Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    03. Listopad 2016. 08:37

jutro cure

bellaru sretan rodendan

masha ja ne peglam nista  lijepo sve slozim i super

miska sretan vam minic 

Mi smo imali uspjesno naspavanu noc,jutros se probudila u 6h i kakala je vodenasto zeleno.Da li se trebam brinuti? sad ona spava a ja zujim po kuci,vani kisa pada.

03. Listopad 2016. 08:38

Dobro jutro mame! 
    Prošao vikend, vraćamo se u rutinu, i neka, vikendi me uvijek izbace iz ritma. 
    Sunshine, i ja volim kišu osim ako moram ići na posao a pada ko iz kabla. Živio porodiljni! 
    Sanjarka, naučiti će već Petar papati. Stavi mu skroz malo na žličici na sredinu jezika i drži par sekundi, tako daješ signal mozgu za jelo. Tako su nam na Goljaku rekli. A treba im svakako vremena da nauče. Nikolina zna na žlicu, jer joj dajem željezo i D vitamin na zlicu. 
    Ellie, ja bih na tvom mjestu poklonila sveki članarinu za planinarsko društvo kad već ima toliko energije. Taman nedjeljom se ide na izlete :) 
    Bellaru, sretan rođendan! 

CrazyPuppet
    03. Listopad 2016. 08:41

Abies aaaaa kupujem to odmah... 250kn? Hvala ;-)
    Ellie ti imas kondenzacijsku sušilicu, jel njoj treba dovod i odvod vode ili samo uticnica na struju? Razmisljam da ne cekam useljenje nego je samo kupim, jucer mi vjetar i kiša napravili krš i lom po terasi... peglanje kod mene ma kakvi... cak ni mm ne peglam kosulje jer je nemaran i stalno ih baca po podu, ko i ostalu robu...

Ugolina
    03. Listopad 2016. 08:53

Fkt je super aplikacija ova o dohrani, tnx!!

Abies
    03. Listopad 2016. 09:09

Vabite me da skinem tu aplikaciju. A imam nekoliko kuharica kašica...

Abies
    03. Listopad 2016. 09:16

Masha 2u1 iako nije najsretnije kad drugi put uzimaš perilicu. 
    Peglanje obavezno kvalitetna parna postaja (5-6bara)

Abies
    03. Listopad 2016. 09:26

Crazy pazi na nosivost jedna žeba je komentirala na fejsu da je puklo nešto i kao ne vrijedi garancija jer je klinac skakao po tom i treba oduzet 3-4kg. Tako da zactaj 15kg nosivost

curicax3
    03. Listopad 2016. 09:36

Bellaru sretan rockas
    I sretni minici Mila,Ariela i Petar.malo kasnim

Meni glava puca,nisam spavala nista!mala se budila par puta,ove dvije spavaju s tatom,al cijelu noc se presetavale i budile me.pa legne mlada kod mene,zaspe,prenesem je i ona mi za sat dode rec da ide piskit!!!pa cemu im tata sluz!uglavnom,nadam se da ce beba odspavat preko dana da ubijem oko s njom malo

curicax3
    03. Listopad 2016. 09:37

Sunshine,nisam ni ja bila jos kod ginica!bilo me sve sram priznat,al zaboravim se narucit!dobro da si me podsjetila pa danas zovem

curicax3
    03. Listopad 2016. 09:39

Susilica kondenzacijska ne treba odvod!samo ustekat u struju i jos u grije dok radi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.