Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    03. Listopad 2016. 16:20

Uf Ugolina pa dobro ti to izdržiš... ja bih svaki dan bila za nis a ne samo danas...
    A danas bas bljak dan... ne volim kisu ni inace a sad kad imam djecu koju treba izluftat vani, sad je prezirem... uzas kad su cijeli dan u kuci
    Bellaru maleni ti je bas ljepotan! A i torta izgleda super! 
    Rucak, kod mene rizoto i to bas odlican ispao... nema do jušnog temeljca :-)

mare1989
    03. Listopad 2016. 16:44

bellaru maleni je meden 

Curke moja je danas cijeli dan na cici,izgleda da nas je ulovio skok sa 4tj,imali smo vec onaj sa 2tj

lan@luk@rit@
    03. Listopad 2016. 17:13

Dan mame...

Evo kupila sam danas inhalator o kojem ste pricale,Omron -600 kn,teta u apoteci ga je nahvalila...
    Moja cura još malo slini,kaslje suho isključivo kad spava
    Rekla je pedica da je mogu inhalirarati,pa ćemo danas pokušati...

Bellaru sretan ti rođendan🎊🎉maleni je pravi frajer,čestitke na krštenju..

Sanjarka super za koncert👌

Ugolina nadam se da će bol proći što prije,mene su u trudnoći bolili ručni zglobovi ali HB više ne....

Svim bebicama sretni minici,mislim da sam pročitala da su nekom danas💇💇👦👧
    Slučajno sam stisla ovu tetu što se sisa ,i ne mogu izbrisati blesavi mob...

Ugolina
    03. Listopad 2016. 17:31

Eee sjetila sam se marigmar...ajme sta je s tom jadnom zenom i njenim bebacem?

miska
    03. Listopad 2016. 18:31

Ja danas konacno obavila ginekoloski, mm evo pere kadu, ufurao se u neku romantiku veceras kad ljupsi zaspi, trazi i neke svijece i one bombice za pjenu 😂😂😂

Sanjarka ajmee i ja bi na olivera&gibonnia, htjela sam ic u Pulu al jbg bila pred porod 😜 uzivaj!

Crazy ja vec imam u glavi kako sto treba izgledat od namjestaja, samo mislim da to tako necu nigdje nac, izgleda da ce biti opet crtanja i sve po mjeri 😂😂😂

bellaru
    03. Listopad 2016. 18:45

Fakat gdje je marigmar. I ja je se sjetila sinoc😨

Hvala  cure...torta odlicna cokoladna. 
    Za preporuku cokoladna torta od mlinara choco noissete. Odlicna je i kosta oko 160 kn! 

Evo muz donjeo elektricni aspirator . Dobar je. Izvuklo smrkljice i sad cemo vidjet. 

Ugolina svaka cast za svaki dan kompletni rucak! Daj neke ideje sta kuhas. Ja sam se fakat uljenila sta se tice tog.  A oce zglobovi i to kad dodjes u te godine😛😛😛

Miska opa akcija😁😁

Sunshine1
    03. Listopad 2016. 19:02

Mislim da Marigmar moze citat ali ne moze pisat na forumu. Na fejsu pise..

url=https://lilypie.com]

bellaru
    03. Listopad 2016. 19:05

E jbg ja nemam fejs pa ne vidim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.