Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    02. Listopad 2016. 22:07

Sanjarka sretan 4.mjesec tvom Petricu🎇🎆🎉🎊

Laku noć svima...

CrazyPuppet
    02. Listopad 2016. 22:35

Mare i vama sretan 1.minic... bas je brzo proslo
    Sunshine nadam se da ste dobro stigli. Bez brige, nisu jesen/zima ovdje nesto za cim se zali... taman si najbolje vrijeme pogodila. E za drvene kuće zaboravih ti reci, ima jedna emisija na Dicovery-u mislim da se zove nekako "Building with logs" ugl rade super drvene kuce 
    Nadam se da će Tena ostat u ritmu ;-)

bellaru
    02. Listopad 2016. 23:01

Mare mala je secer😍😍

Cure koje vide bijele miseve..to obicno alkici vide kad su u cugi😁😁

Sretni minici svima!

Crazy joooj ta emisija😨😨😨😨😵😵😵 kuce su brutalaaa. A brijem da kostaju...boli glava..ah..

Moj mali miš spavao nocas od nekih 23 do nekih 20 do 6😨 bome sam se naspavala. Krstitke prosle super..mada sam skoro zaspala na rucku od sugavog vremena i kolicine unesene hrane. 
    Sogorica dosla sa svojom obitelji taman nesto prije smo rekli idemo doma jer oni su si isli na more (wtf) . Muz bas razocaran bio . Ja sa svojom sestrom nebi pricala do daljnjeg da mi je to napravila😕 a posto je meni rodendan danas , dobila sam tako lijepe poklone😊😊😊 i to bas stvari koje sam si zazeljela! I cekam da mi seka mladja posalje isto poklon koji sam nazicala od nje😊😊😊 
    Mene grli boli i strah me da se ne razbolim😩 
    Mali se sad probudio i odjednom nije mogao dosat od zacepljenog nosa a dok je spavao je normalno disao. I pocne tako jako plakat i odem brzo naspricat fizioloske i sjetim se ostala necakova pumpica ona za nos i to sam mu sa tim malo pa sad spava. Valjda se nece ponovit😨😵 u panici sam bila😨

CrazyPuppet
    02. Listopad 2016. 23:10

Bellaru sretan ti rođendan ☆☆☆
    Super za krstenje i dobro spavanje, bljak šogi... bas sramota
    Joj nosić, samo da sto prije prođe. Nemoj koristiti tuđi pribor, prenose se bakterije
    Moj isto opet frflja, puno zdrijelo šlajma... inhalirala ga prije spavanja, sad mu naspricala fizioloske al u aspiratoru nema nis... nadam se da se nece opet komplicirat... sutra inhalacija fizioloskom na najjace...

Abies
    02. Listopad 2016. 23:31

Crazy omron i mi imamo. Nek se smiri kod sina sve.
    Bellaru sreeeetaaaan rođendan!!! 
    Čestitke na krstitkama! 
    Frendica mi živi u drvenoj kući. Grijanje hlađenje brzo postiže. Al veli užasno prljavo. Inače je čistunica (3djece i pas ili 2psa koji su u kući i dvorištu). A i kad pomislim na štetnike. Nope!
    Sanjarka sretan i vama minić! 
    Mi sutra po nalogu pedijatru. Nadam se da nećemo više kapati uši. Sad me brine zelene stolice cijeli dan. Nadam se da je moj nos krivac 
    Laku noć

bellaru
    02. Listopad 2016. 23:31

Crazy ma nije ni koristio to jer je odma seka rekla da je to njoj slabo. Sva sreca pa ostalo kod mene. 
    Mislila sam lako cu ja  kad krene nos i to al sad sam se usrala i zao mi ga je😣😔😔😔😔😔 kako cu tek kad to krene za ozbiljno.  
    I hvala😊😊😊 
    I bas je sogi bljak..nisam znala da je takva😕

bellaru
    02. Listopad 2016. 23:41

Abies hvalaaaaa!

Ma to moj muz kaze..to je drvo ..nametnika kolko oces...fuj😩

Sretno kod pedijatra!

Ellie00
    02. Listopad 2016. 23:55

Vecer... Bas neki sugav dan danas.. Ujutro sveki, kisa vani, cirkus nasuprot kuce uzasno bucan (kao da mi nisu dosta avioni iznad glave)... Nismo nigdje isli, mm otisao na cugu bas kad je obecao pricuvat Enu (bas me naljutio) i onda je bila tisina popodne. Sad smo malo duze razgovarali, rekla mu kaj mi smeta.. ne vjerujem da ce biti neki ucinak

Bellaru sretan rodjendan tebi i Petru sretna 4 mjeseca

Ellie00
    03. Listopad 2016. 00:04

Btw trazim piknik kosare (one koje imaju slozene tanjure i bestek), ima na amazonu hrpa al mi treba za slj vikend. Jel netko vidio di sto takvo? Na netu ne nalazim bas ifo

Sanjarka88
    03. Listopad 2016. 07:38

Jutro mame 😘
    Tko se naspavao? 
    Nasa noc ok 19.30-3.30-7. Evo smo i dalje u krevetu mislim da ce jos malo zaspat. 

Bellaru sretan ti rodjendan! 😘💝😘
    Super da je krstenje proslo dobro. Sogi sucks ! 😒
    Nadam se da se ni ti ni Karlo necete razbolit 😑

Abies javi sto kaze ped. 😘

Ellie ove dane muževi samo klub muzeva ulaze eh
    I super ti to kad  si mu isti dan rekla sto je zgriješio ja se prvo durim u tisini 7 dana 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.