Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    22. Rujan 2016. 10:17

Poz komadi!

Mama *3 dobrodošla i puno se tu družila s nama!

Sanjarka prije sam jela plivadon bombone, sad lupocet. Mrak lezi koliko možeš. I min po kući dok ne popusti. Ja se svaki put zeznrm počne navečer lagano bolit, proći će kroz san, aha ujutro teturam do tablete.
    Marcel fino je to mlijeko?!
    Crazy i ja se divim kosici Tpol. Ma svim bebama s kosom. Ovi moji na tatu ćelavci.
    Ilani jooj koliko stresa, a nizašto. 
    Tpol ti se požali susjedima da su im ribe u akvariju jako bučne i bude bebu. 
    Dalje ne pamtim

mare1989
    22. Rujan 2016. 10:31

Jutro cure

Tpol ocito susjedi nisu imali djecu pa ne znaju muke

Curke drzim fige da vam grcici i sve muke sto prije produ

Moja je se nocas stalno budila,stalno  bi cicala i onda bljucka,guza i pikica jutros izgledaju bolje,samo nek nastavi tako.
    Sutra mi stizu svekici (jeeej),i od svekra sestra ( buuuuu) ona ce da pametuje a ja cu dobiti popizditis,nije ni mm ni mene pitala da li moze da dode i spava kod nas vec je pitala svekra i misli da se to podrazumijeva kao da je nas pitala,moj svekar rekao i ja sam kod njih gost i ja moram pitat da li ima mjesta.Na kraju je ipak nazvala mm i pitala.Ni moja svekrva nije odusevljena  sto ce doci tetka ta.Prezivit cu 3-4 dana

deeka
    22. Rujan 2016. 10:56

Tpol ludih susjeda. Ja bi izabrala hladan rat :) Koliko si cekala selidbu i sad se moras zivcirat oko retardiranih susjeda. Steraj sve u p.m.
    Nadam se da ce nam objema proc uskoro!

Baby to sam i ja cula ili procitala pa se tjesim da ce pocet opadat bolovi (sutra nam 6 tjedana).

Marigmar
    22. Rujan 2016. 11:27

Crazy a kak da znam da li mu je pretijesno, znaci mora biti visoko dovoljno da ga mogu poljubiti, nogice u M položaju da bi to sve bilo tako moram dosta stegnuti, pa sad koja je granica 🤔 Uf komplikacija

Ugolina
    22. Rujan 2016. 11:35

Pozdrav cure! Nekoliko str.me docekalo pa nemam pojma ko je kaj reko.. Nova mama dobro dosla..
    T pol,uf za te susjede,sve ih treba potamanit, kaj bi trebala djetetu cep gurnut u usta,strasno..valjda ogorcena gamad koja nema pojma o bebama.. 
    Cekam patronaznu,bas me zanima kaj pametnog ima za rec..
    Suosjecam s vama kaj se borite s grcevima,tak i mi,mjesec i pol svaku vecer od 20 do 22 ju muz nosio na ramenu naslonjenu na trbuscic jer  jedino tako nije plakala, ja ju nisam smjela jer sam plakala skup s njom, to ju dodatno uznemiravalo valjda.. Al protutnjalo je i nakon sto je proslo sad mi se cini kao davna proslost..a onda cete uzivat konacno..drzte se

deeka
    22. Rujan 2016. 13:05

Ugolina ne mogu niti zamislit kraj tim grcevima. Sad su poceli i preko dana, ali u blazem obliku nego navecer. A po danu sam sama pa mi utrnu ruke od nosanja i poskakivanja.

22. Rujan 2016. 16:30

Pozdrav! 
    Mi smo danas odradile svoje :)  Danas nam je na Goljaku došla na razgovor logopedica, s time da je razgovarala o prehrani(??)  djeteta. Komentirala je kako je Nikolina velika i kako je super što ima više od šest kila. Pitala me koliko, kada i što  jede. Rekla sam da je dojim na zahtjev i da je to obično svaka tri sata, nekada i češće jer ne znam ja koliko ona pojede, a cica njoj nije samo hrana, već i utjeha i još štošta.. Na to mi žena odgovori da je hranim precesto i da je ona vjerojatno gladna kad tako često jede i da si razmislim o dohrani. Sad sam skroz zbunjena! Pa kako često trebaju onda bebe jesti? Uvijek sam mislila da je ok svaka tri sata. Cure na AD, kako često vi hranite djecu? I da mi je dijete gladno, pa ne bi onda valjda svaki mjesec dobivala više od kilograma?! 

Ellie, nije zasada nitko spominjao produženje porodiljnog za njegu, a ja još nisam pitala jer sve mislim imam vremena, ali hoću uskoro, jer ako ne mogu dobiti produženje, onda ni ne želim prolaziti cijeli taj program, previše mi je to i nepotrebno. Eto, i mi drugi tjedan idemo na UZV mozga. Opet!

Ellie00
    22. Rujan 2016. 16:59

Illani sto si/smo vise kod doktora to smo zbunjeniji...Doslovno svaki prica svoje. Mogli bi se bar u globalu neke stvari dogovoriti. Logopedica s 5 mj? i prica o prehrani?  Gladna je? Pa nece beba trpit glad- kad je gladna onda to itekako pokaze. To nam je bar dr. Anic govorrila na neonatologiji... Mislim da pricaju gluposti. Nije dobro kad su na dohrani, nije dobro kombinirat dohranu i dojenje nije dobro sad ni samo dojenje... Ma, kimaj samo i radi po svom ako vidis da je sretna i zadovoljna beba. Ena jede 120 ml svaka 3h s tim da po noci uopce ne jede.

I vi opet na Uzv? Mislim dobro je da ih prate al Ena nije imala ni jednu komplikaciju do sad i 4 uzv u 4 mjeseca imali, mislim da pretjeruju... 
    Danas ce doci frend k nama koji inace specijalizira neonatologiju za Petrovu (vjerojatno si ga upoznala) pa cu probat izvuc neke info od njega... 
    Mislim da za produzenje ti (opet) nitko nece nista reci pa moramo sve same... Idemo sutra konacno na HZZO- daj mi reci jel mora mm sa mnom ? Buduci da produzujem prvi dio porodiljnog?

Danas ovdje neka tisina? Enu je nesto mucio trbuh, dugo joj je trebalo da podrigne pa se mucila. Trajalo je s hranjenjem negdje 1 h, plakala je i grcila se. Mislila si cijelo vrijeme kako je tek vama s grcevima, HUG zene.. jos malo

22. Rujan 2016. 17:28

Ellie,tocno tako ,sto ih vise slusas ,sve si zbunjeniji...Doktora s neonatologiji ,tvog frenda vjerojatno jesam upoznala,da to nije onaj plavi mladic sa naocalama?Jako je njezan prema djecici i obziran prema mamama.Dosao mi je na odjel kada sam rodila da javi da je Nikolina dobro i da se ne brinem.
    Sada za produzenje prvog djela ne treba muz ici s tobom,ali za drugih sest mjeseci obavezno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.