Abies brzo ozdravi!
Crazy kad bi kuca onda trbala bit gotova?
Mare super za prirast i shooping bome i ja bi u shopping al ovaj moj mi probi glavu sa štednjom
Bellar sliku nam koju stavi sutra kad prode sve 👍🏻
Ja sam danas imala smijesnu situaciju, izisla sam s malom u ergu super je mirna u nutra i predugo sam se zadrzala a ona ogladnila a bas sam usla u bus i brze van u neku ulicu i podojila sam je haha a ono auti idu , strasno
A sta sw tice jela nema ko nije pita a sta jedes kad kazem da mala ima grceve, e pa jedem sve i mislim da nema veze previse s mlijekom, 2-3kave moram popit i navalila sam na slatko otkad sam rodila jer zbog secera sam pazila a sad nutelu sa zlicicom kao i vi hihi 😂😂
bellaru ja ne znam kakav je taj moj organizam da mrsa u trudnoci,jos i dojim i opet gubim na tezini.
Tpol i moj stalno govori da bi trebali stedit al eto jucet je neki posao naplatio pa je reko da bi red bio da kcerki obnovimo robu,sin ima robe more al eto i njemu smo kupili,pa usput maloj neku sitnicu e kad smo njima red bi bio da i nama nesto.😊
Curke bratova zena treba roditi krajem mjeseca sta da joj poklonim za bebu,imaju svega ali bi ipak volila da nesto kupim unikatno i lijepo.
Mare,ljubomorna sam..ja samo pogledam casu vode i odma tri kg dobijem..
Za dar ne znam kaj bi mogla..nis mi vise nije originalno.. Bellaru i miska su angazirale nekog da im poslika bebu i napravi album,to mi se cini bas lijepo..mozda postoji kakav poklon bon u tom smislu..osim ako je preskupo..cure,kolko ste platile?
ugolina ja se inace poslije trudnoce udebljam 15kg a sad je druga prica,sad sam isla roditi sa 84kg,kad sam ostala trudna imala sam 80kg
ugolina ja se inace poslije trudnoce udebljam 15kg a sad je druga prica,sad sam isla roditi sa 84kg,kad sam ostala trudna imala sam 80kg
Sta se kg tice moji padaju neznam ni sama kako. Nije da se zalim samo mi cudno
Nutela na zlicu rules 😆
Mare kupi im onu ovcicu sta uspavljuje bebu 😂
Bellaru ma to su ove nove moderne sheme isključivo dojenje do 6mj.
Bas citam kako 6mj treba bebi da potrosi zalihe zeljeza koje je prikupila u trudnoci. Al kud onda na paniku navalit na hranu da ne ostane bez zeljeza. Ipak treba bebi vremena da nauci jest i navikne se na okuse
No dobro
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Masho aj popravi ticker 😃
Ma ok je to nije ni meni bilo svejedno al i patronozna i ped. rekle da je ok sve dok napreduje tako da ne sekiraj se ☺
Moj je danas pojeo 120ml a pobljucao jedno 100 😅😂 a jbg sad mi vec smisno. Trazio je opet jest nakon 2h i to je to...
Ma neee sta ih je vise to veselije u svakom pogledu hehe
Nek cura brzo ozdravi 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji