Moje dijete je naprosto podivljalo,procitam tu i tamo ali ste bas vrijedne
Pisem.kasnije ako stignem,sad samo sta pokudavam vec par dana pa zaboravi.
Di je aurelija?
Tko je ono pisao za promuklost? Deeka? Proslo?
Idem odmorit s njom
url=https://lilypie.com]
Jutro žene drage!
Mi smo jucer donekle uspjeli uhvatiti ritam, al preko dana nikako spavat. Ova prehlada zapela i neda se :-( noć buđenje u 2 i 4, spavali do 7.
Zovem pedicu danas pa cemo vidjet što i kako dalje. Samo da mu se ne spusti na pluća, jos cemo u bolnici završit.
Ejić malac ima dobro uho... nebi smio biti budan dulje od 2-2 i po sata ako hoces izbjeći premorenost. Mi nemamo psa ali mi zato Jakov taman uleti u sobu kad ovaj zatvori oči, i štoš sad ahahaha
Abies super za noć ;-)
Ilani obitelj na okupu ♡
Marigmar meni to zvuci ko skok.
E da...evo meni problema... sveki se sa šogi dogovorila da ce iznajmit svoj stan u centru i živit kod šogi za to vrijeme i da ce dijelit zaradu. No sad su se posvađale, i mm je sveki odvezao u apartman (i sad spava u nasem apartmanu, a ne u svom koji je odmah ispod). No ona nece tamo ostat dulje od tjedan dana pa ju je mm pozvao k nama na tjedan dana!!!!!! Aaaaaaaaa!!!! Inace ju jedva istrpim dva sata u mjesec dana, pa žile ću rezat od njezinih kukanja i tlaka i šećera i išijasa i ne znam čega još, plus njeni komentari na sve živo... a da ne spominjem da se gospođu treba poslužit jer je ona sad "u gostima" plus je stara i bolesna i ocekuje da se sad nju posluzuje jer se ona "cijeli zivot žrtvovala za svoju djecu"
Posijedit ću
Abies, u Novom Zg sam :)
Ellie,a sta da ti kazem,tako nam se sada zaredalo.Kuham ruckove u 7 ujutro da djeca imaju prije skole za pojesti,ves rjesavam navecer i tako.Dobro nam doslo da je mlađa ovaj tjedan bila u skoli u prirodi,pa bar nisam trebala s njom zadace pisati.
TPol,haha nije glupo pitanje,Nikolina nam je iznenadenje :) i mogu reci da nikad ljepse iznenadenje nisam dobila
TPol nije rano za raspored :-) što prije, to je lakse poslozit ;-) pitaj sto te zanima, makar poruku posalji
Ellie napisem svoj i onda odem citat tvoj post.. joooj da se barem moj muz samo šalio :-/
I moj guguće ♡♡♡ bas smo fino poceli ćakulat :-)
Sunshine drži se!
Ilani kraljice... i ja bih četvero ♡
Crazy grozna situacija. Pa koliko bi to trebalo trajat? zasto nece u apartman?
Moja je sveki suprotnos- ona kad dojde k nama posluzuje sve?! u toj mjeri da mi se nekad cini da ceka da odlozim salicu da ju brzo moze uzet i oprat
Illani odlicno ti to sve hendlas. vjerujem da vam je uvijek veselo doma.
U N.Zagrebu si? onda smo blizu.
Illani ista prica s mojom sveki.. ne znam kako je mm ovakav ispao kraj takvih staraca...
Ena se okrece, stalno. Stavim ju u baby gym I evo nje na trbuhu za par min
Razrede nzg pa mogli bi se naći u av mall ili areni jedan dan?! Moji su u nzg pa barem jednom tjedno odem. Koliko nas ima? Ilani, Ellie, Ugolina
Sveki 🐍 opet na tapeti
Ilani moj je tata naučio sve. Kuhat oprat suđe, pospremit, čak i kad je mama bila u kolicima je veš stavio u mašinu i objesio dok smo bili (seka i ja) na poslu. (To nije inače radio, kao ni peglanje, niti previjanje pelena). Onda mm totalno kretenski odgoj gdje mu je šparet zaključan i sve u tom stilu. A nikako izbit... Lakše 1m u guzicu nego 1mm u glavu 😀
Da se ne shvati krivo, kuhao je tko je prvi stigao s posla, suđe isto... Svi sve. Mama i tata su mama i tata i najviše oni. Bravo za tvoje dečke i tebe👍
Ilani bravo za takav odgoj 👏
Moj tata isto sve zna,pomaze mami kad nju leda ulove sto je dosta cesto
A moj mm isto zna kad treba,kuha takoder kad ima vremena. A kucanske poslove bas i ne radi jer ja sam doma po cijeli dan a on radi,a sad kad sam rodila i dosla doma on je sve radio.
Sortiraj odgovore
Najstariji