Da,to za okulista.Vec na prvom pregledu pedica nam je rekla da Nikolini bjezi oko i da zbog toga morat cemo okulistu.Ali vecini novorodencadi ti ocni misici jos nisu zreli i mnogima oci bjeze.I na Goljaku su nam rekli da do godinu dana svako oko "ima pravo" gledati na svoju stranu.Sada Nikolina vec gleda skroz normalno,vise joj ne bjezi oko.Al eto,obavit cemo i to...
Ellie, necemo na Goljak jer nisam iz Zagreba. U jedne toplice cemo fizijatru i na vjezbe sto nam je najblize. Tvoja mala je nedonosce pa zato morate ici?? Ja sam cula da se ovdje ide svaki dan na vjezbe za tonus pa onda s nekim pauzama. Dva puta mj mi je prerijetko.
Illani zasto vi idete na Goljak?
Ja sam rodila s 41+1, porod je bio tezak i zavrsio s hitnim carskim pa nas je ped poslala fizijatru jer kaze da je mali malo cvrsci. Al da ne bi trebali dugo ici. A sad cemo vidjeti.
Na trudnickom su nam trebali pokazati taj baby handling ali nije dosla zena koja je trebala to pokazati tako da nemamo pojma o tome. A mi ga naravno dizemo skroz krivo. Brat mi je fizioterapeut pa mi je on nesto malo pokazao.
Ali u bolnici nista ne kazu niti pokazu. Dobro da su i dojenje pokazale. Ja trazila da mi pokazu dojenje na sjedec i odgovor je bio da je to individualno i ja naravno ne znam kako se namjestiti i ne ide nam to. Pokusavala sam al nismo zadovoljni ni on ni ja.
Ilani da kad makne zavoj, korijen gaveza. Noć prije namočiš i on omekavi. Narežeš usitniš i na šav. Zamotaš u prozirnu foliju. Osjetit će cukanje.
Ako ga sama vadiš, moraš zemlju pomalo rukama trgat jer puca korijen. Mislim da ima i apoteka. Dobro ga je imat osušenog.
Bellaru foto jsk 1. slike vjenčanja, mm ima valjda 150 kod sebe. Ide se po mene, zove me s kajzerice, ovih još nema kod mene (zapruđe). Došli 5min prije mm. Na vratima sam ih poslala u 3 ćoška. I tak ja imam možda 10slika kod sebe. I još je toga bilo.
2. Kalendar, ala tvoje majice. Svaku sliku sam nazvala siječanj veljača... I kreten zamijeni svibanj i lipanj.
3. Slika za osobnu malom krivih dimenzija (odnos glava podloga). Srećom sam jurila u smb iznova jer da sam im tamo došla porazbijala bih pol trgovine.
Više ni da nagradu osvojim kod njih im ne kanim ići
Ellie patronažna... Žalosno. Selidba idi tamo gdje će ti/vam biti bolje.
Lucy,i Nikolina je nedonosce,pa zato idemo na Goljak.Evo tu imas super video sa osnovama babyhandlinga
https://vimeo.com/98866172
Abies, hvala. Baš super što se razumiješ u trave i biljke. Vjeujem prirodi skoro više nego tradicionalnoj medicini.Tako da skidam kapu .
Hello ekipa evo mi rucali. Junior odspava dva puta po 1h danas i jednom pola sata bilo bi idealno da jos jedan kratki spavanac odradi.
Moram sredit suđe i oprat kosu. Veceras maloj gimnastika to odradit i ligenzi.
Ugolina super za dobru noc👍 javi šta patronozna hoce 😃
Ad na sastanak dojenja ahahaha 😂😂😂
Bellaru predivan ti je sin kao i slike 😍😍 mi dobili poklon bon za fotografiranje od krsne kume pa se mislim kad da ga iskoristimo mozda za Bozic?
Baby starke su najbolje patike ikad 👍 ja ne eksperimentiram puno s bojama. Najdraze su mi mentol i bijele niske visoke nisam nikad imala. A broj nosim 36 😂😂😂
O kad je mobile tako brzo uspavao Kristiana kupim i ja 😆
Nemate viper? Oooo to je must have 😆
To za crkvu i veru olakotna okolnost 😊
Abies susilica gorenje 👍
A nasa mala bljuckala 😔
Mare tako si i ja uvik mantram bitno da je noc ok dan cemo prezivit.
Marigmar tata ti je zakon! 😍
Ilani nema skole u prirodi kod nas 😔
Tek sad u 4. idu na ekskurziju neznam jos di al obicno Hrvatsko zagorje ☺
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ne volim pisat na mob na ovom forumu. Ne Volim. Cemu prvo ovo ocisti? Svaki drugi put to stisnem.. "ocistila" jos jedan dug post
Ne kuzim ni ja ovu tipku ocisti 😫😫😫
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji