Evo nas.
Da, Illani pogodila s prve koji dr. Cak smo razmisljali da joj bude kum jer se stvarno jako brine o njoj (jos kad je bila u trbuhu) pa i poslije na odjelu i sad kad smo doma. A jako je njezan s njima, bit ce on super doktor (mislim vec je). Ipak nam danas nije dosao, doc ce sutra...
Inace Ena se okrece cijelo popodne. I prije se al vise nesvijesno, sad bas namjerno. Okrene se na trbuh u par sekundi i vrati se. I bas je zapela danas, samo bi se okretala. Sad citam da inace to bebe rade 4-5 mj. A ona je gestacijski kao 3 i po. I puzala bi ona al bas ne kuzi kako. Super mi je ova strunjaca sto smo u ikei uzeli- preporucam. E da, kad smo kod Ikee- Ena ima jaaako puno igracaka (svih tekstura i oblika kako nam preporucili) al najdraze su joj mace iz Ikee. Dvije za mislim 20 kn (evo link http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/60266228/) lijepo ih moze primiti i stalno s njima mlatari. preporucam. Taman jednu operem/posusim i tako u krug.
Illani kad ste na vjezbama opet? Mi idemo u pon konacno
Evo moj mišek nakon plakanja lijepo zaspao malo prije 8 i sad se probudi u bolovima i počne tako plakati a iz guze samo rafal prdeca, pa jel moguce da nekad prducka bez problema a nekad je to toliko bolno?
Marigmar mogu samo suosjecat, nemam ti sto pametno reci drugo.... Nikako mi nije jasno kako ne mogu pronaci nacin da im to smire.. Nemoguce da su jedini savjeti od pedijatra- cekajte da prodje..
Joj Ilani najjace su te sto se petljaju di im nije mjesto.Tako sam ja dosla na uzv kukova i doktorica umjesto da pogleda kukove kak spada me opere da je dijete neuhranjeno.moja je dobila samo 600g prvi mjesec,znala po noci odvalit 7 sati u komadu i ja sam je pustila.drugi mjesec vec 1200g,a sad treci sigurno bar isto toliko,jer vidim da je odjednom se zbucila.U pocetku je jela svakih par sati,a sad je nekad i svakih sat na cici i ja joj dam kad trazi.Kako ti i cure kazu,valjda ti znas bolje od nje sto tvoje dijete treba i hvala B.imas vec puno iskustva iza sebe.A uostalom sad si na porodiljnom da se brines za Nikolinu i sta ona vodi brigu dal su ti ostala djeca zapostavljena.Sad sam se raspisala,al bas me naljute takvi biseri
Vecer zene , majke, shoppingholicarke😁
Dosla sam maloprije iz citya mrtva umorna. Imate u douglasu 30% na SVE jos sutra i prekosutra! Unutra guzva ko da je sve dzabe.
Sutra cu citat sta ste sve pisale😁
Večer cure!
Ja cili dan vegetiram po kaucu i spavam kad i sin spava jer me totalno ubila ova prehlada ili je ona jaka ili je moj organizam oslabio... 😩
Jedva se natirala spremit rucak i maloj otišla na roditeljski.
Tpol susjedi su ti odvratni! 😱 tako i meni ovo ljeto lupali turisti iz apartmana jer je mali jedno jutro plakao ravno 3min dok sam bocu spremala ono wtf?
Babycoming kako grlo? 😩
I moj se sinoc jedno 100 puta okrenuo puni krug u kreveticu 😩
Jedva cekam vidit slike s krstenja 😍😍😍
Ilani moj je na ad i jede svako 3h. Ne kuzim kako moze bit gladna ako dobro napreduje??? Pa nek jede kad hoce a svasta!!!
Marigmar da ti objasnim stavljanje slikica? 😆
Bas mi je drago da je danas bio laksi dan sad nek bude i noc 🤗
A jadnicka muci probava bas jako bolje da prducka tako izbaca zrak
Mare lipo tebe cura uneredila hehe
Ellie bravo za okretanje jeeeej! Rastu nam djecica 😍
Petar se prebaci skoro na trbuh nezna ruku izvuc pa se naljuti odma haha
Moj obozava igrackice zadnje dane i sad ima 2 dana lipo ih lovi s obe ruke
Bellaru jel si puno novaca potrošili? 😆
Ugolina sta kaze patronozna?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ilani sta ju nisi sprasila? Il ju pitala koliko djece ima il od kad su logopedi pedijatri?? Boze svasta. Iznova se cudim koliko ljudi mogu bit glupi
Sanjarka ide jesen..imunitet nam pada..preporuka uzmi neke vitamine i pij ih..ja cu uzet nesto sutra u ljekarni jer vidim da mi je imunitet pao i koma sam a cim zahladi ja se prehladim.
A koliko sam potrosila 🙈 sutra cu zbrajat😁😁 a mislim da oko 1000🙈🙈🙈 isla si kupit gace vece jer mi dupe naraslo pa mi gace male😧
Sortiraj odgovore
Najstariji