Ilani super su ti dečki, nadam se da ce i moji tako, pogotovo jer je mm teži gotovan :-) ne mogu s tri takva
A sveki nece u svoj apartman jer je u prizemlju, a ona spava s otvorenim prozorom pa ju strah da joj nebi neko pokusao ući... (yeah right)
Bit će nekoliko dana u masem na katu, a onda ce nam doci u stan... morala bih mm lijepo kaznit s tjedan dana pranja suđa :-) inace nije ona tako strasna ni zlonamjerna, al je mustra i često mi nekom svojom izjavom izbaci sve osigurače... mama mi kaze nek se ne živciram unaprijed i da čuvam živce za druge stvari, pametna žena :-)
Kad vec hvalite svoje očeve moram i ja svog... radi sve po vani i u kuhinji, čak i kolače. Jedino ne čisti, al da je situacija da treba, i to bi
Miragmar, to je bilo jucer tako i to je i kod nas iznimka (na zalost 😔). Ali je opcenito tako da mi ga je najlakse uspavati ako mu dam sisu odmah nakon sto se probudi, a to nije onda 1h budan nego svega nekih 15-20min. Zato sam i pitala koliko bi morali biti budni jer mi ga zao cijelo vrijeme samo uspavljivati. Ako je budan 1h i to aktivno budan onda uspavljivanje potraje. Kao sad prijepodne. Probudili se u 7, obavilo jutarnju higijenu, presvukli se, sisa u usta i spavao u 9 toliko da sam uspjela doruckovati ali ni to do kraja i od nekih pol 10 evo tek sad zaspao uz puuuno muke i placa. Trenutno jos jako tanki san i nadam se da se nece opet probuditi...😕
TPol, ja sam isto pokusala vec sve moguce i nemoguce sa komunikacijom za vrijeme budnosti kad ga pokusam uspavati ali mi to trenutno djeluje kao nemoguca misija 😕
Ali je zato poceo malo "komunicirati" samnom kad je budan i dobre volhe u smislu da mi se smije i guguce. Uspjeli smo ga cak i parput i ostaviti samog u kreveticu uz glazbu i zna se po 15-20min sam igrati bez problema. Ali za to mora biti dobre volje sto nije bas cesto.
Crazy, onda znaci i po tom pitanju mucimo istu muku 😕
Na koji nacin ti sa svojim uspostavljas taj raspored? Ja svojeg pokusavam poceti uspavljivati najkasnihe 1h nakon sto se probudi ali kako nam uspavljivanje jako dugo traje, premasimo ta 2 do 2 i pol sata i onda show pocne 😕
Gdje ste vi kupovale onu knjigu po kojoj im pravite ritam i kako se zove ta knjiga? Ako bi je danas narucila, bi stigla tjekom sljedeceg tjedna? Sljedeci vikend odlazimo u hr pa bi je mogla naruciti kod svekia, uzeti sa sobom i poceti raditi raspored spavanja prema njoj posto vidim da kod vas to funkcionira 😉
Takva sveki kod vas u stanu i to jos uz 2 male djece 😨😨 Razumijem tvoju uzrujanost 😕 Nadam se ce tm ipak shvatiti da to nije dobra ideja 😕
Evo, koliko je jucerasnja noc bila dobra, toliko je ova bila losa- budenje svakih sat vremena, cicanje 5 min i dalje spavanje. Toliko da me probudio 😕 Svega 1-2x je nesto duze cico jer se vidjelo da je gladan, ostalo bilo zezanje. Da nihe mm spavao pokraj i morao ujutro na posao sigurno ga nebi svakiput dizala vec pustila i plakati ako vi trebalo... 😕
Za zo vrijeme sto sam sad napisala ovaj post se ipak probudio i upravo drihema na cici. Nadam se sad ipak spavanju od min 2 sata 😴😴
Hello ljetnice 😘
Ja opet jutros trazila jednokratne cipele i nistaaaa 😩 gdje god probala broj 36 velike mi????? Neznam koji kc sta mi se noga smanjila?
Bellaru grozno al istinito lakse popit tbl nego iscijediti limun 😫
Crazy razluftat novčanik ahahaha 😂 jel kaslje Josip?
L&L&R ti si mama od akcije kad landrate cili dan 😉
Ejic moj je u toj dobio bio sat ipo budan sve preko toga je bilo puno
Marigmar stvarno zvuci kao skok 😩
Abies palac gore za dobru noc 😘
Ilani vraca se seka 😍 mi se jucer na sastanku izjasnjavali o ekskurziji svi roditelji su ZA 😆
Sunshine sto se curi dogada? Hug 🤗
Vidim gugutanje i smijeh kod mlade ekipe u razredu 😍😍
Sta se muskih poslova tiče. Nije mi otac radio nista po kući a nece bas ni mm doduse je kad sam imala hematom u tr. i to je super bilo bolje od mene sredi.
No s malcom je sad odličan igra se, cuva ga solo, uspavljuje svako dan.... ma milina
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tpol a koji kapi ti dajes? Ja pocela s enterokindom i to dam po 3 kapi 3,4 puta dnevno.
Sunshine bila u pedijatra isti dan. Umisljam bolesti haha :)
Crazy ti se izdajas ono prije dojenja ka sta pise u rasporedu u knjizi ili?
Ja cu poludit s ovom mojom. Kad nema grceva, onda ona navali na sisu ko da je izgladnjujem i onda se naguta zraka. Evo u 20 min sisanja, digla sam je 7 puta podrignit. Ufff!
Deeka kako procijenis da treba podrignut?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka a vidim kako povlaci halapljivo i cujem kako guta drukcije nego kad pomalo jede i onda pocne vikat. Pa je dignem, podrigne ko velika i onda se umiri i tako u krug.
Sad se pokakila svjetski, oprala joj guzu i evo zaspala :)
Evo mi opet kod dr. čekamo na red. Ma nek ga cuje, sve me strah da to nije otislo na pluća. Kašlje jos uvijek i nos zacepljen.
Deeka ne izdajam se, neda mi se, a uglavnom ni ne stignem. Glavno da sam si kupila izdajalicu za 750kn...
Ejic, mi imamo buđenje u 7, spavanje 9-9:45, pa smo budni do 11:30/12:00 pa spava do 14:00... budni do 16:30 pa spavamo do 17:00, i spavanje od 19:00 pa do 22:30... a po noci uz jedno buđenje uglavnom. Često mi se to izjalovi jer sam primijetila da mu je prijepodne draže prespavat, pa zna bit svakako, ali težimo tome da bude ovaj gore raspored. Plus ja malca ne uspavljujem, samo ga spustim budnog u krevetic. Treba ga pratiti kad je umoran. Sad nas zeza ta prehlada, pa se budi čim uđe u laganiji san nakon pola sata, smetaju ga te šmrklje. A i skok nam sad... veselo uglavnom
Sortiraj odgovore
Najstariji