Muski se prave da ne cuju!
A dal koja od vas ima elektricni aspiratot?
Uspricala mu fiizio. Budem vidjela kroz dan. Probat cu spojit na usisavac ono. A imam stapni usisavac pa ne znam ocu uspjet😩
Zaboravih rec da sam si jučer kupovala odjecu na djecjem odjelu u h&m 🙃
Malac danas nesto miran i pospan sigurno osjetljiv na vrijeme kao i mama 😆
Dohrana danas : malo bolje nego jucer nešto je danas i pojeo. Ugl pomalo dan po dan. Nije se bas probudio od volje jutros pa nisam htjela puno forsirat. Nakon toga je popio samo 100ml mlijeka pa mislim da je nesto i otislo u mali zeludac ☺
Ilani hvalaaaa na savjetu 😘 i on pije d kapi na zlicu i lipo to odradi.
Abies skini app stvarno je zgodna 😊
Curice bolje glava? 😘
Babycoming ❤ jesi pohvala zaostatke 😅?
Za mail mi ne spominji i mala i mm koriste moj mail na mobu za google store i sl. Jbt svi kontakti se izmijesali... ona upise baku pod baka pa onda i meni to promini pa mi mater bude baka u imeniku 😆 da ne govorim da mi se sinkronizacijom pojavljuje sva šta i ona i muz guglaju pa sam to iskljucivala sta me boli kc sta muz gugla sta manje znam to bolje 😂😂😂
Aaaaaa jos 7 dana !!!! 😍😍😍
Miska kako dobre noci imate 😎😎
Samo se ti drzi svoje ideje za poklon. Muške slusat? Boze oslobodi...
Da da lista je na frižideru 😂😂
Sretno svima na pregledu u ginica i Arieli na uzv kukica ☺
Bebačice uvijek kaka u isto vrijeme?
Bellaru 😔 brzo ozdravite! Fizioloske mozes neograničeno stavljat
Aspirator jos nemam no cula da elektricni nije nista posebno bolji
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
400 stranica! Bravo mi 😎
Bellaru bas mi je zao zbog prehlade. Fiziolosku mozes dosta puta dnevno... nema nekog ogranicenja obzirom da je to samo slana voda. Pedica ti za nos moze dati efedrin kapi i salbutamol za inhalator.
Josip isto prehlađen... kaze mm da sam sigurno ja kriva... :-D
Ja njuskam namjestaj za stan... bas sam zajebana, nista mi se ne sviđa
A ono sto mi se sviđa je skupooo... profesionalna deformacija
Mi u sub pozvani na oprostajku od frenda. Na Gornjem gradu, fensijana neka. Ne znam jos ocemo li ici, sestricna ne zna oce moci cuvat Enu a ja nemam pojma kad sam se zadnji put sredjivala za van i u sto uopce stanem. Nisam pametna. Mozda bi bilo dobro da izadjemo malo i da iz tenisica odem u cipele na petu ali.. Zapravo najvise sve ovisi o sestricni...
Crazy svima nama se sviđa ono skuplje 😂😂
Ellie ako sestricna bude mogla go for it! 😎
Ja se nedavno sredila za pir na koji smo isli, osjecala se ko nova zena 😎😎
A sto nebi malu svekrvi ostavila? Hahahaha sorry morala sam 😂😂
Mene muz rekao odvest na Olivera&Gibonnia u petak 😍
hahahah Sanjarka sveki ide u Njemacku u srijedu (kao da inace bi). Ma mislim da cemo ici, samo sto mm hoce na Hladno pivo sljedecu subotu pa bi bili dva vikenda out. Iako bi isli poslije 8 kad Ena naveliko spava... vdijet cemo
Oliver & Gibonni- divno, moj mm ne voli ni jednog ni drugog tako da to necu nikad s njim vidjet...
Sto se kuha danas ?
Sanjarka uspila procitat dio zaostataka 😀 a ovo za mail boze sacuvaj, sad imam i svoje i njegove kontakte..tako sam i skuzila kad sam vidila da me punica zove 😂😂😂😂 mislim se koja punica jbt
bravo za muzica, izadite i provedite se ❤
odjeca- daaa i ja svratim na hm djecji, jedini problem sise jer mala djeca nemaju sise 😂😂
da da jos 7 dana 😍😍
Crazy imam i ja tu sposobnost da ono sto mi se najvise svida bude obicno i najskuplje 😀
Ellie ako bude sestricna mogla samo ajde, dignit ces sebi samopouzdanje a i dobro je malo pobjec od svakodnevnice 😙
Bellaru zao mi zbog prehlade, mi vec 3tj vucemo zacepljeni nosic..fizioloske mozes vise puta ovisi koliko je zacepljeno a taj el.aspirator sam i ja cula da je skup a nista bolji od ovog obicnog..
Poslala muza po el aspratorm 170 kn...a seka mi dala ono za usisavac pa cemo vidjet.
Ellie odi fino i provedi se i jedan i drugi vikend. Ja iskreno ne znam kako cu sa tim kad ce malog trebat ostavit. Meni bilo zao psa samog ostavit i otic negdje😅😅😅
Ja bi isla na dinu merlina u 12 mj!
Joj ja bi jela nesto fino a neda mi se kuhat😄😄😄
Sta cete vi kuhat?
Mislim da krecem na neku dijetu😄😄
Sortiraj odgovore
Najstariji