Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    21. Rujan 2016. 18:22

Babycoming hvala na obavjesti za c&A taman sutra idem u neki centar necaku po poklon. 

A ja narucila iz next za krstenje broj 56 a kupila u next ducanu pidjamicu kao do 3 mj znaci broj vece i mislim si bit ce velika pidjama al nema veze narast ce i sad mu obucem pidjamu i u frci sam da ce ovo za krstitke bit malo😨 jel netko morao sta vracat lad bi narucio sa next stranice??

Lana luka rita ( ne znam kako da pisem ime pa cu skratit na rita.il LLR😁)   a i to prodje i to zaboravis...nadad se da ce slj put biti lakse i bolje

Sanjarka88
    21. Rujan 2016. 18:23

Eto ja i Baby tipkale istodobno 
    Joj migrena 😱😱😱 sreca pa popusta i bravo za tvog frajera koji je bio danas mami dobar. 
    Ja sam jos ful prehladena i glava mi u kaosu al junior isto štedi mamu preko dana 
    Ja se nadam da će moj mali potegnit na ujca on je 195cm 😆😆😆 ili bar dida i njegovih 185cm ma da bar uhvati tatinih 180cm haha

Crazy profilnaaaa 😍😍😍

Curice tvoje curke ce bit manekenke 😎

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    21. Rujan 2016. 18:25

E da info za popust u c&a o Boze.... 😱😆

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Marigmar
    21. Rujan 2016. 19:02

Nemojte me vise sa popustima 😱😱😱 ja moram novčanik dati muzu jer ovo nema smisla, oprala sam ovu prvu turu iz hm-a, next ipak nije danas došao 😔 Sutra kada dođe sve zajedno poslikam 👍🏻
    Moram sebi kupiti nesto jer nemam u čemu izaći iz kuće osim u haljinama koje sam nosila cijelu trudnoću i zlo mi je od njih, neke traperice bi uzela ali nemam vremena isprobavati, u nedjelju uletila u bershku zgrabila traperice, košulju u hlače neke i sad moram ici vratiti te trapke jer ih od ovog trbuha ne mogu zakopčati, luda sam, inače bila broj 36 a sad u 38 ne stanem 😡

TPol
    21. Rujan 2016. 19:16

Nova msma dobro dosla!!! 

Crazy predivna profilna, mali Josip presladak 😍
    Elle moram k vama na trenig i odvikavanje od shoppinga, ja sam uzasna kad krenem online ili u centar ... Mm prije nije nista govorio al sad se i njemu obilo o glavu, trebao intervenirat na vrijeme 😬 
    Marigmar  to tvoj mm zivcani sigurno jer nema sexa. Hehehe .... 
    Bellar hahha ismijala sam se za ono sta si napisla o italiji 😂😂😂
    Meni su stigle male jeans za moju 😍😍😍

Mene bas zanima kolko je moja narasla

curicax3
    21. Rujan 2016. 19:21

Zasto ste sad rekli to za caufff

Littleladybug
    21. Rujan 2016. 19:27

hahahah ubijte me za popust, morala sam podijelit s vama 😂😂
    ima li neko ideju di mogu nac
    kaputic za ovog mog malca, al onaj pravi lipi zimski?

mare1989
    21. Rujan 2016. 19:28

do kad traje to u c&a? Ne mogu nigdje dok sveki ne dode da cuva djecu 😉

Nova mama i Rita dobro dosle

Crazy maleni je presladak 😍

Littleladybug
    21. Rujan 2016. 19:29

Sanjarka prehlada 😥😥😥znam kako ti je, sreca pa djeca osjecaju da smo u k.. pa nisu prezahtjevna danas

Littleladybug
    21. Rujan 2016. 19:30

Mare pise na netu do 25.og

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.