Joj kako su vam super bebe. Nadam se da ce i moja tako, kad su pocele hvatat neki ritam?
Moja je dva dana spavala skoro cijelo popodne i lijepo po noci a danas nece nikako evo nije pola sata spavala.
Isle smo van s ergom ( ejic meni je ergo super i Lea ga bas voli, u caboo nece , tako da ako imas od nekog posudi pa isprobaj )
Instalirala sam novi update na mob tako da i ja nemogu vise kimentirat s mobitela, bez veze
Sanjarka super prirast a nadam se da cete i to s kozom rijesit brzo
Vjeverica nek ozdravi brzo tvoj malac nama isto nosic kao zacepljen ali kazu da se jos cisti od porodaja da nije prehlada 😬😬
Abies imas super zanimanje moj tata je sumar isto i uziva hehe (kako akd ima i teskih trnutaka al u prirodi je najbolje )
Mozda ergo vise voli jer ju bas stisne i toplo je
Evo nas iz setnje, uzela sam si za obavezu svaki dan 45 min brze setnje po kvartu s njom, moram se pocet dovodit u red!😣🐷💪
Narucila konacno nuna leaf, jedva cekam da stigne! Dosle mi danas i foto-knjige i slike, super je ispalo, bas sam zadovoljna! Bit ce joj super uspomena!
Vidim dosta vas je vec u opasnoj pripremi za dohranu, samo vi isprobavajte da znate nama kasnije rec sto i kako...mi jos imamo min 2 mje do tog cina 😂😂😂
Večer. Ja krepavam. Nos kapa čim spustim glavu. Igračke razbacane. Nemam snage urlat. Sin kašlje al manje mislim bar. Petra siroče kašlje nos curi, no ne prežestoko. A ništa ne smijem dati. Mm šljaka. Čekamo ga.
Zašto klinci uvijek se razbole petkom (navečer)?
Koliko se veselim kašicama i da znaš da ga netko još može hraniti, toliko mi i muka kuhanja bacanja aviona i ribanja veša
Tpol tvoj tata moj kolega 👍
Ured na otvorenom da da. Lijepo je. No ima i gadosti, komarci blato pa si na +30 u dugim rukavima i čizmama. Ili kad te kiša ulovi. Ili na brdu kad se poželiš verat na sve 4
Večer žene drage... bila danas sama s klincima pa je bilo veselo... sad su obojica u krevetu, jedan spava drugi ne :-D
Sanjarka i Ilani hvala na čestitkama... da da 2mj vec :-) Sanjarka tebi nista ne promakne, moras u detektivske vode :-) Bravo za Petrov prirast, a dermatitis nek se samo sto brze povuce.
Uf vi vec s dohranom... ja imam jos 3,5mj fore... morat cu prije 6.mj jer je mali bombica...
Ja radila kks i urin, sve besprijekorno... sad jos gin i gastroenterolog (u sklopu sistematskog)
Mishka ja isto šetnje pocela brzat, jer se mali prije probudi, pa šetnju od 65-70min odradim u 40min ;-)
Di si narucila fotoknjige?
Tpol super izgleda taj ergo, steta sto nece u caboo. Mi krenuli s tim :-)
Vjeverice i Abies drzim fige da limaci sto prije ozdrave...
Ja si nakopala posla... imam za crtat ko u priči...aaaaaaa :-(
Crazy narucila sam preko te fotografkinje koja nas je slikala, neka spanjolska firma radi to i prezadovoljna sam. Dosta dodu ali je super ispalo. Dvije manje su za bake a moja je velika s koznim koricama (samo je utisnuto ime i datum rodenja) a unutra su stranice debele ko karton i uvez je super jer se ne gubi slika ako je preko dvije strane!
Evo slika, na brzinu sam slikala da posaljem mami, sve kutije sam raskopala na komade 😂😂😂
Aaaaaaa sad sam otkrila.da nalaz ima i drugu stranicu... i ono anemija i malo povisen kolesterol :-(
Mishka savrseno izgleda! Bas divna uspomena ♡
Sanjarka malac ti je presladak ♡ koje okiceee
Dobra večer, mame!
Mi se uspavljujemo, nadam se da neće potrajati predugo. Obavili pregled kod neuropedijatra. Rekla je da ipak ima hipertonus u rukama i leđno desno. Ovo je prvi put da je netko od doktora rekao da postoji neki problem. Prije nisu vidjeli ili se to tek sada pokazalo, ne znam.
Ellie, da te pitam. Kako vježbaš sa Enom? Kroz cijeli dan u više navrata ili imate određeno vrijeme pa odradite pola sata u komadu? Nikolina nakon deset minuta počinje se buniti pa ja ju pustim, ne forsiram. O svaki put kada joj mijenjam pelene ili presvlačim, odvjezbam s njom koliko se njoj da. Neuropedijatrica je rekla da je to ok i da ne moram forsirati, jer ako plaće, vježbe nemaju smisla. Fizioterapeut mi je pak rekla da bi trebalo bar 20 min u komadu vježbati da ima kondiciju. Što su vama rekli?
Sanjarka, moje cure su obje (starije) atopičarke. Nama najbolje pomaže krema za suhu kožu od Aromatice. Domaća je tvrtka. Krema je bez mirisa i štetnih sastojaka, košta oko 70kn,jeftinije od a derme. Nama a derma ništa nije pomogla, a svi doktori je stalno guraju. Ovu od Aromatice preporučilo nas dr opće prakse kao on to i za svoje dijete koristi. I stvarno nama je ta krema odlična, za dva tri mazanja sve se povuče. Moje cure nisu alergične na hranu, već u proljeće i jesen imaju problema.
Abies, brzo ozdravite. Da, najgore što tako male ne možeš s ničim ni liječiti. A malo sljezovog caja? Pa bebama doktori često uvale antibiotike, onda valjda malo čaja neće škoditi. Ili bubam bez veze?
Sortiraj odgovore
Najstariji