Ariela je divna 💗💗💗
Miska I meni je doslo ujutro da se smijem kad sam ju vidjela kako gospodari mojom kuhinjom.
Al prevladao bijes.
Ide u njemacku 6., countdown
Dakle,s obzirom da moje dijete jucer pop uopce nije spavalo neg me zajebavalo cijeli dan,ljudi moji, zaspala je oko 21 sinoc i prvo budenje smo imali u, PAZI SAD, 6:10????!?!?!?!??😨😨😨 s tim da sam se ja budila ic pisat oko tri,pa oko cetri,kao necu ju budit,bude se sama,al bome u sest se takoder nije ona sama probudila,nego ja,i stavila ju cicat jer sam opet bila pamela,sve me bolilo vec,a i zabrinula sam se,dugo mi to nekako.. Nakon kaj je u polusnu jela tad,vratila ju u kindac,oko osam cendrala,dala joj dudu i probudila me je oko 8:45, ne znam koliko dugo je ona bila budna..igrala se,pjevala 😂😂😂😂😂😂😂😂 tak da smo se stvarno naspavali... Mm konacno dobio fraj nedjelju tak da je i on potego do tad,isle ga mi buditi 😈
Ellie,i mene fascinira,koja ludaca..da mi je uc u tu bulju i dozivjet taj kaos u toj glupoj glavi 😂😂
Mare,i vi se naspavale onda,hihi..ariela je predivna 😍
Tpol,onda si i ti vidjela ko ja i abies bijele miseve,haha 🐁🐁🐁🐁
Mi krenuli via kontinent tempirali da krenemo sad kad ima najduze spavanje pa se nadam da ce spavat svih 2 sata. I kisa krenula taman i puse al sam tuzna jer znam da idemo u jos ruznije i hladnije.
Auto ne da je pun nego nam ne stanu zvakace kako cemo sa drugim djetetom tek....
Abies i njen tvor i ellie i njena sveki
Vidim Mare i Mishka (ak se ne varam) imaju prave spavalice,i mi spavali super.
Inhalator je super stvar,mislim kupit kad bude trebalo. Moja vjencana kuma ima marku Omron i mm kaze da je to super jer je japansko :). A inace kad mene ulovila astma prije nekih god dana sam posudila od jedne curice i inhalirala se bez problema. Cijene su oko 400/500 kn. Naravno ima jeftinijih i skupljih,a mislim da ima i na njuskalu,moja sogica je gledala al ja cu rade novi kupit.
Sta jos..bilo price o stednji.
Mm i ja smo dosta disciplinirani i skoro pa smo ove godine iskesirali krov sa stednjom od 2 g. Iako je bilo puno odricanja i do nove g cemo se oporavljat ali nema kredita i mi zadovoljni. Sad mislimo tako i auto...pa stedit nekih 10 g i ostatak dignut kredu koliko nam bude falilo pa uzet drvenu montaznu kucu tipa macoline. Mm je to san,meni nisu nesto ekstra lijepe ali su zdravije za zivit. Vidit cemo kolko ce to bit izvedivo....idem i ja probat drijemnut do doma....
url=https://lilypie.com]
Ariela je preslatka mala dobrica princezica
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji