Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    01. Listopad 2016. 12:48

Mislim,ne jedem bas grah,kobasice i takve stvari,ipak malo pazim da me krivo ne shvatite

CrazyPuppet
    01. Listopad 2016. 13:22

Juhuhuuu wifi ;-) jelda Sunshine :-) stigla i ta subota :-) hvala na komplimentima :-) a papanje hehehe
    Sanjarka jucer se probudio u 4:30,  a noćas u 3...
    Bellaru sretno s krstenjem, mi odgodili za proljece... sad krecemo u gradnju, pa ne znam di mi je glava od sveg posla... a ovo za prekrižit se...strasno... što onda mali uopce ide na vjeronauk?! 
    Jeger ;-) uf i ja bi bome jedan strusila al nesmeeeem :-D
    Ja cu se oko dohrane konzultirat s pedijatricom obzirom da je malac velik pa ce mozda trebat prije, ali inace nebih prije 6mj :-/ zasto? Jer mi se neda :-D
    Curica i ja kafenišem 2-3x dnevno... ne mogu ja bez kave. Al slatko sam smanjila ;-) red tamne cokolade dnevno... sto rec, nije mi lako ahahhaha

CrazyPuppet
    01. Listopad 2016. 13:27

Mare hvala ;-) bravo za prirast i shoping :-)
    Bellaru, sad nosi haljine ;-) to ce bit za broj manja velicina ;-)

mare1989
    01. Listopad 2016. 13:40

curica tako i ja,skrivam slatkise po cijeloj kuci i poslije trazim ko blesava.Sad upravo jedem smoki jer ako jos nesto slatko pojedem samarat cu samu sebe 

bellaru sretno s krstenjem

Crazy sretno s gradnjom,i mi cemo krstenje tek u proljece,nije zurba.

Abies
    01. Listopad 2016. 14:38

Jooj nisam ništa upamtila što pišete. 
    Krstitke, uzivajte susjedi!
    Meni se tlak digne na pitanje pa kako još niste krstili malu. Pinokio guraj nos u svoju kuću.
    Masha i mene zanima zg restoran. Mislim da ću u siget crkvu pa u ugostiteljsku školu. 10ak nas. No još navijam za svetište na Velebitu. Nadam se da ću pobijediti. Zasad sam bar jasku odfikarila. Jeej
    Mi bili na hitnoj (običan pregled u ambulanti ne bolnica). Nije mi taj kašalj dao mira. Pluća ok, uši crvene. Početno. Dobili kapi za uši. I sveta vodica ofc. I ono što me down temperatura. Jeste mjerili. ne. zašto. Nisam primjetila da je topla. Trebali ste. Omg. No nakon jednog tukca ova je ok. Davno sina doveli. Temeraturu imao. Tukac pita kako smo primjetili da ima temperaturu.🙈 Dirali ga daljinskim
    😘😘😘

bellaru
    01. Listopad 2016. 14:57

Napisem sve i refresham😠😠
    Sanjarka 38😩 
    Nego! I to dva jegera! Pocastio nas muz od ludare sta je laprdala gluposto..valjda da se iskupi za njeno laprdanje😁
    A to za kasasto..pa na nekim kasicama pise od 4 mj ne znam zasto oni govore od 6?? Seru bezveze

Crazy dobra ideja za haljine! dobro vi imate vaznijeg posla kao gradnja kuce i da ste ma svom! Ja to vise da to prodje kad je oval skroz mali. Ne znam kako to prolazi kad su djeca starija i kuze vise?
    Ma bas to sta djeca idu ma vjeronauk onda nije da je obavezno. Al stvar neke opce kulture. 
    Ma rokni jeger sta ce ti bit? Za zeludac😉 govore stalno pazi sta jedes mali to dobije preko tebe da bi nedavno procitala da to nema veze i da sta mi jedemo ne dodje u mlijeko bla bla a ti si onda sad misli😕

Mare bas te htjela pitat jesi se pocela debljat?😁

Curice nutela na zlicu je i moj omiljeni obrok na zlicu😂 muz popizdi kad ide mazat palacinke. Prazna tegla! Sestra i ja se skoro jednom potukle oko tegle nutele (pms) .

Abies hvala susjeda! A zas neces kod Jure u crkvu??😂
    A gdje je muz htjeo u jaski? 
    A za temp ti kazu jer kao osnovno moras temp izmjerit jer kad zoves hitnu tak pitaju kolku temp ima...ma na hitnama rade biseri. Ne svi al dosta njih. Pogotovo med sestre. Pitanja za zasrat se.glavno da su pluca ok. Da ne navuce kasljanjem upalu.

mare1989
    01. Listopad 2016. 15:12

Bellaru ne debljam se jos nista imam 76kg ja cak mrsam pomalo hajajaj😁 ludilo

bellaru
    01. Listopad 2016. 15:21

Mare ti si fenomen😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.