Crazy sretan vam 2. minic 😍😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka super je Petar napredovao,pravi je momak
Kako se rizične pahuljice daju,mogu s mojim mljeekom ili?
Ja sam kupila rizolino ,jel neko ima iskustva s njim? Ja ga svojima nisam davala pa neznam😏
Počela sam joj davat malo sokova lizne i proguta jedan gutljaj,nakon toga pljuca,valjda će se pomalo navikavati..
Zaspala je oko 12:20 sinoć,ali noć je dalje bila dobra,kroz san je dižem kad se javi sam joj jest u mom krevetu i tako nastavi do ujutro između mene i mm.
Sve radim u nekom polu snu,pa se ni ne sjecam kad sam je digla i kako,to me strasi😱
Crazy sretan drugi mjesec tvom malenom😄
Ugolina i moja voli trgati papire,točnije sekine knjige,načela je prirodu i hrv.😁
Sandrich u kojem si kvartu?
L&L&R koji sok si joj dala?
Rizine pahuljice s mlijekom. Moze s tvojim zasto ne.
Maloj sam to stavljala u bocu njemu cu na zlicu.
To pa rizolino. Nisam ga Lani davala. Pise da se radi sa mlijekom. 170ml mlijeka i 5 zlica rizolina pa cemo i to na zlicu.
Onda nakon toga idem s jabukom i mrkvom. Tako nekako ce doc i 5mj pa cemo vidit s pedicom sta dalje
Kupila sam u dm-a od hippa rizine pahuljice. Sve druge koje sam vidila se rade s vodom jedino ove s mlijekom.
Kutija je 16kn
Imate app bebina dohrana. Super receptica ima
Sanjarka super ti je profilna😍
Kupila sam od jabuke i mrkve od hippa,i ja ću na žlicu davat,sad sam joj sok probala na bocu da vidim hoće šta povuc ,ona uopće ne vuče bocu,grize ju pa joj kapne malo soka i to je to😏
Sanjarka znaci vi pocinjete ja cu pricekat pedijatricu za neka 2 tjedna pa cemo vidjet...
hvala na savjetu za app, upravo ju skinula super je.
Mi se mucili s hranjenjem jer- se smijala. Ne znam sto joj je bas se smije cijeli dan. Toliko se smijala kad sam ju hranila da se zakasljala. Bebo mali. Onda smo se smijale i pjevale a papale kasnije... Idu mama i beba sad pavat... zjeeev
Sortiraj odgovore
Najstariji