Jutro! Ja nikako spavala, petra super. U 3 buđenje i kakanje i napokon zlato.
Ellie pojma nemam, možda ofertissima. Ili intersport kampiranje.
Crazy i mame s dvoje, nešto u lesnini, meni fora izgleda. Iskočilo na fejsu. 250kn komplet. Dostava 1mj 😑
http://www.fillikid.com/products/move-carry/buggy-pram-board-filliboard/zusatzsitz-fuer-filliboard/
Bellaru sretan rockas,sretno krstenje itd. 😂😂🎈🎈🎈🎉🎉🎉
Ellie,nikad cula za tak nes
Kisno jutro svima.
Tolko je tmurno da jos kao noc. Al ja obozavam kisu
Bellaru sretan rodendan!
Sanjarka meni se ovo Petrovo papanje izgleda kao uspjeh,trebas vidit Tenu kako baca kimov caj na metar :) prestala sam jer ga jednostavno pljuje i od silne borbe cijeli dan uspijem joj ugurat par zlicica mjesto 10/15 kao na pocetku.
Znaci zdovoljne omronom,kupujem taj, mozda i ranije jer mi bas neki pritisak na plucima. Nadam se samo zbog promjene klime.
Sutra ce me sveki narucit kod ginica,valjda ja jedina nisam bila,iako htjela sam prije mora ali su bili na GO.
Ellie jel ti onda jos dodatno peglas bebinu robicu kad izade iz susilice ili ne?
url=https://lilypie.com]
Jutro. I kod nas dobra noc.
Da. Htjedoh pitat...vi koje nemate susilicu, peglate?
Mi nemamo mjesta za susilicu ( na masini ne staje jer je preuska) i osudjeni smo susit ovak.
Neda mi se peglat..tj nemam kad. Ok..sveki dosla pa ce ona. Ali dokad?
Maloj sam peglala bodice (S OBJE STRANE!!) 6 mj...a sad nest ne bih hvala
Abies hug! 😘
Sunshine volis kišu? I ja ponekad al ne uvijek naj je volim nocu dok spavam 😄
A neznam mislim da uopce nezna gutat tj da to treba progutat ono malo sto sam mu stavila na zlicu bi ostalo u ustima a ako bi stavila više odma bi ispljunio. Mislim da cak nije stvar okusa jer je to kasica od njegovog mlijeka nego jednostavno nezna sta on sad treba napravit haha
Ja ne susim kad izvadim robu iz susilice, al treba je izvadit i složit cim završi dok je jos topla
Masha i ja sam od male godinama sve zivo peglala sad mi se neda, valjda se s drugim djetetom bas opustiš haha
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ne peglam sam htjela rec
Miska sretan 2. minic Mili 😍😍
Gdje nam je Babycoming nestala?
Jutro cure!
Evo mi noc dobro odradili, jedino mi se pred jutro probudio jer ga mucio nosic. Inhalacija, jos malo fizioloske i lec na podignuto da mu je lakse disat. Bemti te prehlade... a sad to tek pocinje :-(
Ellie tm heheh klasik :-D a za kosare ti ne znam nazalost... znala sam to vidjet u ovim trgovinama di i inace prodaju porculansko posuđe... ima u cc1 istok cini mi se onaj wmf-ov dućan, al sumnjam da je tamo jeftino...
Abies od cega je posebno prljavo u drvenoj kući? Protiv nametnika ima sredstvo :-)
Mishka mi samo nadograđujemo kat pa nema puno ;-) ako mozes ukratko opisat postupak za građevinsku u deželi, bas me zanima :-) nama trebalo dugo da se usuglasimo oko projekta, a dozvolu smo dobili za mjesec i po dana kad su svi papiri bili gotovi.
Sanjarka na noge 🚶 😁 pumpam kondiciju
Sretni vam minici :* nabrijana sam ko puska za nadolazece kasice 😂😂😂 napokon sam i ja skinila "bebin kalendar dohrane". App je ooodlicna!
Sortiraj odgovore
Najstariji