Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    21. Rujan 2016. 19:42

hvala baby taman sveki u petak stize 😊

CrazyPuppet
    21. Rujan 2016. 19:47

LLR dobro dosla :-)
    Hvala cure na komplimentima!
    Ooo popusti u c&a! Vjerojatno necu nis kupit na kraju hehe :-)
    Btw c&a u Zadru i u Čakovcu su nebo i zemlja... u čk sve uredno, ima puno robice, a u zd sve nabacano, kompletici nepotpuni (netko ukrade npr. majicu a ostanu hlacice) i rijetko kad nađem broj... 
    Sanjarka brzo ozdravi ;-)
    Na mene se ne hvataju prehlade otkad ujutro na taste popijem limunadu sa zličicom meda :-)

Sunshine1
    21. Rujan 2016. 19:48

J*** vas popusti da vas j***!!
    Kako cu ja sada do c&a??
    Danas mi mm nesto pise da provjerim ee reko ne stignem hm ima akciju 
    A ove jaknice iz lidla aaaaa. Misl da cu mamu nagovorit da odemo tu u ZD pa da kao kupi i starijem unucicu nesto pa odmah usput Teni. Jel na sav asortiman u ca ili samo robica? Trebala bi mi vreca za spavanje....
    Mama u Rita puno nam pisale 

Opet slicna situacija kod mene i Sanjarke. Ja 164 mm 185 i nadam se da ce bit na strica koji je 198 
    Kod nas danas neka nervoza i bas brljavi sa spavanjem....otkrila da najvise voli bijeli sum zvuk turbine....zaspava vec par puta uz to.

url=https://lilypie.com]

mare1989
    21. Rujan 2016. 19:51

Sanjarka brzo ozdravi

Curke u Kauflandu od 26.9 ima isto neka robica i oprema za bebe,imaju jorgancic+jastuk 80kn

CrazyPuppet
    21. Rujan 2016. 19:52

E da... visina djece tata+mama podijeliti s dva... za cure oduzeti 13cm a za decke dodati 13cm... npr ja +mm 345/2=172,5+13=185,5cm
    Dakle tolko bi otprilike mogli biti visoki moji štrumfovi ;-)

deeka
    21. Rujan 2016. 19:58

Ako racunam po ovom od Crazy moja ce bit 167.5 hehe. Eto sanjarka vidis da ima nade za nase potomke :)

Moja mala je danas luda od grceva. Toluko da sam pobacala sve kapi koje sam imala u smece i poslala mm po enterokind kapi i caj od kima!
    Sad spava :)

mare1989
    21. Rujan 2016. 20:00

crazy po ovoj racunici kceri moje ce biti oko 165 a sin 191

Marigmar
    21. Rujan 2016. 20:21

Rita i mama dobrodošle, ako nista drugo od nas budete saznale za sve popuste u RH i šire 😂😂😂
    Tpol ako mm ovako nastavi nista od sexa do daljnjeg, bome me nervira opasno 😡 
    Deeka jeb...  grčevi, znam kako ti je ja danas računala pa oko 500kn sam do sada ostavila na sva pomagala da ublazim to malom no imam osjećaj uzalud, jos nisam na te kapi prešla ali ni ne budem ako smo do sada bez toga možemo i dalje, jedino mu enterokind dajem, caj Hipp i to je to, kupila sam sirup Torminalis sa eteričnim uljem kima i kopra no ipak cu pričekati jos neko vrijeme da vidim kako ce se stvari razvijati da mu ne dajem previse toga odjednom.
    E otkrila mi frendica na HM online imate Promotions gdje su popusti i onda na to jos ovaj kod za 15% i bome fina ušteda samo sta su vise manje ljetne stvari

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.