Uf Ugolina pa dobro ti to izdržiš... ja bih svaki dan bila za nis a ne samo danas...
A danas bas bljak dan... ne volim kisu ni inace a sad kad imam djecu koju treba izluftat vani, sad je prezirem... uzas kad su cijeli dan u kuci
Bellaru maleni ti je bas ljepotan! A i torta izgleda super!
Rucak, kod mene rizoto i to bas odlican ispao... nema do jušnog temeljca :-)
bellaru maleni je meden
Curke moja je danas cijeli dan na cici,izgleda da nas je ulovio skok sa 4tj,imali smo vec onaj sa 2tj
Dan mame...
Evo kupila sam danas inhalator o kojem ste pricale,Omron -600 kn,teta u apoteci ga je nahvalila...
Moja cura još malo slini,kaslje suho isključivo kad spava
Rekla je pedica da je mogu inhalirarati,pa ćemo danas pokušati...
Bellaru sretan ti rođendan🎊🎉maleni je pravi frajer,čestitke na krštenju..
Sanjarka super za koncert👌
Ugolina nadam se da će bol proći što prije,mene su u trudnoći bolili ručni zglobovi ali HB više ne....
Svim bebicama sretni minici,mislim da sam pročitala da su nekom danas💇💇👦👧
Slučajno sam stisla ovu tetu što se sisa ,i ne mogu izbrisati blesavi mob...
Eee sjetila sam se marigmar...ajme sta je s tom jadnom zenom i njenim bebacem?
Ja danas konacno obavila ginekoloski, mm evo pere kadu, ufurao se u neku romantiku veceras kad ljupsi zaspi, trazi i neke svijece i one bombice za pjenu 😂😂😂
Sanjarka ajmee i ja bi na olivera&gibonnia, htjela sam ic u Pulu al jbg bila pred porod 😜 uzivaj!
Crazy ja vec imam u glavi kako sto treba izgledat od namjestaja, samo mislim da to tako necu nigdje nac, izgleda da ce biti opet crtanja i sve po mjeri 😂😂😂
Fakat gdje je marigmar. I ja je se sjetila sinoc😨
Hvala cure...torta odlicna cokoladna.
Za preporuku cokoladna torta od mlinara choco noissete. Odlicna je i kosta oko 160 kn!
Evo muz donjeo elektricni aspirator . Dobar je. Izvuklo smrkljice i sad cemo vidjet.
Ugolina svaka cast za svaki dan kompletni rucak! Daj neke ideje sta kuhas. Ja sam se fakat uljenila sta se tice tog. A oce zglobovi i to kad dodjes u te godine😛😛😛
Miska opa akcija😁😁
Mislim da Marigmar moze citat ali ne moze pisat na forumu. Na fejsu pise..
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji