Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    01. Listopad 2016. 15:25

Abies brzo ozdravi! 
    Crazy kad bi kuca onda trbala bit gotova? 
    Mare super za prirast i shooping bome i ja bi u shopping al ovaj moj mi probi glavu sa štednjom
    Bellar sliku nam koju stavi sutra kad prode sve 👍🏻

Ja sam danas imala smijesnu situaciju, izisla sam s malom u ergu super je mirna u nutra i predugo sam se zadrzala a ona ogladnila a bas sam usla u bus i brze van u neku ulicu i podojila sam je haha a ono auti idu , strasno 

A sta sw tice jela nema ko nije pita a sta jedes kad kazem da mala ima grceve, e pa jedem sve i mislim da nema veze previse s mlijekom, 2-3kave moram popit i navalila sam na slatko otkad sam rodila jer zbog secera sam pazila a sad nutelu sa zlicicom kao i vi hihi 😂😂

mare1989
    01. Listopad 2016. 15:26

bellaru ja ne znam kakav je taj moj organizam da mrsa u trudnoci,jos i dojim i opet gubim na tezini.

mare1989
    01. Listopad 2016. 15:30

Tpol i moj stalno govori da bi trebali stedit al eto jucet je neki posao naplatio pa je reko da bi red bio da kcerki obnovimo robu,sin ima robe more al eto i njemu smo kupili,pa usput maloj neku sitnicu e kad smo njima red bi bio da i nama nesto.😊

Curke bratova zena treba roditi krajem mjeseca sta da joj poklonim za bebu,imaju svega ali bi ipak volila da nesto kupim unikatno i lijepo.

Ugolina
    01. Listopad 2016. 16:07

Mare,ljubomorna sam..ja samo pogledam casu vode i odma tri kg dobijem..
    Za dar ne znam kaj bi mogla..nis mi vise nije originalno.. Bellaru i miska su angazirale nekog da im poslika bebu i napravi album,to mi se cini bas lijepo..mozda postoji kakav poklon bon u tom smislu..osim ako je preskupo..cure,kolko ste platile?

mare1989
    01. Listopad 2016. 16:41

ugolina ja se inace poslije trudnoce udebljam 15kg a sad je druga prica,sad sam isla roditi sa 84kg,kad sam ostala trudna imala sam 80kg

mare1989
    01. Listopad 2016. 16:41

ugolina ja se inace poslije trudnoce udebljam 15kg a sad je druga prica,sad sam isla roditi sa 84kg,kad sam ostala trudna imala sam 80kg

Sanjarka88
    01. Listopad 2016. 17:24

Sta se kg tice moji padaju neznam ni sama kako. Nije da se zalim samo mi cudno

Nutela na zlicu rules 😆

Mare kupi im onu ovcicu sta uspavljuje bebu 😂

Bellaru ma to su ove nove moderne sheme isključivo dojenje do 6mj.
    Bas citam kako 6mj treba bebi da potrosi zalihe zeljeza koje je prikupila u trudnoci. Al kud onda na paniku navalit na hranu da ne ostane bez zeljeza. Ipak treba bebi vremena da nauci jest i navikne se na okuse 
    No dobro

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    01. Listopad 2016. 17:50

Masho aj popravi ticker 😃

Ma ok je to nije ni meni bilo svejedno al i patronozna i ped. rekle da je ok sve dok napreduje tako da ne sekiraj se ☺
    Moj je danas pojeo 120ml a pobljucao jedno 100 😅😂 a jbg sad mi vec smisno. Trazio je opet jest nakon 2h i to je to...

Ma neee sta ih je vise to veselije u svakom pogledu hehe 
    Nek cura brzo ozdravi 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.