Jutro tete!! Evo napokon ja usla na forum, mob mi je poludio..jedno jutro sam samo otkrila cijeli muzev imenik iz moba na svom mobitelu😂😂 kaze da ga uhodim😂valjda se nesto oko maila pobrkalo jer sam nekidan trebala nesto poslat s njegovog i ocito ga je mob prisvojio 😂 a laptop popravljam pa ima otprilike godinu dana, jos ga nisam odnila 😀 u minusu sam barem nekih 20strana 😢 popratit cu danas..
Sanjarka evo meeee, telepatski sam cula da me zoveeees 😀
Sretni minici ❤❤
Kod nas nije dosadno, malac slini, grize, borimo se za spavat i jest..zubici cine svoje plus sto mu je nosic i dalje zacepljen pa imamo dobitnu kombinaciju..trazila u ljekarni neke kapi za nos pa mi nisu tili dat nista osim fizioloske 😕 gledala sam i ja investirat u inhalator al mi mama rekla donit s posla neki koji ne koristi 🤗🤗😆ustedila sam cca 600kn
peglanje - MRZIM!!! smanjim centrifugu na perilici i tresem robu ko manijak prije susenja samo da je nemoram peglat..susilica ce mi bit must have cim kupimo neki svoj stan jer ovako mi se u podstanarstvu to ne isplati..
jel vasa djeca vriste? moj je poceo ima par dana vristat i cijukat ko malo mace i smije mi se, valjda je zanimljiv sam sebi..😂
dohrana- ne razmisljam jos, kao ima vremena..na zlicicu dobro reagira jer mu dajem kapi na nju..kad ja jedem gleda u mene i otvara usta kako i ja otvaram 😂😂
odbrojavamo jos 7 dana do tatinog povratka iiiii uzbudeni smooooo 😀😀😀😀
Jutrooo, ova moja napreduje po pitanju spavanja, od 9-5 ponovno, mapredujemo svaki dan, mozda sljedeci tjedan doguramo i do 6 😝
Mila se zahvaljuje na cestitkama 😚😚😚
Sanjarka garant ima cijeli raspored na frizideru 😂😂😂
Drvene kuce su meni prekrasne, samo je na njima toliko posla da je to cudo! Jedni poznanici imaju u Ravnoj Gori i doslovno je moraju prat izvana i premazivat svaku godinu, doduse klima napravi svoje! Pa isto dobilo nametnike pa to jede drvo a ne mozes ih nac di su pa mijenjali grede, a taj crv se tako cuje da neda spavat kad kopa! Uglavnom cirkus cijeli!
Crazy ide tako da se lokacijska i gradevinski snimak (ne znam kako bi to prevela drugacije) da arhitektu da napravi idejni projekt i s tim projektom se trazi dozvola o projektnim uvjetima. Onda treba napravi jos jedan detaljniji idejni projekt i s tim se na upravnoj jedinici opcine trazi gradevinska dozvola! U biti je nama dosta jednostavno jer smo mi kupili zemljiste od opcine tj turistickog drustva, tako da se papiri cekaju par dana! Samo smo mi zapeli na idejnom projektu jer nemamo vremena ic do maribora u tvornicu do arhitekta (montazna je kuca pa je u cijeni sve) 😂😂😂
Ja sam sad to jako neprofesionalno napisala i prevela, al kad se vise mm brine oko toga pa se ne zamaram 😜
Bellaru sretan rockas 🎊
Danas sveki ima 50-ti okrugli, ja se lijepo sjetila da joj kupimo svi neki bolji sat i ugraviramo posvetu da si ima za uspomenu a brat od mm-a se ne slaze, on bi joj usisavac ili novu pecnicu! Mozda bi bilo dobro da joj uz to uzmemo i zatvorsku kuglu za na nogu tako da se nemoze ni mrdnut iz kuce nego samo cistit i kuhat! Uopce necu komentirat te muske ideje!
Mishka Mili sretan minić ☆♡
Hvala na pojasnjenju, bas me zanimalo. Onda je procedura ista ko i ovdje. Zanimljivo...
S arhitektom mozete i preko maila komunicirat, meni jedan investitor u Americi živi, slala mu nacrte svako malo ;-)
Curica thanx za sušilicu, mislim da cu je obavezno kupit, pa je nosim sa sobom kad budemo useljavali u novu kucu. Bit ce makar u kuhinji...
Odmori se kolko god mozes. Mene isto bude svako jutro da starijeg spremim u vrtic
Ginic ja idem u petak tek
Ja 10.10 idem ginekologu tocno 6tj nakon poroda,jos ce me pregledat doktor sto me porodio
U cetvrtak ujutro mala sirena ide na uzv kukica i sistematski poslijepodne.
Dan
Ballaru sretan ti rockas 🎂🎉 cestitke na krstenju 👣🎊
Miska sretan minic Mili 😘🚼
Nama dan poceo turbulentno. Svako jutro kad tata otide na posao ona se obavezno probudi, malo prica i ide spavati. Taman tolko da se ja razbudim do kraja. I kad je vec skoro pa zaspala, pokaka se. Presvlacenje i naravno da se razbudila, tek oko 8 zaspala i u 8:50 vec bila budna aaa 😰
Idem ju opet staviti spavati jer mi se vec probudila i nosila bi se.
Hvala na cestitkama.
Mi smo i sluzbeno bolesni. Ja kasljem imam slajm a malac kise i nos mu zacepljen i curi. Moram danas progooglat te inhalatore. Vidim crazy napisala fizioloska i na poviseno. Koliko puta strcate fiziolosku u nos?
Imate jos kakve savjete sta da radim da mu pomognem?
Jutro ili dan. Mi obavile kratku setnju dok nije padalo...
Vidim rijec o susilici- sve koje mozete kupite. Odlicna stvar. Gledam ovo vrijeme I mislim si koliko bi trebalo da se ves osusi vani I koliko bi Ena bodijal trebala imat. Ovak ujutro stavim prati do podne je sve u ormaru.
Ne peglam nista- jer nije zguzvano a mislim da eventualne bakterije ubije vrucina u susilici.
Hvala za savjete za kosaru
Mislim da je još prepali za inhalator. Uzmi onaj nastavak za usisavač. Drž se!
U malo si boljoj poziciji jer nije petak pa možeš do pedijatrice 😉
Fiziološku na špricu i što jače u nos 1-2ml
Petra prestala kašljat. Kihanje ne računam . I 3put od noćas pokakala zlato. Sad mi lakše.
Curice probaj odmarat. Ni ja ne znam kako to tate ništa ne čuju.
Mare sretno s uzv kukića
Bellar ozdravi
Ja nisam bas u toku posto ne mogu komentirat sa mobitela pa onda tek kad uzmem ipad i ono sta mi je ostalo u glavi, a vise sam na mobitelu jer mi je kompaktniji .....
Elle e pa muzevi sta ces miraju nas malo ljutit 😀 A svekrva stvarno hahha za pozeljet (sarkazam)
Mi smo bili malo na kavi s prijatekjicom, ergo je stvarno super, ona spava podojim je lako, super za vako manje bebe
Sinoc zafrkavala sa spavanjem ima neke svoje faze
Sutra idem ginekologu bas me strah hahha drugi fjedan ultz kukova
Pusa svima
Sortiraj odgovore
Najstariji