Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    03. Listopad 2016. 14:49

bebacica
    03. Listopad 2016. 15:04

Sanjarka pa vecinom da, oko 9-10 kad se probudi. I kad ju stavim u viper obavezno se pokaka, al svaki put. Mi to sad zovemo kakalica 😂🙈
    Ellie ja bi isla da mi se tako pruzi prilika 😉

Danas je dosla patronazna mom dedi. Btw jos uvijek smo kod bake, jer danas tata radi cijeli dan 😎😎
    Ugl, rekla sam joj da mala ima zacepljen nosic i kasljuca. Kaze da cistim s fizioloskom i pratim temp, ako ce rasti onda da idem pedici. I mora spavati obavezno na boku, al moja spava na trbuhu pa kaze da je to dobro, samo da nije na ledima da joj se taj slajm ne zaleti krivo kad udahne 😓

Kod nas rucak - ostaci od jucer 😝

Ugolina
    03. Listopad 2016. 15:06

Ja sam danas bas sva neka nikakva..cudno mi u glavi,nis mi se neda,zglobovi na rukama me rasturaju..narucila sam se kod dr. U srijedu,nek me posalje nekud poslikat te ruke il nesto jer mi sve gore i gore iz dana u dan.. 😥😥Nista niti ne radim danas cijeli dan jer je mala uspavana pa da joj ne smetam,nek spava..grozna sam al nije mi dan bas neki.. 😞Rekla muzu nek kupi cevape kad ide s posla da to hitim na tavu na brzaka..malo za promjenu neki brzinski rucak..inace kuham svaki dan svasta nesto,raznolike kompletne ruckove,danas mi se neda.. Mislila maloj dat kuhanu jabuku il nes,ma necu,cica je zakon..😀

Ugolina
    03. Listopad 2016. 15:08

Ajme bellaru 😍😍 jel ta torta slatka kao sto izgleda???

Ellie00
    03. Listopad 2016. 15:25

Ja na kraju zapekla cvjetacu i ispekla neko meso nabrzinu. Ena spava. Imamo sutra uzv u 16:00 a njoj je to obicno vrijeme za spavanje pa se nadam da ce ok proci... Neuropedijatrica tek slj tjedan, hm.

Ugolina jesi imala prije probleme s zglobovima? 

Illani pricala sam s jednom poznanicom, njoj su produljili porodiljni za 6 mj zbog hipertonusa i krvarenja 2.stupnja. Predala je papire u kad je beba navrsila 10.mjeseci. Naknada je 2300+ 800 kn djecjeg (neovisno o imovinskom cenzusu, dobiju svi ako je beba na njezi). Ja cu svakako predat papire pa cemo vidjet...

Sanjarka88
    03. Listopad 2016. 15:29

Ellie nije ni moj bio fan Olivera dok nije mene upoznao. Kako ja OBOZAVAM Olivera tako nema koncerta da je bio u blizini a da me muz nije odveo sto će s menom ima bit da me ipak voli 😂😂 usput ga je i on zavolio. Inace najdrazi mu acdc onda znate koliko sam utjecala na njega haha.

Baby da punica hahaha 😂😂😂
    Hm za 16 godina i da vidis kako cice stanu nisu ni srednjoškolke sto su nekada bile haha 

Bellaru on je tako divan 😍😍😍 torta prekrasna! 

Ugolina hug!
    Ni ja danas ne radim nista takav mi je dan jbg
    Mislis krenit s jabukom prvo?

Kuhanje? Mrzim
    Uvalila lešo meso i juhu za skuhati

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    03. Listopad 2016. 16:02

Sanjarka,nemam pojma,vec sam joj davala bananu i pokusala rizolino, nije fascinirana 😂😂 ona bi nes konkretno,mesa i batons je cuclala 😂😂😂 jako malo,dao joj buraz da proba pod strogim nadzorom..bedak..

Ellie sredinom trudnoce pocele te boljke sa zglobovima,uzasno me bole kosti,ujutro namjestavam zglob,palcana kost mi zna preskocit,trnu mi ruke nocu..ma koma..i eto rodila i nije prestalo..

Ugolina
    03. Listopad 2016. 16:03

A beba kapitalka mi ne pomaze za ruke nimalo

03. Listopad 2016. 16:12

Ellie, hvala na informaciji :). Ja mogu biti na porodiljnom do  tri godine ali za manje novca  pa mi se svakako isplati predati papire za ovo. Sretno sutra na uzv! Mi bili prošli tjedan, bio je u redu. Rekla je doktorica da više nećemo raditi uzv. I ja mislim da je bilo dosta. 
    Mi pak sutra idemo okulistu. Malo me je strah. Sjećam se kako će je u rodilištu netko rekao da ne gledamo kako okulist pregledava bebe. Nadam se da neće biti  ništa strašno.

Masha
    03. Listopad 2016. 16:13

Cure kak vi popratite sta he koja rekla? Ja nema sanse da to upamtim. Upamtim samo generalno. 

Kod nas prijavljuhem zacepljen nos! Kapala fiziolosku a sad sam otisla kupit nastabak za usisavac. Budem i s tim. Nesto kasljuca..a samo da prodje bez temp. Molim se.

Sluzbeno se vise necu mucit zbog bljucanja. Danas sam dobila vagu od patromazne i dobio je 240 g od srijede. Dakle za 5 dana. Mislim da je to solidno.

Spucala sam 500 kn na sminku. Ne idem nikud al ne mogu podnjet da nemam vise nist. Kupila si puder, sjenilo., rumenilo, maskaru i nesseser mali.

Puse svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.