Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    21. Rujan 2016. 20:44

Cure hvala na dobrodošlici!!

Sanjarka tvoja Lana je starija od moje 23 dana😍

Magimar što se tiče popusta i kupnje bolje da ne znam ,kao i većina vas ovdje obožavam kupovati,stalno nešto narucujem djeci i sebi,muža redovito preskocim 😁

Ellie00
    21. Rujan 2016. 21:00

Pozdrav Ritina mama , dobro nam dosla.

Evo nas same doma, tata se provodi po Dalmaciji (sala  ) sad smo okupali bebu i papala je i sad je vrijeme za spavanac. 

Opet o shoppingu i snizenjima. Aaaaa 
    Jucer peglala kosulje mm on isao nesto navecer jos na posao obavit i javim mu da treba kosulje (nosio je sad s kratkim rukavima preko ljeta) i nakon 10 min mi javi da si je kupio 3 . Inace volim njemu kupovat, al sad on ima zbog posla popust 50% u jednoj trgovini pa onda vecinom idemo skupa kupovat. Steta samo sto nema zenskih stvari tamo hahah

deeka
    21. Rujan 2016. 21:13

Marigmar grozno!! Ja evo s ovim danas 350kn!
    Jel ti ista ublaze enterokind?

Marigmar
    21. Rujan 2016. 21:26

Deeka nemam pojma čini mi se da malo i da ali stvarno malo, kao da malo krace place ali nista pretjerano, luda sam vise, sad mi vise ne spava ni navečer ono sta je imao od 21h do 1h 😔😔😔

• karlafi
    21. Rujan 2016. 21:36

Cure koje ste uzimale bodice i robicu u lidlu, jesu im velicine ok? Mislim normalne, 56 je 56 a 62 je 62, usporedujuci s drugima. Imam par lidlovih 62 koje jos ne nosimo pa ne znam jel oke velicina ili su malo veci od drugih 62. Predobar je ovaj katalog za 29.9

Ellie00
    21. Rujan 2016. 21:40

Karlafi do sad su uvijek imali brojeve izmedju. 50/56 ili 62/68 tako da su malo veci. Eni su ovi 62/68 jos veliki (6kg, 62 cm). 
    Imamo ih par 50/56 I to joj je jos ok.

mare1989
    21. Rujan 2016. 21:47

ja sam kupila isto 62-68 i cekamo kad ce moci 😊

Curke izgleda da napokon mojoj malenoj bolje guza i pikica😊 vise nije jako jako crveno sad je roskasto
    nadam se da ce ici na bolje,jer ne volim je gledati kako vristi od muke.

Marigmar drzim fige da te muke sto prije produ i da napokon se odmorite i naspavate

deeka
    21. Rujan 2016. 21:56

Marigmar moja danima vristi izmedu 20 i 23,:a po danu poloji put i onda se umiri. Onda je pocela svako jutro oko 6 isto vristat, a danas je cili dan grozan!
    Dala sam joj enterokind pa je odspavala sat ipo, pa se probudila za jest, a kako je prozdrljivica i halapljivo sise opet je uvatilo (to mi nakgore kad je grci a mora jest, pa je dignem 100 puta za podrignit). Nekako se umirila i opet spava sad. Pokusala sam joj dat i malo caja od kima i kamilice ali nije joj bas simpatican.

TPol
    21. Rujan 2016. 22:04

Kodmene dekka slicno. Od 18-22 imamo show .... Danas se derala opet jako, stvarno mislim da ce neko nazvat policiju 😬😬😬 htjeli smo je okupat al nema sanse , preko dana spava i tu i tamo ima te epizode plakanja al ne tolko ko na vece ...

21. Rujan 2016. 22:23

Vecer mame! 
    Mi smo imale naporan dan. Danas smo bili na onom snimanju VEP i još nešto. Nikolina je trebala spavati i u snu su joj stavljali prvo naočale sa crvenim blinkajucim svjetlom a onda slušalice sa zujanjem koje se postupno pojačava. Naravno, sve to ju je budilo. Opet su joj nalijepili i sonde po glavici, kosi, licu. Svako oko i uho se snimalo posebno. Sve je trajalo skoro dva sata i baš ju je izmucilo. Jako se umorila i puno plakala. I ostatak dana je sva nervozna bila. Hvala Bogu, to je sad iza nas. 

Shopping. Lidl. Jako volim robicu iz Lidla. Nikolini je 50/56 po širini i dužini još ok, ali su rukavi prekratki. Već nosimo bodice  62/68 iako su jos malo preveliki. Nikolina ima 6300 i 62cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.