Lucy dva put mjesecno moramo ici. Ali su nam odgodili prve vjezbe i sad cekamo ponedjeljak da pocnemo. Imali smo vjezbu za baby handling i onda 4 puta instruktazu. Idete na Goljak ili?
Pozdrav,cure!
Evo nas sa Goljaka.Vjezbale smo sa dvije tete,prvo 45min sa jednom za senzorni dio i jos 45 min sa drugom za motoricki dio.Danas nije bilo bas pravo vjezbanje,vise upoznavanje.Malo su masirale ,vrtile Nikolinu,malo je ljuljali u nekoj mrezastoj ljuljacci,malo kotrljale na lopti.Dosta su je izmorile ali i nahvalile.Ona je stvarno bila jako dobra,cijelo se vrijeme smjeskala,gukala ,suradivala.Poslije smo jos trebale obaviti EEG i tu je vec bila premorena i gladna.Zaspala je cim sam je stavila na cicu.Mislila sam da cu je morati buditi dok bude gotovo snimanje,ali ne,spavala je samo onih njenih pola sata.I teta na EEG-u rekla da se tocno vidjelo kako je u trenu zaspala i isto se tako probudila nakon 29 minuta.Pitala je da li i inace spava po pola sata preko dana i rekla je,tako vam je ona programirana.Eto,nemam se cemu nadati,dijete mi je programirano na spavanje od pola sata i to je to.Bar se nadam da taj njihov program se moze podesavati sa vremenom
Illani bas mi je drago da vam je bilo dobro. Mi idemo sljedeci ponedjeljak. Eeg smo obavili vec ranije i sve je ok.
Sanjarka,seka je otisla na pet dana.Sada na Sljeme,sljedece godine ce negdje na more.Jel se ide kod vas u skolu u prirodi i gdje se ide,ta na moru ste.
Baby,meni pomazu neke vjezbe istezanja kod tih problema sa kicmom i tigrova mast.I odmor,naravno.Probaj kombinirati sve to,nesto ce vec upaliti.
Abies,da stavim gavez kad skine zavoj,jel tako?
Bellaru bila dosla 1 dan prije tog iz bolnice gdje sam bila 3 tjedna i svaki dan pricala i s doktorima i sestrama. I onda mi dodje ta patronazna koja uopce ne slusa sto joj govorim. I onda kad sam vdijela kak ju dize sam poludila. PItala sam ju jel cula kad za baby handling i da jer je ona nedonosce se posebno preporuca a ona meni da su to novotarije i da mi to ne treba... pa kad me napala zato nemam sampon za bebu. Kazem ja pa jel nije dovoljno bademovo ulje- a ona meni da ko se vidimo kupat u ulju... itd. Ugl drago mi je da ne dolazi.
Ellie,a jeste isle na VEPi ABR(nemam pojma sto je to).Mi to imamo u srijedu,vec vidim da ce tjedan biti naporan.Naruceni smo i kod okulista.Ne razumijem cemu tolike pretrage ,a nitko nije ukazao na neki problem.Ja cu to sve naravno obaviti, ali me zanima jel to za svu nedonoscad protokol ili ipak sumnjaju u nesto kod Nikoline.
Illani ne znam ti sto je to. Nismo na to bili naruceni, ni za okulistu. Al moje cure neke iz rodilista jesu. I sve je ok proslo. Ovisi valjda kod kojeg fizijatra dodjes i sto trazi sve od pregleda.
Mi bili samo na UZV mozga i EEG-u.
Koja je njoj tocno dijagnoza?
Ellie ja se kupam u bademovom ulju od loccitane ima za kupit za tusiranje. Tj u par navrata sam si to bila kupila. A je i ta patronazna glupa..bas mi je drago da si ju sprasila
Ellie,nema neke diagnoze osim visokoneurorizicno dijete.UZV smo isto radili vec tri puta i svaki put je bilo u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji