Ja isto lampu drzim na podu iza krevetica. Moram imat svjetlo upaljeno.
Moja Aurora je 58cm, a ja 174, muz 187 tako da je to ok.
Bellaru jesi pitala pedijatricu za grceve i one kapi?
Bravooooo 😊😊😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Marigmmar pitat cu te dal ces ju odjavit za godinu dana😂😂 i ja nisam imala kartice al kad su mi ponudili u banci a ja ono ajd za svaki slucaj. I eto imam ju za svaki slucaj😂😂😂
Karlafi bas to moraju popljuvat svaki zensku ideju...i zna da smo u pravu al ce i dalje pljuvat. Kakva je to aplikacija mama??
Sanjarka uff nikako. Nadajmo se da ce Petric na tatu, a Aurora na mamu, pa ce bit taman :)
Elou cure!
Evo male slikice na profilnoj... nemam komp u funkciji...
Pedica nam malo pojacala terapiju, pa do petka bi trebalo bit bolje. I dobila preporuku da starijeg izvadim iz vrtica na 3mj. Moji decki su ocito malo vece bebe... Jakov je rođen s 54cm... a Josip vec ima 6500g i 60cm.. (rođen 3940g i 51cm) ja 160, a mm 185cm...
Mare hrastovu koru imas u ljekarni, skuhas ujutro i imas cijeli dan umjesto vlaznih za brisat guzu.
Pelene mijenjat svaka 3h i sto vise luftat.
Ne znam kako stavit sliku. Zove se samo mama i onak je slovo m , ljubicasta ikona. Ima svegaaaaaa. Cipelica po 7 kn i 7 kn dostava. Mozda bolje da nisam to spomenula, zblokirat ce vam kartice i vasi muzevi ce me proklinjat😂😁
Blago vama koje ne morate koristiti kartice. I muz i ja imamo oke place ali imamo i kredit i stvarno mi idu na zivce ti novci. Nikad ih dovoljno. I onda da si ne olaksamo malo s amexom ne znam kako bi
Vidim da je shopping opet tema :).
Ja imam kreditnu samo za online shopping al odmah platim da mi neidu kamate. Prije je to bilo drugacije, trosilo se ohoho i onda sok s racunom. Sad me je mm istrenirao (hvala mu) i sad je to ok. Jos 2 rate imamo za auto i onda smo i kredit free.
Mi nemamo upaljeno svjetlo. Ako se javi po noci upalim od Chicca onu lampicu sa zvjezdicama i ona se sama ugasi nakon 10etak min. Odlicna stvar
Deeka nista nije rekla..samo je pitala sta trosimo i da dalje nastavimo davat da se od tog isprdi. Da mu pomaze. I da jos dodam one olea kako se vec zove uz biogaiu i 15 kapi u flasicu sab simpleks
Sortiraj odgovore
Najstariji