Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    22. Rujan 2016. 21:59

Bila u Lidlu i uzela.katalog za iduci tjedan... ajme ovo za bebeeee ♡♡♡  ima i cipelica... opet ću razluftat novčanik...
    Bellaru i Sanjarka, vec sam pisala za imunitet... pola limuna i žličica meda otopit u mlakoj vodi i popit ujutro na tašte. Vrh...

bellaru
    22. Rujan 2016. 22:01

Crazy treba cjedit limun😁 lakse popit tabl😁

deeka
    22. Rujan 2016. 22:07

Marigmar ona pocne noge dizat i onda prdne i vrisne. A jel to bolno jer su grcevi ili probava neznam. I moja ima stolicu svakih par dana.

Bellaru primljeno na znanje! A ti dajes zbog probave, zedi ili grceva? :)

bellaru
    22. Rujan 2016. 22:31

Deeka probave i grceva. Kao bebe nisu zedne😕 kao... svatko svoju politiku vodi sta se tog tice

bellaru
    22. Rujan 2016. 22:33

Deeka ti dojis?

Ugolina
    22. Rujan 2016. 22:36

Vecer zene..
    Patronazna nije rekla nis posebno, pregledala ju je cijelu,cak mi ju je premotala i presvukla jer je mala bila zapisana kad je ova dosla,a probudila se.. Samo ne znam kaj sam onda radila kod pedijatrice prije dva tjedna?!?!? Al dobro..i tako ,pitala sam ju nekoliko pitanja kaj se odnose bas na moju bebu kaj me zanimalo,i to je to..nis..i da se cujemo kad mala bude imala oko sest mjeseci,kad pocne nadohrana,nesto zbog dojenja..ocito imaju neko istrazivanje... Ah svasta..

Ellie00
    22. Rujan 2016. 22:37

Mi spavamo od 8,.mislim da se necemo sad budit, prestoji nam nocno budjenje nakon dugo vremena.
    Ja bi trebala do doktora (prvi put kod novog), imam nesto ispod gornjeg kapka vec par mj. Ne smeta mi ni nista al cini mi se da je vece

Laku noc cure

lan@luk@rit@
    22. Rujan 2016. 22:52

Večer cure!!
    Mi smo danas cijeli dan u akciji,tek malo prije smo stigli kući…

Sanjarka hvala ti,danas su nam 4 mjeseca dobro si zapamtila,baš si pazljiva
    Nadam se da se te uskoro pustit ta prehlada,što se tiče podizanja imuniteta ,ja sam uzimala Noni ampule(popijes svaki dan po jednu) mislim da ih je je bilo 12 kom…u ljekarni sam ih uzimala..

Ilani   tvoja cura lijepo napreduje i vidiš da je zadovoljna,radi kako si i do sad,ta logopedica priča gluposti…ja sam svu svoju djecu dojila na zahtjev,nekad je to bilo svako 2nekad 3-4 h ,nema pravila,svako dijete je za sebe i ima različite potrebe i ritam hranjenja..ti si iskusna mama,a mama zna najbolje 😉

Magimar i Deeka izdrzale ste do sada još samo malo pa će bebace pustiti ti blesavi grcevi,Rita ih nije imala,ovo dvoje starijih nažalost jesu ,svaki dan u istu uru po dva tri sata plača..

Neznam više šta ste pisale ,samo sam ovo zapamtila

Želim svima mirnu i prospavanu noć😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.