Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    30. Rujan 2016. 07:18

Jutro cure!
    Evo ja idem na vađenje krvi... :-D
    Mi odradili prvu noc s jednim buđenjem jeeeeeeee!!!! 
    Ugolina to ti je do mobitela, ja ih isto nemam :-( šmrc
    Ellie predivna sličica ♡
    Bebacica nije strogo zabranjeno uzet atb ako dojis, al ako ide bolje samo od sebe, super!
    Mi imamo caboo za nosenje i unatoc malom otporu u pocetku, sad se hoće nosit :-) 
    Idem se spremit :-)
    Cmok :-)

Ugolina
    30. Rujan 2016. 07:35

😜😝☺😒😒😢😞😒😙

Hahaha,hvala ellie, a covjece,bas sam glupa jebote,ja uopce nisam skuzila da imam ove smajlice jer mi nisu odma prikazani na tipkovnici nego moram stisnut na ove interp. znakove  i onda sam ih tu nasla..inace koristim w.app pa vjerojatno zato 😂😂😂

Ugolina
    30. Rujan 2016. 08:06

Predobra noc iz nas..ponovila se..probudila se u 11 kad sam ju furala u kindac pa sam odma to iskoristila da joj uvalim cicu,najela se i budenja u cetri pa sedam 😁😁😁 milinaaa

uykmyjh
    30. Rujan 2016. 08:12

Bravo za dobru noc :) crazy bockas se u zilu aaa 😂

Abies
    30. Rujan 2016. 08:33

Jutro! 
    Ellie bebe napadaju za naslovnicu je fotka! 
    Crazy ti kks?!
    Sandric kapula oči - primaš me u klub?!

hele
    30. Rujan 2016. 08:33

Dobro jutro!
    kako vidim vi harate po lidlu i zavidim vam. Ja jedino ljeti u st odem pa kupim za sezonu. Moj mali i jede ko veliki. Mislim da smo blizu 6 kg. A sa 3 570 smo dosli iz bolnice. Idemo kukove snimat pa cu znat tocno.
    Vidim neke se bore sa grcevima. Caj od kima pomaze. Moj je druga bebba. Ako nece caj ja stavite u ad. Lakse je. Ja u svaku flasicu stavim. I kostice od visanja su dobre. Ugriju se u mikrovalnoj i bebi na stomak. 
    Ako ne znate sta je bebi pogledajte dunstan baby talk. I moze se raspoznat zasto beba place. 
    Abies koje si struke ako se moze znat? vidim da ti je nick lafinski naziv za jelu. Pa smo i kplegice.:-)

30. Rujan 2016. 08:55

Dobro jutro mame! 
    I ja cu u klub kapula oči. Ne znam koliko se puta noćas digla, a od 4 gospodična htjela spavati samo na rukama. 

Ejic, mi se nosimo u slingu i volimo to  i ja i Nikolina, ali da mogu nešto napraviti dok je nosim -  ne mogu. Možda ja ne znam, čitam da mnoge mame svašta uspijevaju napraviti po kući dok im je beba u slingu. Ja ne. 

Ellie često sat vremena puno više znači nego cijeli dan. Ritam života je toliko ubrzan da se svi moramo pomiriti s tim da nemamo previše vremena ni za  najdraže. 

Mi danas opet na Goljak, na pregled neuropedijatru i UZV mozga.

Ellie00
    30. Rujan 2016. 09:04

Jutro. 
    Mi si super ritam naprave.. spavamo do 6-7 pa paapamo,.pa opet spavanac I papanje poslije 9 onda setnja (ili joga), papanje oko 12 pa oko 15  I onda duze spavanje bar 2-3 sata.onda nam tata dodje pa papamo oko 18, setnja I u 20 kupanje, papanje I najkasnije do 21 smo jaaaako pospani.

Nemam pojma sto u planu danas.. jos nisam kavu popila. Lijep dan svima

uykmyjh
    30. Rujan 2016. 09:10

Mislim da sve mozemo u taj klub haha. Ako ne danas onda neki drugi dan definitivno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.