Ilani,Ellie a bome i vas razvlače, ja shvaćam oprez pogotovo kod palčića ali brate mili toliko UZV raditi stvarno nema smisla, pa vidjelo bi se nesto i na prvom bar si ja tak mislim. Ma joj teško je to, naravno sa ne budes odbio pretragu pa ne daj Boze nesto nije u redu, ali kada vidiš da je sve ok malo ti je to previse. Evo mi idemo isto slijedeći tjedan na UZV glave, zbog onog hematoma kod rođenja, pazi po našoj doktorici to su obavezno trebali napraviti odmah u rodilištu svima sa hematomom, meni prvi glas a i svim mojim curama koje su rodile i imale su bebe hematom, nitko nije radio UZV 🤔
Puno toga se navodno treba u rodilištu napraviti pa te samo sprase van, kada sam ja rodila takva je gužva bila nije bilo kreveta za mene pa su me čak sa žuticom i u nedjelju sprašili doma 😂😂😂
Ugolina i mene bas zanima kaj ti patronažna pametno rekla, znaci i ja svoju da očekujem tamo oko 3,4 mjeseca?
Došla mi robica ali ne znam staviti sliku tu na forum preko moba, uglavnom preslatke stvari, pa sam išla malo reda raditi po ormaru i skužila jednu punu ladicu robice za malog kaj sam predvidila, uglavnom do daljnjeg ne kupujem nista ali ozbiljno, jos jedino nekakve tenke ili cipelice da mi ne bude boso dijete kada se španciramo i to je to 😜
Da se ne ureknem evo malac danas puno bolje, tu i tamo je bio u mukama, najviše sad kada je pao mrak dok sam ja kosu prala pa je mm bio na sto muka, ja izađem iz kupaone vidim njega spusta malog u viper, pa ga diže pa juri sim tam, ne zna sta bi, tak mi ga je zao bilo, ja primim malog počnem pjevati i ovaj se smiri 😁
I da prijavljujem ponovno kakicu, znaci u utorak je bilo i danas, pomak, inače tjedan dana čekamo na ponovno kakanje, moguce ovaj kompot od šljive fakat djeluje 👍🏻👍🏻👍🏻
Joj Deeka kao da sebe gledam, stvarno smo jadni i Očajni sve živo isprobavamo 😔😔😔
Vecer curke
Mene je moja cura pocastila bljucanjem,popiskila me i pokakala sve u roku 5min,nisam znala sta me snaslo 😁
Marigmar nadam se da ce kod vas ici na bolje
Ugolina moja patronazna meni jos uvijek dolazi sreca pa je super zenska
Ilani pa stvarno koji je njima vrag... mi isto svakako dojimo ovih dana, ne znam nismo li u skoku... u pravilu nebi trebalo davat češće od tri sata jer im toliko vremena treba da probave prethodni obrok. Ja bih isto voljela da je to uvijek tako jer mi se neda svako malo i svugdje vadit cicu... al jedno je teorija a drugo praksa. Ilani ti samo nastavi kako ti pase.
Marigmar ajd pa oce to polako doc na svoje ;-) pogotovo ako mama dobro pjeva ;-) e za caboo, stavi na sebe i od prsa odvoji rukom trebalo bi ti bit bar 10cm lufta.
Ugolina strašna si :-)
Ilani logopedica😲 i soli pamet o hranjenju. Ajd da je prvo dijete pa nemaš pojma.
Marigmar dam ti malo petru s tim kakanjem. Mala je pravi blizanac, sere za dvoje. Danas 4-5puta. Izgubim se u brojanju. Umorna sam od presvlačenja. Bar jednom propusti po odjeći.
Mare nisi znala što te snašlo. A ljube moja, znam...a ukućani se smiju.
Gdje su nam Sanjarka i Bellaru?
Abies najgore jer se mm smije i kaze e tako je to s malom bebom,a kontam nabijem te na k....
najbitnije guza joj prolazi pa mi je svejedno sto me je uneredila,bitno da je ona sretna😍
Sortiraj odgovore
Najstariji