Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    19. Rujan 2016. 15:22

Lucy dva put mjesecno moramo ici. Ali su nam odgodili prve vjezbe i sad cekamo ponedjeljak da pocnemo. Imali smo vjezbu za baby handling i onda 4 puta instruktazu. Idete na Goljak ili?

19. Rujan 2016. 15:34

Pozdrav,cure!
    Evo nas sa Goljaka.Vjezbale smo sa dvije tete,prvo 45min sa jednom za senzorni dio i jos 45 min sa drugom za motoricki dio.Danas nije bilo bas pravo vjezbanje,vise upoznavanje.Malo su masirale ,vrtile Nikolinu,malo je ljuljali u nekoj mrezastoj ljuljacci,malo kotrljale na lopti.Dosta su je izmorile ali i nahvalile.Ona je stvarno bila jako dobra,cijelo se vrijeme smjeskala,gukala ,suradivala.Poslije smo jos trebale obaviti  EEG i tu je vec bila premorena i gladna.Zaspala je cim sam je stavila na cicu.Mislila sam da cu je morati buditi dok bude gotovo snimanje,ali ne,spavala je samo onih njenih pola sata.I teta na EEG-u rekla da se tocno vidjelo kako je u trenu zaspala i isto se tako probudila nakon 29 minuta.Pitala je da li i inace spava po pola sata preko dana i rekla je,tako vam je ona programirana.Eto,nemam se cemu nadati,dijete mi je programirano na spavanje od pola sata i to je to.Bar se nadam da taj njihov program se moze podesavati sa vremenom

Ellie00
    19. Rujan 2016. 15:39

Illani bas mi je drago da vam je bilo dobro. Mi idemo sljedeci ponedjeljak. Eeg smo obavili vec ranije i sve je ok.

19. Rujan 2016. 15:44

Sanjarka,seka je otisla na pet dana.Sada na Sljeme,sljedece godine ce negdje na more.Jel se ide kod vas u skolu u prirodi i gdje se ide,ta na moru ste.

Baby,meni pomazu neke vjezbe istezanja kod tih problema sa kicmom i tigrova mast.I odmor,naravno.Probaj kombinirati sve to,nesto ce vec upaliti.

Abies,da stavim gavez kad skine zavoj,jel tako?

Ellie00
    19. Rujan 2016. 15:47

Bellaru bila dosla 1 dan prije tog iz bolnice gdje sam bila 3 tjedna i svaki dan pricala i s doktorima i sestrama. I onda mi dodje ta patronazna koja uopce ne slusa sto joj govorim. I onda kad sam vdijela kak ju dize sam poludila. PItala sam ju jel cula kad za baby handling i da jer je ona nedonosce se posebno preporuca a ona meni da su to novotarije i da mi to ne treba... pa kad me napala zato nemam sampon za bebu. Kazem ja pa jel nije dovoljno bademovo ulje- a ona meni da ko se vidimo kupat u ulju... itd. Ugl drago mi je da ne dolazi.

19. Rujan 2016. 15:52

Ellie,a jeste isle na VEPi ABR(nemam pojma sto je to).Mi to imamo u srijedu,vec vidim da ce tjedan biti naporan.Naruceni smo i kod okulista.Ne razumijem cemu tolike pretrage ,a nitko nije ukazao na neki problem.Ja cu to sve naravno obaviti, ali me zanima jel to za svu nedonoscad protokol ili ipak sumnjaju u nesto kod Nikoline.

Ellie00
    19. Rujan 2016. 15:57

Illani ne znam ti sto je to. Nismo na to bili naruceni, ni za okulistu. Al moje cure neke iz rodilista jesu. I sve je ok proslo. Ovisi valjda kod kojeg fizijatra dodjes i sto trazi sve od pregleda. 
    Mi bili samo na UZV mozga i EEG-u. 
    Koja je njoj tocno dijagnoza?

bellaru
    19. Rujan 2016. 16:04

Ellie ja se kupam u bademovom ulju od loccitane ima za kupit za tusiranje. Tj u par navrata sam si to bila kupila. A je i ta patronazna glupa..bas mi je drago da si ju sprasila

19. Rujan 2016. 16:04

Ellie,nema neke diagnoze osim visokoneurorizicno dijete.UZV smo isto radili vec tri puta i svaki put je bilo u redu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.