Abies smiju i bebe bisolex, 5kapi 2-3x dnevno... svakih 8h u biti. Tako da imam cijeli arsenal :-)
Mi cemo trece ako Bog da :-) samo cemo jos malo pricekat. ak opet bude decko onda moramo i četvrto probat oce li bit curica ahaahha
E a ako iz 4 pokusaja ne bude pisulinke onda fajrunt :-D iako mi je sad cudno zamisljat da imam curku
Jutric curkeeee. Evo mene drama queen. Mali kaslje i nos zacepljen. Evo ga usisala, jeo i spava. Temp nema.
Zvala patronazu ksze ona da ne moram zvat pedicu ak je bez temp i da ga furam van u setnju.
Mene muci sto sam procitsla neki grozni clansk o hripavcima i tim bolestima respirstornim i svugdhe pise da te male bebe nemaju imunitet i da je sve jako opasno. Nsjvise mi upalo u oci da se dijete ne smije izlagati krsj osobe koja ima infekciju. Pa pobogu ima sestru vrticanku..sta bi trebali iselit ju od rujna do travnja??
Ps sad ni nije isla u vrtic. Smrkava je ko pola svijeta.
Sta vi mislite?
jutro mame, kako smo? kako vam je prosla noc?
kod nas beba pava a mama pije kavu..noc vise manje ok, i dalje smo na dva budenja..ja se ponadala nakon mjesec dana samo jednog nocnog budenja da ce iduci korak bit nijedno al je moj sin odlucio suprotno i budi se dva puta..no nakon sto sam vidila sto znace zubici i noc ne zalim se 😀
sinoc sam mu dala malo sirupa jer je bio uzasno nervozan i jako je plakao, bas ga muci to😢
a i taj nosic nikako proc.😏😕
bome ni meni moja prehlada, jos nismo na ti..ne sjecam se da sam je ikad ovako dugo vukla 🤔
Dobro suncano jutro mame!
Nakon cijelonocnog treninga trenerica Nikolina spava a mama trebala buditi seke za skolu pa sada mozda bar na miru popijem kavu:)
Lijep je dan.Kakvi su vam planovi?
Babycoming,drzite se! Doci ce vam tata i sve ce odmah proci :)
Masha,biti ce sve u redu,bebe su ipak vise manje naviknuti na bakterije svojih ukucana.Ako je seka prehladena neka ne ljubi puno bracu i drzi se podalje i to je to.
Sanjarka padne i meni na pamet nekad, djecja kolekcija im je ko da idu u klub ili u djardin (da se pristojno izrazim) 😂 a i brojevi ogromni. Sta su danasnja dica tako visoka...
jutro curke
Nakon jucerasnjeg dana na cici,moja cura je odlucila da i noc bude takva ja jedva gledam,a ona evo opet cica.I to ce proci,malo se strpit,naoruzat se sa dobrim zivcima i lagano sve.
Sortiraj odgovore
Najstariji