Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    21. Rujan 2016. 17:33

Pozdrav svima
    Već dugo vas čitam i pratim(od trudnoće još)pa sam se napokon odlučila registrirati i pridružit ...
     :)
    Moja cura je rođena 22.5 ,ukratko porod je bio super( treća sreća najveća ,prva dva su bila identična,na dripu trajala su dva sata …Sada sam napokon imala svoje trudove ,malo je duže trajalo nego prva dva puta ali sve u svemu puno humanije za bebu i mene,jer je sve išlo polako i svojim tokom.imala sam sreću da nikad nisam bila rezena ni sivana ,..Rita je za sada dobra beba kad ne spava igra se i jede :)za sada samo dojimo..
    nadam se ugodnom druzenju

curicax3
    21. Rujan 2016. 17:40

Hvala na cestitkama cure
    l mene mm pokusava uvjerit da je amex zlo i sto bi sve mogli ustedit da ostavimo to na stranu,al nije me jos uspio slomitsta cu kad volim shopping,next i zara za djecu me unistavaju

curicax3
    21. Rujan 2016. 17:41

Dobrodosle Rita i mamacurka ima divno ime!koliki su ti stariji?

bellaru
    21. Rujan 2016. 17:48

Curica trazit ce frajere u kosarkaskom klubu😁 amex nije zlo, amex je zenin najbolji prijatelj😂🙈

Rita i mama dobrodosle..super da je porod isao prirodno i da nisi ni rezana ni sivana...zavidim ti😩

Littleladybug
    21. Rujan 2016. 17:50

Dobar daan tetee..evo i  nas danas se malo kasnije javljamo...spicila me migrena,jutros od 3h se borim s njom i evo cini se da je pocela popustat bar do mjere da funkcioniram..maloprije se ustala i otusirala da dodem sebi..sreca pa mi je dijete danas puno razumjevanja i pajkio je s mamom u krevetu pola dana, ljubav moja 😍 vidim ode se izmjenilo puno tema
    moj K je u dva mjeseca narastao sa porodajne 52 na 60..ja 160 mm 185..volila bi da taj dio potegne na tatu al sigur o oce jer je vec sad njegova slika i prilika..svoje sam uocila samo nozne prste i hB na tome 😂😂
    shopping- vidila novi aktalog lidla u grupi i mislim da cu bankrotirat kad kuma salje da je u c& a na djecju robicu 20% od sutra do 25.og..mama salje sliku sakoica za krstenje..i taaaako
    Sanjarka nista od jednokratnih cipela? probaj u deichmana il pitarossa, tamo bi mogla nac takve za malo novaca..joj ja sa stiklama ajme, vel varira od 35-37 ovisi o modelu a noga uska pa sve siroko..a na djecjem ne prodaju stikle, jos..😂😂😂
    nadam se da se spavanje bude popravilo brzo,mozda neka faza
    moj sinoc 20-3:30-7:30 🤗
    Mare nemam iskustva sa pelenskim al imam od sline a to mi djeluje slicno..ima krema bas za to ako joj se ne bude povlacilo od standardnih metoda..za pocetak promijeni i pelene bar dok se ne povuce,mozda joj ne odgovaraju..moj se bio malo psuo od babylove i proslo samo od sebe al necu ih vise kupovat..

lan@luk@rit@
    21. Rujan 2016. 18:02

Bellaru divim se svima vama koje ste imale savove,treba to prezivit pogotovo ako se zakomplicira,meni su od naprezanja na porodu izašla dva hemeroida,bolila su i nisam koji dan mogla sjesti kako spada ,pa sam bila luda..tako da kapa do poda..

Littleladybug
    21. Rujan 2016. 18:17

Lan@luk@rit@ za ticker klikni na neki od nasih pa napravi svoj i onda kopiras kod za forume (onaj najveci, pise pseudo tako nesto) u potpis na profilu

Sanjarka88
    21. Rujan 2016. 18:19

Rita i mama dobro nam dosle ❤
    Predivna ti je profilna 😍😍😍
    Posebno me raduje sto imas curu Lanu i ja isto imam curu Lanu koja ce 31.10 10godina 😊😊😊

Za tickere klil na nas pa slijedi korake na kraju klik na forums pa PseudoHTML, UBBCode and BB Code i njega kopiras u svoj potpis 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.