Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    22. Rujan 2016. 22:52

O. Sanjarka ti tvoji iz apartmana gori neg moji susjedi
    Bellar tako sw to radi i trosi ! Kako mako podnese shooping? Ja sve planira negdje s mojom sljedeci tjedan al neznam kako da se pripremim. 
    Dekka jel bolje danas? Jojoj za sad je , al vidit cemo sta ce bit, moja kaki svaki dan par puta i svejedno je grci .... 

Ja imam neki cudan osjecaj medu nogama kao da mi nesto visi izmedu 😬 4.10 tek ginekolog... Kakav vi imate dole osjecaj? Neko ima slican problem?

ejic
    22. Rujan 2016. 23:15

Cure, hvala na bodrenju! 😘 Ali evo, danas je vec bilo malo bolje. Jucer je zaspao tek oko 22:30 i nocu smo imali 1 budenje oko 4 i spavo opet do pol 7. Bio je dobre volje pa je pustio mamu da obavi jutarnju higijenu dok se on igrao. Tada je bila njegova jutarnja higijena pa papanje i spavanac od 9 do 11. Prematanje, papanje i spavanac od nesto prije 12 do 14:30. E, tad je pocela kalvarija. Bilo je sve ok, prematanje, papanje i drijema on kad je poceo pas iz cista mira lajati i probudi ga. Pokusala ponovo uspavljivati i opet koji sat/dva kasnije drijema on kad opet pas pocne lajati jer cuje auto koji prolazi nasom ulicom. Vec sam luda bila 😠😠 Naravno, bilo je vec 5-6h i on od 2 nije spavao ni cijelih 15 min pa je pocela premorenost i vriska, nikako ga smiriti. Ja vec zivcana na psa, na mm koji nije dosta tiho zatvaro vrata po kuci i Marcel otvorio oci na svaki sum 😠😠 Tek oko 19h sam ga uspjela uspavati i spavo je do 21, prematanje, oblacenje pidzamice i vrece, papanje i sad spava. Nadam se slicnoj noci kao sto je bila prosla 😉

Koliko dugo smiju po danu biti budne nase bebe starosti kao moj Marcel a da ne pocne premorenost? Uspavljivanje nam najbolje funkcionira papanjem odmah nakon sto se probudi, a to znaci da nije bio ni budan pa me onda strah kakva bi nam bila noc da ga cijeli dan tako uspavljujem. A voljela bi se i vise igrati sa njim sad dok konacno moze promatrati, dok mi pozna glas i lice, smije mi se i guguce 😍😍 Ali bi htjela i izbjeci takve scene kao danas navece kad je premoreni 😕

Sanjarka, sto se prirasta tice, mama voli slatko a ocito i njemu pase sto mama jede pa mu fino mlijeko 😉
    Zelim ti sto brzi oporavak! 😘

TPol, da nije bas laki za nosati ga po par sati. Ali kad malo razmislim, on sad ima takvu tezinu s kakvom se neke bebe radaju, takovda to i nije tako strasno 😉
    Tvoji susjedi-nemam rijeci 😕 Kao sto Crazy kaze, samo su 2 opcije i ja bi na tvojem mjestu pokusala sa kolacem. 😉 Mozda nadu razumjevanja jer inace se to sve vrti u krug sa svadama. 

Crazy, nadam se da ce se i kod tebe smiriti situacija i da ponovo uhvatite ritam 😘
    Kako se veliki braco ponasa do mladeg vrace?
    Nas prirast, da za to su sigurno zasluzni medimurski geni 😁😁😈😉

Ilani, dr stvarno znaju zbuniti 😕 Ali ja vi i dalje radila po svom ako vidis da je prirast dobar i ako njoj tako pase 😉

Tako, idem sad spavati, vec mi mob ispada iz ruke od umora 😁😁
    Laka vam noc! 😘

deeka
    22. Rujan 2016. 23:18

Bellaru ma znam da svak ima svoje teorije. Ja iskljucivo dojim, i istrazujem sve varijante za ublazit grceve. Sab simplex mi vise ne pomaze pa sam ih sutnila u kantu.
    Danas sam na Enrerolindu i dam joj mako caja od komoraca nakon podoja da joj malo olaksa to sve pa cemo vidit.

Tpol u nas danas isto malo bolje, bilo je par udarnih grcica ali nema velike vriske. Oko 9 smo se kupali i onda papali i evo cak sad vec spava u ovim inace udarnim satima za vristanje
    Nadajmo se da ce se i nastavit tako.

LLR hehe da skratimo. Nadam se i mi da ce to proc sta prije i da cemo moc napokon uzivat bez placa! :/

Marigmar
    23. Rujan 2016. 02:58

Ejic pa tvoj mali samo spava, vidiš moj i kada ga ne muci probava Ko danas preko dana uopce toliko ne spava, jednostavno ne želi. Spavao mi je ujutro ali zato sto ne spavamo bas po noci, a u šetnji je odgulio spavanac i to je to, zaspao je navečer prije 8 no onda je krenulo sa bolovima tak da ovo tvoje mi se čini toliko nedostižno, znaci on odspava dva sata ujutro i za sat vremena opet ide spavati? Blago tebi, ja ne stignem nista, ni peglati, ni kuhati, ma nista, sve radim na brzinu jer on kada je budan malo se sam zabavlja ja ga moram animirati, vec 😀
    Noćas nam je koma, pojede, zaspe, budi se za pola sata,place, uspavam ga, budi se, place, uspavam ga, opet gladan a prošlo tek sat vremena od hranjenja, ne kužim? A od hranjenja mu i je loše i onda se frajer prežderava, a ja evo probala mu ne dati cicu pa je probudio pola zgrade, ne kužim zasto toliko jede, znaci nije ono klasično daj cicu da se utješim nego frajer ih iscicava Do kraja.

Abies
    23. Rujan 2016. 07:07

Jutro! Noć u komadu! Jeeeeeeeee
    Kasno zaspali oko (možda iza) ponoći i do 5:30! I sad ćori nakom cice 😊
    Ponovilo se! Svima, osim Ellie, Ena je zakon!
    Svima želim ugodan dan😘

23. Rujan 2016. 07:25

Dobro jutro,mame!
    Jeste li se naspavale?Mi bas i nismo,ali nema veze.Kava ce popraviti stvar.Danas se vraca seka,jeeej!Bas je nedostajala!Sada znam tko mi je najglasnije dijete u kuci:) dok je nije bilo-mir i tisina da ne povjerujes.

Ellie,ne znam kada smo ponovo na vjezbama,sled.tjedan smo kod neuropedijatra pa mozda ona naruci.Ako ne,cekati fizijatra a to je tek u studenom.
    Bravo za Enu!Biti ce ona mali zvrk Mi smo jos daleko od vas,Nikolina i nije nesto zainteresirana za prevrtanje i okretanje.Nije sportski tip, na mamu je...
    Onaj doktor iz Petrove je divan! Komentirale smo  u rodilistu kako je covjek bas stvoren za ovaj posao ,koliko je njezan i pazljiv prema bebama.Nesto posebno.Da nam je vise takvih doktora!

Sanjarka,ovo za imunitet ti dobro cure kazu.Meni inace uvijek poslije poroda padne imunitet,pa bi non stop bila bolesna.Ovaj put sam uzimala postnatal i zasada sam ok.

Abies,tvoja curka ima super probavu i metabolizam.Nece nikada imati problema sa viskom kila :)

Marigmar,mozda ste u skoku pa zato toliko jede.Sad bi ti ona nasa logopedica rekla da mu das AD,da ne gladuje dijete.Ahh...Ali dobro ovdje sve cure rekle,mama najbolje zna i treba raditi po svom osjecaju.

23. Rujan 2016. 07:54

Cure iz Zg i okolice,jel vidio netko ove cizmice gdje u hm http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0401005002.html  U Areni nema,a narucivati mi samo to nekako bez veze,drugo nista ne trebam

Abies
    23. Rujan 2016. 08:19

Ilani jesi ti negdje u nzg? Zbog arene😀
    Ca nema? Ili deichman? Nisam ni gledala. Ebay aliexpress... ne dolaze u obzir?
    Sanjarka jel bolje danas?
    Crazy? 
    Marigmar Deeka jedan veliki hug da čim prije bebice ojačaju a vi se preporodite

Ellie00
    23. Rujan 2016. 08:31

Jutro. Mi vam puno spavali I od jutra se okrecemo. Skuizli I da nam ruka smeta I kako ju maknut

E da, jutros ako nisam neki napadaj dobila.. pricam u krevetu s mm (vratio se sinoc) I kaze mi da je razmisljao I da bi bilo dobro da se njegova mama doseli nama, zbog tog jer je stara I da Ena ima baku. Ja sam problijedila, mislim da mi je tisucu scenarija I misli proslo kroz glavu u tih par minuta. I onda se mm pocne smijat da se sali I da kakvu sam facu slozila. Uglavnom mislim da ne pricamo, bar do podneva

Illani vi ste stalno gore? Uzas.. upsjes s drugom djecom uskladit? Skola I to
    Da, Kreso ce biti super dr, bio je vani par tjedana pa se bas veselimo vidjet ga I da Enu malo vidi... 
    Idemo mi u setnju wrum wrum (pjevamo si Bus on the wheels)

TPol
    23. Rujan 2016. 08:48

Jutro cure , kako ste spavale ? Vidim neke bas dobro 👍🏻

Ejic kod nas je isto tako ona je slabo budna a kad je budna onda je nervozna jer bi spavala ili ima grčeve , nemozemo jos neku komunikaciju ispostavit al pretpostavljam jos je rano za nas 

Elli mm ti je zakon hahaha dobra šala 👍🏻👍🏻👍🏻 

Crazy jel prerano kod nas za uvođenje nekog rasporeda ? Spavanje i to ?

Illani svaka cas tebi kako sve uspijevaš 👍🏻 jesu sva djeca planirana ? Nadam se da nije glupo pitanje 😬

Kod nas je juce bilo super bas je spavala i jela i onda na veće oko 9 se razbudila i do polnoći uspavljivanje zato sam mislila sa ju barem nekako naviknem na spavanje u 22,23 al mozda je premala? Porobudila se onda u 3,6 i pol 8 ... Sad se uspavljujemo pa u 12 idemo pedijatrici na kontrolu .... 
    Super je kad jadna nema grcice .... 
    Dekka kako si ti davala kapi  ? Ja svakih 6sati po 8 kapi 

Počela je gugutat al malo hihi bas slatko hihi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.