Masho pozdrav!!!!
Miška preslatko
Ilani nemam pojma što ću. Još je i proljev imala. Razmišljam o blagon čaju islandskog lišaja. Imam i sljez, navikla sam ga pravit za kapi za nos pa mi drugo nije palo na pamet. Možda odem i do dežurnog dr
Crazy kolesterol?!
A dalje.... Ne pamtim. Laku noć
Uh raspisale ste se...bolesni ozdraviteee. Haraju viroze crijevne i obicne pazite se svi😕 isla si danas kupit hlace i deprimirala se jer su hlace broj 42😢😢 al dobro...nadam se da cu se smanjit.
Curice hvala za info za toplomjer na zivu. Moram to narucit od rodjaka😊
Abies kad svi ozdravite idemo na kavu 😉
Miska predivne ti te slikice. Mala je med medeni😍😍😍
Nisam vas uspjela sve procitat jer mi se sad vec oci sklapaju...
Nadam se da uzivate dok je jos ovako lijepo vrijeme...
Sanjarka ja sam vec godinama ljeti u kastelima. Kad krenem javim se.pa tko zna. Mozda nam malci postanu prijatelji :-)
Zao mi je zbog dermatitisa. Ja ga imam vec 15ak godina. Imala kao mala, povuklo se i onda se sa 15 god zbog stresa vratilo. Znam u zg ima dr. Ksenija pokupec krajina. Pravi sve na biljnoj bazi. Meni je pomogla za neke boljke. Mozda ima i za dermatitis nesto.
Laku noc :-)
Jutro. Mi budne, al mislilm da ce bebo zaspat opet. Tata nam otisao otvarat lokal, mi mu kasnije dodjemo u izvidnicu
I vijest dana/ jutra je da sveki ide u Njemacku na 3mj. Sestra se njena nest ozljedila pa ide joj pomoc.
Illani znaci ipak hipertonus. Mi idemo isto na uzv u utorak, al neouroprdijatra imamo za 2 tj. Prosli put sve skupa bilo. Hm
Vjezbe- ena voli vjezbat tako da odradimo 20 min u komadu,nekad vise nekad manje. Mi vjezbamo uz wheels on the bus. Moramo sad vise noge vjezbat a to joj super. A okretanje sama vjezba, STALNO se okrece, sad se okrene za 2 sec.
Mislim da nema smisla da vjezbate kad place jer cete dobit kontraefekt, probaj priduljit njenu dobru volju (lako reci hehe).
O cem je jos rijeci bllilo? Zaboravila.. lijep dan svima
Mene opet probudila glasna pjesma (ne plac,nego bas pjesma) koju je izmislila moja bebolina,a zove se "nedam mami spavat" 😁😁😁 ta pjesma se pocne pjevat iskljucivo oko pola sest ujutro...i jos traje 😄 ko mi kriv kad sam ju naucila pjevat izmisljene pjesmice
Jutro cure !
Evo brzo da nest napise dok se nije razbudila moja cura, juce bas nije bio neki dan, oosle setnje s ergom nikako nije htjela zaspat mucio ju je trbuh , grcila se i cijeli dan kakala i nije nikako spavala pa navecer plalala i jedva u 23 zaspala nadam se da ce danas bit bolje
Iphone zaza pa nema vise pisanja s mobitela
Crazy kolestelor? Svasta , ja sam imala poviseno dok sam bila vegeterijanac
Ugolina tvoja je ranoranioc
Oci moja ima plave i svi iscekujemo kakve ce ostat jer ja imam olave u mm smede
Ejic kolko si dugo cekala na putovnicu za marcela?
Jutric cure poznate mi i ne znane. Mene probudilo stenjanje. Sad sam ga nahranila i spava i dalje . U biti ubacila sam ga u kolica i brijem da spava.
De jel moguce da samo moj bljuca? Onak bas puno. Pet puta iza jela. Pedijatrica nije zabrinuta dok dobiva. Dobio je kilu od izlazne (800 g od porodajne) i 4 cm. Ja luda od presvlacenja.
Moj ima plave oci. Al brijem da ce imat smedje jer je ovaj sav na mene. Za razliku od prve..tatin klon.
Krstitke? Jel ko obavio? Ja sam u potrazi za finim restorancicem u zg. Do 25 osoba i ne treba nis fensi.i da ni bas jako skupo.
Pusee
Dobro jutro dame!
Evo samo kratko javljanje jer sam sama s limacima...
Noc opet odlicna, s jednim buđenjem. Weeee drzite fige da tako i ostane dok potpuno ne izbacimo nocne podoje ;-)
Ilani samo fizioloska je dovoljna. Bitno je vlazit sinuse, pogotovo preko zime kad se grije pa je suhi zrak.
Ako je bas žešća prehlada dobit ćete salbutamol (kortikosteroid) na recept pa dvi kapi u inhalator, da smanji otecenu sluznicu.
Da kolesterol kod mene, to je novo obzirom da redovito kontroliram krv. Ne znam jel to sad posljedica trudnoce, mozda, ali i prehranu treba malo izregulirat, a definitivno i geni... svi s moje strane imaju :-/
A dijeta, sto sad... ionako sam taman mislila krenut, tako da cemo mi to brzo sredit. Plus pit heferol :-/
Sortiraj odgovore
Najstariji