Djecak. Zove se marko. Djevojcica je mona. Marigmar imamo problema sa grcevima nasla sam rjesenje. Caj od kima. U 1 dec vode 6-7 sjemenki kima. I procjedit. I po malo. Na ksiku ili flasicu. Prije je po cijeli dan plac a sad sam zaspe :-)
Ja sam BIH. Kako vidim svugdje isto. I u hr i kod nas. Ja se ne zalim. Dobro je :-)
Ejic treniram ga tako da ga nekad malo potaknem da ostane budan (al ako je bas ful pospan onda ga pustim da spava), pa ga poticem da pojede kak spada a ne da za pola sata opet jede (ako vidim da drijema na cici spustim ga dolje i to ga razbudi pa onda opet jede) a nekad ga i budim jer produzi spavanac pa da nema problema popodne s nervozom.
A spavanje u kreveticu... stavis kad vidis da je pospan, zamračiš prostoriju obavezno i ne ga poticat razgovorom i gledanjem u oči... ako se malo i buni, a znas da mu je vrijeme za leć ostavi ga desetak min vidi hoce li se sam smirit ili ne... ak nece podigni ga, smiri, probaj ga jos malo podojit i opet stavit...
Hele dobro došla :-) samo ti nama tipkaj ;-)
TPol i Ejić knjiga je Sretna beba od Gine Ford. Imas je narucit i Znanju, stotinjak kn. Stigne za par dana u hr.
Mi dobili atb. Kaze dr. Nije gore al nije ni bolje, a vec tjedan dana se vuče, kaze dr. da će vjerojatno samo na gore ako ne reagiramo. Dosta mu to hripa, a kaslje ko veliki kad ga krene. Kontrola u pon.
Inace smo dobri, odspavao je sad popodne malo dulje jer nije odradio podnevni spavanac. Bila sama s njima u parku jer je mm negdje zapeo na "poslovnom rucku" tj. bit ce mamurluka sutra, hehe. Ugl lakse s njima nekamo na zrak, veći se istrči a mali spava u kolicima i super. Beba vec u kreveticu spava, a veći smazao čokolino, sad kupanac i krevet. A onda mozda i ja uspijem film pogledat :-)
Crazy, hvala ti na odgovorima i instrukcijama! 😘😘
Pocet cu ga malo "trenirati" jer trenutno nema bas nikakav ritam. Evo, spava od oko 16h. Ako se sad ne probudi onda cu ga morati buditi da ga okupamo jer nam je i jucer zaspao u 19h pa ga nismo mogli kupati zbog toga. I znam da ce poslje opet biti borbe s uspavljivanjem 😢
Bas mi je zao sto ti je malac bolestan 😢😢Nadam se da ce atb brzo pomoci pa da se vratite u normalu 😘
Hele, dobro dosla!!
Hele dobro nam dosla.
Ja sam bas strgana, imali nenajavljene goste I boli glava. Uz sve to borimo se s Eninim okretanjima. Okrece se stalno, najdede se I kad je spustim odmah se okrece pa bljucka.. ili je ljuta jer ne zna sta bi kad se okrene. Smjesna beba.
Okupana I spava sad a brzo ce I mama
Laku noc
Halle dobro dosla, nemoj se ustrucavat pisat, bas mislim da smo ovde dobra ekipa i mozes se uklopit 😉😉😉
Crazy hvala pogledat cu za knjigu , i sretno sa svekrvom.
Ja sam vam malo zivcana. ... Odoh spavat haha laku noc
Ellie i mi smo imali nenajavljene goste i moja beba odma u plac haha.... Super za Enu bas je vesela beba
Hele dobro dosla..nikakvo ustrucavanje..vidis da nam je ovdje svima ispusni ventil hihihi, samo ti pisi... Iz kojeg si kraja?
Hele dobrodošla natrag!
Malac popio 2* neofen i dok djeluje je ok. Čekam veselu noć. Idući tjedan nema vrtića.
Crazy ipak atb 😞 I još sveki.. baš te ide.
Ekipo laku noć!
Vecer ekipa!
Junior spava od 19.30h sad sam mu dala jos jednu bocu kroz san jer mi je popodne slabo jeo po cca 90ml bas nekad izvodi s tim mlijekom.
Sutra idemo na taj pir. Mali ce spavat kod sveki i sad se psihicki pripremam. Ne sto ce bit kod nje nego sto nece bit noc s menom 😩
Crazy joj vec atb 😟 misic mali! Nadam se da ce mu pomoc sto prije. Brw kako mu das atb? Sprica?
Ellie moja cura se jako kasno pocela rotirat tek negdje sa 7mj pa nismo imali tih problema sa spavanjem i rotiranjem.
Tpol 700g za 3 tjedna suuuper 🖒 i bas je visoka cura 😘
Abies 😓 jel ga boli sta?
Hele dobro nam dosli ti i Marko ❤ i Mona naravno 🤗 samo nam pisi sto nas je više to veselije 😘
L&L&R bome je Rita napredna 😎😎 svasta nesto vec zna. Bravo! I premedena profilna 😍
Tpol tko izazvao zivcanost? 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji