Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Rujan 2016. 08:16

Crazy jos vas prehlada zeza? Hoces vadit Jakova iz vrtica?

Ilani cini mi se da mi je manji pritisak na glavu ☺
    Bas mi je drago da vam se noc vratila u normalu! 😎
    Sretno s vjezbicama 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

deeka
    22. Rujan 2016. 08:22

Tpol grozno nesto!! Vise mi postaje traumaticno kad se blizi vrime obroka.
    Al bar po noci odspava koliko toliko, iako sinoc nije tila od 23 do 1 sat zaspat. Pa se probudila jutros u 6, pocicala malo i opet spavala i sad evo opet budna i jede.
    Marigmar uzasno nesto za cut. Najgore mi kad pricamo i ona se smije i onda odjednom ko da su je demoni napali. Urlikanje i grcenje na najjace. Onda je nosim i poskakujemo (potraje li ovo, ne triba mi nikakav drugi trening) i placem skupa s njom!

Ejic, crazy nadam se i ja sta prije da ce zavrsit iako je ovo svakim danom sve gore!! I u iscekivanju sam kad ce skok pocet, tek ce onda bit ludilo!!!

CrazyPuppet
    22. Rujan 2016. 08:26

Sanjarka nadam se da uz ove inhalacije bude bolje. Jakova nebih za sad vadila, taman je u fazi "neću" i sve sto zamisli mu se mora istog trena stvorit pred ocima inace je ispad bijesa... klasika za dvogodisnjake i to mi je trenutno malo too much. Jos sad i s gradnjom pocinjemo. Rađe ćemo probat njemu malo pojacat imunitet. Ak nebu islo onda ga vadimo.
    Ena pitala si za ogradicu, imamo je mi, samo je otklopis i donji dio stavis ispod madraca, nema šarafljenja. Ja sam kupila u bubamare za nekih niti 200kn i super nam je.

CrazyPuppet
    22. Rujan 2016. 08:36

Bože ja se vec Eni diretkno obračam ahahaha sorry Ellie :-)

Marigmar
    22. Rujan 2016. 08:39

Jutro cure, bome je prekrasno jutro sve se nadam da ce malog popustiti ovo pa da izađemo na ovaj svježi zrak, malo za promjenu nakon ovih vrućina.
    Noc mi je standardno prošla tak da tu nema pomaka evo to malo prije se frkao i plakao sad je na cici pa ćemo vidjeti, ujutro mu je malo lakše valjda bolje probava radi ali svejedno ne spava ne znam zasto.
    Sto se tiče hladnih ručica ja jucer nisam mogla vjerovati ruke su mu bile led ledeni, kao usred zime, tijelo ok ali ruke omg, pa smo zaključili kak je lamatao jako sa njima valjda je krv otišla prema gore ili kaj ja znam jer se kasnije unormalilo.
    Bas bi švrljali danas nekud al mali mi nikak neće u caboo, žali novaca, bas place kada ga stavim, ne znam da li krivo nesto radim ili njemu ne pase ili nesto treće.

Ellie00
    22. Rujan 2016. 09:37

Jutro. Mi danas malo duze odspavale i tek sad u setnji

Illani i meni se nekad cini da malo pretjeruju... Sestricna od mm je pedijatar u USA i poslala sam joj nalaze od Ene i kaze da tamo nebi na nikakve vjezbe imala. Kako i ti kazes vjezbe ok. al evo mi 4.10 idemo na 4. uzv od kad se rodila, s tim da su svi do sad bili uredni... Mozda ipak malo pretjeruju...
    Jel tebi tko spominjao priduzenje porodiljnog radi njege?

Crazy nasmijala me. Prenjela sam Eni tvoj post i slaze se da cemo kupiti ogradicu :)

Littleladybug
    22. Rujan 2016. 09:48

Jutro tete kako smo? 
    mi se nismo bas naspavali,ovo moje dijete je jace od ventilatora..znaci budio mi se apr puta u toku nocu i ja ga kao prebacim u svoj krevet, racunam godit ce mu mamina blizina..kad on me u roku pola sata izbacio iz kreveta vrteci se tamo amo..strasan je 😅 
    Sanjarka kako glava? jel jos cocin bubanj? mene danas grlo uhvatilo pola noci nisam spavala sta od grla sta od malog..Petricu isto ruke hladne, isto i Kristianu..ko da kapi krvi u njima nema..a rano mi nekako jos za vrecu..racunam ako ga sad uvucem u to sta cu zimi onda 😥
    kaputic i zara nula bodova, opcenito u zare puno vise izbora za cure nego za deckice..kupila mu koznu jaketicu s krznom unutra boje konjaka..vec ga vidim za krstenje, pepe u toj istoj boji, bijela kosulja, modre hlacice i leptir masna 😍😍😍😍mamin frajer ce to bit
    Ejic bravo za tebe i Marcela, bome cini mi se sa ste rekorderi..ili ste uz bok Crazynom Josipu, on je isto imao odlican prirast..
    Deeka, Tpol cure drzite se, taman kad budete tile skocit kroz prozor to ce proc, kazu da su grcevi do 6tj ajme a da onda polako prolaze..
    Marigmar zeno kako si ti? divim ti se, trening zivaca imas svaki dan..neznam koga mi je vise zao, jadnicka sto ga boli il tebe sto ga moras tako gledat a nemozes mu pomoc..
    Ilani bas su izmucili malecku, al sad je to iza vas..🖒za dobru noc
    Crazy jos prehlada zeza😥 nije ni moj K bas jos ozdravio, nosic je cist al tako hropti kad dise,al zanimljivo ne kad lezi vec kad je u autosjedalici..sad neznam jel to od prehlade il od sline opcenito

Littleladybug
    22. Rujan 2016. 09:51

Tpol koji k..? poceli su vam kucat na vrata??? nadam se da si ih poslala u 3pm..mislim obraza, kao da ti namjerno pustas dijete da place, zaboga pa to je beba..sto bi trebala radit ako ne plakat? ne mogu vjerovat

CrazyPuppet
    22. Rujan 2016. 09:57

Marigmar ni moji nisu htjeli odmah u caboo... mozda im je jos vruce ili tijesno... al malo navikavanja i milina, vidi jedino da nije pretijesno... 
    Bitno da im vrat straga nije hladan, rukice ako su hladne nis strasno.
    Sanjarka kako vama noć prošla?
    TPol ajme susjedi!!! Grrrrrr 
    Imas dvije opcije, ispeci im kolac i objasni da eto mala beba ima grceve i da je to sad eto tako dok ne prođe, nek malo imaju razumijevanja... ili hladni rat hehehe (iako je ova druga opcija primamljivija, predlazem prvu, lakse će ti bit dalje) Btw. Ne mogu se prestat divit ovoj kosici ♡♡♡
    Ellie eto, sve ja s tvojom malom dogovorim ;-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.