Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    01. Listopad 2016. 09:26

Ma to sa kolesterolom nema pravila. Nista vise nema pravila. Znam covjeka koji ima 120 kg a visok 165 i pusi 3 kutije dnevno a krvna slika ko u djecaka i pluca u super stanju😕 

Moj jednu noc super drugu ne bas super i tako stalno. Valjda kako i njemu dodje. 

Mi imamo sutra krstitke🎉🎊
    Bili u cetvrtak na ispovjedi, misi i zupnom uredu. Pocelo u pol 7  a izasli u pol 10 iz zupnog ureda😨😵 bila jedna pametnjakovicka i kad je svecenik sve zavrsio ona je pocela njemu pametovat kako svecenici imaju barijeru izmedju sebe i vjernika kako moraju imat toplo srce i bolji pristup, da se ona rastala( bla bla cijeli svoj zivot ispricala) da je ona otvorila srce isusu a svecenik mladi se tako stiltao da nije znao sta da joj kaze. Al sve to ona njemu tonom pametovanja govori ko da je on poluretardiran pa mu objasnjava.Ja sam joj htjela rec da je za jankomir a ne za crkvu i tak nas je zadrzala tamo jos 45 min. Jedvs cekala da sjednem birtiju i roknem jeger od muke😁  

Usput prica svecenik kako je vjeroucitelj u jednoj skoli pa kaze kako od 20 ucenika 4 je znalo se prekrizit i izmolit jednu molitvu😵 da im je dao da nauce molitvu i dosao jedan malac i rekao da je njemuntata rekao da mu to ne treba i da to ne mora ucit😵😵😵

Sunshine1
    01. Listopad 2016. 09:26

Pozdrav!

Nije da ste ispisale ispisale 30 str otkad sam zadnji put citala :-)) 
    Obnovila mi se tarifa tako da idem citat...TenaPena spava,ja odmaram pa rucak,spremanje natrag na kontinent. Idem vas citat do navecer vjerojatno pa komentirat tijekom citanja pomalo ~o) 
    Otkirla i ja smajlice na mobu

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    01. Listopad 2016. 09:42

Sanjarka sad si mi bas dala za mislit sa tom hrapavom kozom,Teni isto jedno tjedan dana tako. Ja mazem sa Mustelom,a kaze mi frendica da je ona atopijski rijesila sa mustelom. Sta ti muz ima dermatitis? Meni isto izbije na kozu od alergije,ako diram macketine kako kaze mn odmah sam sugava. Moram vidit kada smo na kontroli,negdje pocetkom 10tog mj

mare1989
    01. Listopad 2016. 09:44

jutro curke

Crazy profilna ti je preslatka 😍

masha drago mi je da si nam se javila

mi smo napokon se vratili u svoj ritam,kako nam je bila guzva u kuci nismo mogli kako treba ni dojit ni spavat ludilo. Jucer smo isli u shoping u c&a mm je bankrotiro 😁 veliku curu smo obukli od glave do pete,sina takoder,cak je i malena dobila prelijepi kompletic. Usput je i mama sebi ugrabila neke sitnice 😉.

Sunshine1
    01. Listopad 2016. 10:19

Curka se vratila u svoj ritam tako da sam vas uspjela polovit  samo mi zao sta idemo doma sutra pa opet prilagodba i divljastvo tjedan dana! Mantram da to nece tako bit ovaj put.

Crazy rekla da bile na kavi. Inace i Crazy nam je slatkica.
    Josip miran tih samozatajan tamnoputi galeb,odveo Tenu na dorucak   trebate ga cut kako papa,smijeh totalni

Ellinu Enu vise ne mogu nahvalit kolko je dobra,al vidim da ima jos dobre djecice ko Ugolinina  iako i moja curka sve manje place. Sad se vec sama zabavlja a i drugi je mogu zabavit otkad je otkrila igracke i okolinu. Iako sad nam podoji postaju problem jer je sve okolo zanima. 

Aplikaciju cu sutra doma instalirat pa mj dana pripreme.

Ilani? Ili tko je pisao o hipertonusu? Hm meni nitko nista ne smije rec ja odmah to kod nas nadem. Kad joj vjezbam rucice uvijek desnu bas neda,a napudrst ispod pazuha ili namazat kremom nam je SF...moram pocet pisat popis pitanja za pedicu.

Evo upravo kise,nista od nase plaze danas.
    Netko je pisao za grceve caj od kima ja njoj krenula davat i smanjili se ali ga mudrica skuzi vec u zlici i svaki dan sve manje pije,jucer je jedva 5 zlicica. A i kaka redovitije. Abies mozda Petra zato puno kaka,ti joj dajes isto kim? Mislim da joj danas necu uspjet nis uvalit. Vratila sam joj i kapi i ja ponovno pocela pit caj.... I pocela sam joj dat da licka bananu,sladoled...nek se uci da postoje i druge stvari osim mlijeka.
    08.10. ce ona gestacijski tek 3 mj i tjedan...mozda sam se prerano ponadala pretanku grceva...

mare1989
    01. Listopad 2016. 10:36

E da moja curka od ponedeljka do jucer dobila 200gr patronazna presretna,sad im 4170. Kaze patronazna da radim i dalje sve sto sam radila od ponedeljka jer je cura super dobila na tezini .

Sanjarka88
    01. Listopad 2016. 11:08

Jutro dame 😊

Mi evo kod sveki. Isao striko na brod pa smo ga dosli pozdravit. Mm i sveki ga odveli na aerodrom a ja i junior ostali u stanu. Taman pojeo. Mudrica je pronašla ekipu na ulici.

Sinoc je zadnje jeo u 19.30h i onda je zaspao odma. I ja kad sam isla spavat oko 23h mislim se dal da mu uvalim jednu bocu kroz san i nisam. Bogme me probudio u ponoc ipo 😂😂😂 al dobro do 7.30h ujutro nije ništa trazio pa mu oprastam 😂

Btw citam sinoc u knjizi sretna beba o uvodenju dohrane i kao kad se krene sa 6mj sto su i preporuke treba bacit odma u 5 brzinu jer do 7mj dijete triba imat dva kruta obroka i uvodit treći. To mi nekako sve prebrzo. Vise podrzavam ovo nase s 4mj pa cemo se vise igrat prvi mjesec 😊
    Ugl sutra krecemo u tu avanturu

Miska nemam blage do kad se minjaju. I meni je ovo novo jer je Lana rodila sa tamno smeđim ocima i naravno da su takve i ostale 

L&L&R bas zanimljivo da su muževe plave izdominirale u svo troje djece 😊
    Inhalator je odlicna investicija. Kod prehlada i sl samo fizioloska a kod nekih bolesti ped da lijek 

Abies proljev je od sline. Nadam se da je jutros bolje 😘
    A to zasto se klinci uvik razbole u petak popodne sam se i ja uvik pitala!

Bellaru koji broj hlaca si prije nosila? 
    I jesi udrila po jegeru? 😂
    Sretno sutra! 😍

Hele onda cemo na ljeto upoznat klince. Možda Marko bude provodio praznike kod prijatelja Petra tko to zna hehe 😃

Ellie i ode sveki 😂 Ugolina sad ce i tebi bit lakse haha 😂😂

Masha niste jedini koji bljuckate. Moj bljucka nemilice vec 4mj nema pomoci , zna bljuckat i 2h nakon hranjenja. Al napreduje pa jedini problem je u biti stalno presvlacenje ah!

Crazy kad ti se Josip probudi taj jedan put? 

Sunshine se vratila 😘

Mare nek si ti potrošila novce 😃 bravo za prirast 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    01. Listopad 2016. 11:58

😂😂😂

Masha
    01. Listopad 2016. 11:59

Cure sta jedete/pijete dok dojite? Kava?

curicax3
    01. Listopad 2016. 12:47

Masha,ja zivim na kavi i slatkom.i nismo bas imali problema s grcevima.Prva dva puta sam se pazila pa ih mucilo.Tako da mi se cini da nema to bas neke veze s nasom prehranom.
    A slinceki,ja imam od ca i mali su mi i zacas promoce,a imam i od nexta,malo su veci,al super podstavljeni i prezadovoljna sam.jos su i jako slatki.bas sam si narucila jos tri pa pogledaj tamo preko neta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.