Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    30. Rujan 2016. 09:48

Prijavljujem se u klub nenaspavanih. Noćas nešto teža noć. Muči ga taj nosic pa smo mu mm i ja to usisavali par puta i mjerili temperaturu, u guzi je imao 37.9  to on protestira za svadbu  mombie zombie mood on! 
    Za pupak ni sama ne znam što da kažem. Navodno je neki granulom ispod koji otežava zarastanje ali dok god se ništa ne komplicira i ne krvari puštaju da to samo zarasta polako.. Mislim da imamo još dva tjedna fore. Ako do tad ne otpadne onda ga kirurški odstranjuju  to znači i anestezija za malog 
    Danas ne izlazimo iz kreveta

hele
    30. Rujan 2016. 10:12

Ja sam prof. biologije. To je tu negdje :-)

hele
    30. Rujan 2016. 10:12

Ja sam prof. biologije. To je tu negdje :-)

Ellie00
    30. Rujan 2016. 11:29

Ugolina zaboravila napisat spava izmedju svakog obroka bar malo

Abies
    30. Rujan 2016. 12:22

Hele da srodno bio(tehničke) znanosti 
    Trebam samo još jelu uslikat za profilnu (u dvorištu mi je 😳). 
    Ellie neka je Ena dobrica. Koliko si prošla i koliko ctg, zaslužila si. 
    Izgleda da je petrica pokupila kašalj 😲 koliko znam islandski može tak od god dana....

Ugolina
    30. Rujan 2016. 13:06

Ellie,super,mi imamo jako slican raspored i stvarno mi je super cura isto..nema tu bezveze plakanja (osim kada je duze u neprijatelju br.jedan-kolicima),samo kad je veca sila u pitanju ,stalno se smije i tocno kuzi kad se s njom zajebavas..primjerice,nesto ju nasmije (imitiranje kihanja)i ti to  ponavljas,tocno se priprema i ceka da opet "kihnes"..hehe..jako je znatizeljna,stalno pokusava ustat,sve pokusava zgrabit rukama recimo salicu sa stola,zeli guzvati prospekte koje listam pred njom..dam joj u ruke pl.casu ili zlicu,na pravilan nacin si ju stavi u usta (vjerojatno slucajno)..kuzi da je medo za spavanje,cim joj ga dam ako joj se spava,stavi si ga kraj lica i zazmiri..imamo kornjacu onu kaj se izvuce pa kad se spaga skupi onda se trese, povuce ju da si stavi u usta,kornjaca joj pobjegne,ova odma sizi i svada se ljutito vice nesto na nju na baby jeziku,smijesno..ma predivna mi je.. Super su nam djeca..

Sanjarka88
    30. Rujan 2016. 13:10

Hello dame!

Mi jutros isli na kontrolu u ped. radi te suhe i hrapave koze. I je blagi je oblik dermatitisa moramo kupit aderma ulje i kremu za njegu. Ugl zbog toga je i potencijalni alergičar pa cemo više pažnje obratit na hranu ma shit!
    Ugl rekla da za vikend krenemo s dohranom. Prvo rizine pahuljice pa jabuku, mrkvu.... za dalje cemo vidit kako ce reagirat.
    Ima 6 . 400 kg. ☺ dobio je 700g u mjesec dana. 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Rujan 2016. 13:20

Ugolina otkrila smajlice na mobu haha 😂
    Super ti je cura 😍
    Ma definitivno su divni sad kad otkrivaju svijet 😍

L&L&R  kad je cura zaspala sinoc?
    Super su ti tickeri 😍

Ellie super vam je slika bas bebe napadaju hehe 😊

Bebacice ne analiziraj previse samo ces se zbunit. Ja necu cijepit s nicim sto nije obvezno ☺

Sandrich se kurci s novim mobom haha 😂

Crazy bravoooo za dobru noc jej! Nek nastavi u tom ritmu 😘

Hele javi se kad dodes u st 😉

Ilani uh opet hrpa pretraga 😔 sretnooo! 

Vjeverica jadnicak jako prehladen? 😔

Abies puno kaslje? 😲

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.