Bellaru zasto uopce dolaze ti ljudi k vama? Sta nisi rekla da jos niste bas dosli k sebi? I zadto si uopce u kontaktu s nekim tko ti ide na zivce?
Ja vise nemam pardona i neda mi se glumit. Tko mi ne pase ja se fino diskretno ogradim i ne druzim se s takvima. Ne zelim nista radit na silu. A ako su to neki od tm mogao ih je on rijesit na fin nacin. Nema goreg nego kad sjedis i cekas da ti netko ode iz kuce. Takvi mi onda ni ne trebaju doc vidjet dijete
A ako mu je neko cijeli zivot ( prvo mama pa onda zena) kuhao prao itd nebude se sigurno nnaucio
Znam ja covjeka kojem je zena poginula pa ja mislim negdje prije 20 g i nije na selu nego zivi u gradu radi u jednoj drzavnoj instituciji. Jede se i pije po najboljim restoranima voze se svakakvi auti itd itd a ne zna mikrovalnu koristit. Zna samo ugrijat vodu za 3u1 kavu. Ni tursku ne zna skuhat nego samo 3u1. I tak zivi vec 20 g. Ne znam dal zna masinu upalit. Nikad nista nije pocistio za sobom. Imam tetu cistaljku i peraljku. Tak da tvoj me svekar ni malo ne iznenadjuje!
Karlafi ovo bi bio kao neki poslovno privatni odnos. Komplicirano. A ovo sta bi doali vidjet gdje smo od muza rodbina koju ni on me voli al su sanse 70% daa nece ni doc jer su preskrti da poklone nes ( nije da to gledam nit mi treba ista od ikog ) al nece oni da nebi slucajno neko vidio da nisu nes donjeli
Jeb...takvu rodbinu koja dolazi samo vidjet gdje i kako zivis. Gadi mi se to!
Curke trebam recept za neku finu finu tortu. Cokoladna ili bilo kakva ali da je bas fina, ne teska , puna margarina i sl. 🙈
evo i nas. provele bas fin dan. bile popodne u parku s Eninim kolegama iz razreda iz Petrove. Bilo ih sve lijepo vidjet van bolinice i kako su svi lijepo narasli, mrvice male nase.
O cem se pricalo? A da pomoc u kuci od dragih... Moj mm zna kuhat, kad je doma i skuha i bude fino (zivio je u Vijetnamu pa cesto kuha azijsko), pomogne i u drugim stvarima al kako sad radi po 10 h na dan ne ocekujem neku pomoc od njega. Kad mu spomenem da stalno imam posla u ovoj ogromnoj kuci kaze mi da cemo uzet pomoc u kuci da nije problem. Nije mi tolika frka jos da nebi sama stigla, osim toga kad cistim usput i preslozim stvari i bacim sto nije ok, nekako ne volim da mi drugi po stvarim kopaju... jedino mislim da cu outsorsat peglanje kosulja.
Inace da se moju svekrvu pitalo moj mm nebi nista znao- pricao mi je da dok nije krenuo u srednju nije morao ni krevet sam slozit. Doslovno ga posluzivala za stolom i hodala za njim i cistla. Kad joj je s 16.rekao da sam zeli cistit svoju sobu ona se najljutila na njega??!!! I dalje mu je znala pocistit kad ga nije bilo doma.. Kazem vam ja da ta zena nije svoja.. Control freak. Srecom pa zivio vise od 10 god sam pa je stvarno sve sam naucio raditi...
Mi smo babinje mislim obavili. Mozda jos koji frendovi dodju i to je to.... Uglavnom nam dosli dragi ljudi i bilo je ok
Vecer curke
E sad babinje ma nema mi tko dolaziti hahah svi zive u inozemstvu,bila je jedino buduca kuma i tetka od mm i nas vjencani kum.
Curke moja mala je cijelo popodne pristekana na cicu,cim je spustim u kolijevku bude mirna 10min i onda plac,da li je to skok ili sta vec? Sreca ovo dvoje velikih su jako dobri,pa mi je lakse po tom pitanju.Mm je zabavio se oko rucka tj samo je trebalo ugrijati i servirati 😁 sad se zabavio s velikima dok je mala pristekana na cicu. Jos mi je rekao daj joj ad da se najede i da se tebi mljekara napuni za nocas 😊
Vecer dame, mi stigle malo u Ri, konacno, nisam bila vec 2 i pol mjeseca. Zaboravila sam vec koliko je vruce tu 😛 jedva cekam sutra proc malo do neke plaze/rive bar da vidim more ovo ljeto ako nis drugo 😂😂😂
Mila vec skupila dobru kilometrazu u ovih 6 tjedana zivota,stalni smo negdje nas dvije 😜
Danas obavile i uz kukova, jucer zvala a danas nas vec narucilo, bas su super brzi!
E sad jedno pitanje za splicanke, kako se zove trgovina u onom novom trgovackom centru koja ima haljinice za krstenje? Bila sam tamo jos oko uskrsa ali se ne sjecam kako se zove, samo znam.da je bilo ful lijepih haljinica 😂😂😂
Mare mozda je skok. Neznam jel onaj sa 3tj prvi?
Bellaru sreća krvarila samo 2ipo tjedna nakon poroda pa sam imala pauzu malu.
Znam da ne moraju sve bebe dobit kg nije on ni jednom do sad dobio preko 800g.
Miska hmmmm prodaju samo asortiman za krstenje ili?
Ellie super ti je muz 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji