Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    30. Rujan 2016. 13:24

Crazy sretan vam 2. minic 😍😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

lan@luk@rit@
    30. Rujan 2016. 14:21

Sanjarka super je Petar napredovao,pravi je momak
    Kako se rizične pahuljice daju,mogu s mojim mljeekom ili?
    Ja sam kupila rizolino ,jel neko ima iskustva s njim? Ja ga svojima nisam davala pa neznam😏
    Počela sam joj davat malo sokova lizne i proguta jedan gutljaj,nakon toga pljuca,valjda će se pomalo navikavati.. 
    Zaspala je oko 12:20 sinoć,ali noć je dalje bila dobra,kroz san je dižem kad se javi sam joj jest u mom krevetu i tako nastavi do ujutro između mene i mm.
    Sve radim u nekom polu snu,pa se ni ne sjecam kad sam je digla i kako,to me strasi😱

Crazy sretan drugi mjesec tvom malenom😄

Ugolina i moja voli trgati papire,točnije  sekine knjige,načela je prirodu i hrv.😁

Sandrich u kojem si kvartu?

Sanjarka88
    30. Rujan 2016. 14:26

L&L&R  koji sok si joj dala? 
    Rizine pahuljice s mlijekom. Moze s tvojim zasto ne.
    Maloj sam to stavljala u bocu njemu cu na zlicu.
    To pa rizolino. Nisam ga Lani davala. Pise da se radi sa mlijekom. 170ml mlijeka i 5 zlica rizolina pa cemo i to na zlicu.
    Onda nakon toga idem s jabukom i mrkvom. Tako nekako ce doc i 5mj pa cemo vidit s pedicom sta dalje

Sanjarka88
    30. Rujan 2016. 14:29

Kupila sam u dm-a od hippa rizine pahuljice. Sve druge koje sam vidila se rade s vodom jedino ove s mlijekom.
    Kutija je 16kn

Sanjarka88
    30. Rujan 2016. 14:29

Imate app bebina dohrana. Super receptica ima

Sanjarka88
    30. Rujan 2016. 14:33

lan@luk@rit@
    30. Rujan 2016. 14:35

Sanjarka super ti je profilna😍
    Kupila sam od jabuke i mrkve od hippa,i ja ću na žlicu davat,sad sam joj sok probala na bocu da vidim hoće šta povuc ,ona uopće ne vuče bocu,grize ju pa joj kapne malo soka i to je to😏

Ellie00
    30. Rujan 2016. 15:26

Sanjarka znaci vi pocinjete  ja cu pricekat pedijatricu za neka 2 tjedna pa cemo vidjet... 
    hvala na savjetu za app, upravo ju skinula super je. 

Mi se mucili s hranjenjem jer- se smijala. Ne znam sto  joj je bas se smije cijeli dan. Toliko se smijala kad sam ju hranila da se zakasljala. Bebo mali. Onda smo se smijale i pjevale a papale kasnije... Idu mama i beba sad pavat... zjeeev

Ugolina
    30. Rujan 2016. 15:36

Hahaha,sanjarka,petar i njegov cupercic!!!! 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.