Bljuckanje ... Što mi jedna patronažna reče. Dok dobiva nije bolest. Samo nama show program od pranja. Držmo se!! Usput moja još kenja 5put na dan. I bar jednom izadje van. Sad iznimno ne pratim. Naši blizanci
Mare opet ti na tapeti s kg... Poklon meni drag okvir i 2 kutije - jedna za zub druga za pramen. I ta ovca zvuči fora.
Klinci napokon spavaju. Ja valjda temp imam. Zamotala se u deku i čekam muža. Koji će popizdit na nered i ručak napola (nema juhe). Baš sam nikakva. Još mi tata kaže da dugo nije vidio unuka. Bježi. Još da vas zarazimo.
Masho a je lakše jedno al nikada ne bih ostala na jednom. Samo mi sad sjebano jer neki bijeli miševi mi pred očima idu.
Eto kolika ste mi familija s foruma da s očima na pol koplja pišem. Samo slabo pratim
Ln 1. put
Cure i mi smo neprestani bljuvatori plus jos kakanje par puta dnevno ko Petra.i onda jos za poklon kad operem guzu obavezno se popisa onak gola pa se bodi uvalja u to i eto dodatnog presvlacenja.nije nam dosadno nikad!
Masha bit ce bolje!drugo dijete je uzasna promjena!Koliko god si s prvim u soku,kad dode drugo u soku si,jer si razapet na dvije strane!Al zato ja kazem da mi je tek ovo trece prava uzivancija!bas sam tek sad skroz opustena i gustam u svemu s njom!
Mare mozda da potrazis one neke personalizirane dekice s imenom bebe!ja nisam na fejsu,al znam da tamo ima takvih stvari,moje frendice su i dobivale na poklon i narucivale!ako budes htjela raspitat cu se kako se zovu!a u Cartersu imas onih fora bodija gdje na engleskom pise teta me voli i slicno.Ja sam mislila to kupit svoj necakinji kad bude dolazila prvi put
Hvala curke na divnim idejama 😚 Prvi put cu postat tetka pa bi htjela nesto lijepo i posebno
Krepala sam danas s njom, jucer sam je hvalila pa mi danas vratila! Cijeli dan zivcana bila! A ja se ko za vraga uhvatila i ciscenja i presadivanja cvijeca i svasta nesto! Rucak sam krenula radit u pol 1 a jela u 5! Sad bila u setnji konacno, al badava to meni kad sam u dva dana strusila cijeli paket napolitanki! Isto jedem sve, ovoj mojoj nis ne smeta hb!
Netko je pitao za cijenu slika, meni dosta doslo jer sam radila 3 fotoknjige s koznim koricama i tako to, sa slikanjem blizu 400e ali da se i za manje nac, ovisi tko slika. Znam da je jedna cura isto svoj maloj narucila, dosli iz karlovca za ri za 700 kn ali meni su puno ljepse moje slike!
Mi cemo krstit 26.12. , htjeli na Bozic ali nam glupo bilo ic tad u restoran! Inace smo imali u planu na proljece/pocetak ljeta napravit i sluzbeno vjencanje i krstitke ali odgodili, razlog isto kuca kao kod Crazy 😂😂😂 ne stizemo sve jednostavno!
Upravo konacno nakon cijelog tjedna stigao mm, drago mi je da je doma ali u pm opet mi kuca u kaosu...a nista idem se ulovit robe i masine, sutra me opet ceka peglanje 😠😠😠
vecer.
dug dan iza nas... ujutro se budili u pola 7, papali i zaspali opet u 7. Trebali do tate u 11 na otvorenje a moje dijete u 10 jos spava. spavalica moja... ugl probudila se i otisli- Tata i Ena bili sefovi a mama je malo shoppingirala.
Sad nam bio jako dobar frend seli se u Njemacku (ista firma samo ga prebacuju u centralu), slj sub ce biti oprostajka. Moram naci tetu cuvalicu. Mislim ici cemo poslije 8, Ena tad vec naveliko spava, samo da netko bude tu ako se probudi..
Uglavnom trebali bi mu nesto i kupit..hm? Ima tko ideje?
Mm otisao na cugu.. bebo bebo spava.. hm a sto ce mama?
Moja danas nekaj bas zajebavala sa spavanjem cijeli dan sve nes po 10,15 min i sad navecer od silne nervoze nije htjela nit cicat,morala sam dat ad jer se nisam stigla izdojit 😠 jer sam mislila da ce htjet kokos jest..vristaona na najjace 😓 bila sam na kraju ko pamela anderson,sve se napunile,okvrgavile,ko da sam tek rodila 😂,morala si stavljat obloge i izdajat se .. Ma za poludit.. Nema veze,ima za jedan gablec sutra 😂😂😂
Ajme koje viroze haraju cuvajte se svi bolesni ozdravite!
Sanjarka juznije-tuznije? 😂
Ja sam skoro svaki dan u stobrecu u setnji s malim u marami. Vjerojatno sam zato i prokrvarila danas, neda mi vrag mira. Pripala sam se da je vistica, al eto izgleda da nije...
Masha ja jedem sve samo kave izbjegavam, popijem 1-2 tjedno, a i to mi je puno, navikla sam ne pit pa mi bude sok za organizam, nekad i mucnine lagane od nje dobijem :O
Crazy predivna profilna
Sortiraj odgovore
Najstariji