Sanjarka,Ugolina rijetki petki su da on kuha ali kuha. I jako fino bude.
Sanjarka mozda je Petar bio u skoku,moja frendica je zvala dr kad joj mali (isto samo na ad) nije htio jest kak se spada jedno dva,tri dana i dr je rekla da neka djeca u skoku manje jedu. I jos k tome nervoza i prehlada....
url=https://lilypie.com]
A neznam nisam pametna
Taman mi je bio nekoliko dana jeo cilu bocu bez puno bljuckanja i mislila mu napokon povecat dozu kad evo ima sigurno tjedan dana da opet ostavlja u boci i dosta vraca natrag. Nije puno dobio na tezini al mi se naocigled izduzio pa mozda je to sve ok
Idemo za 2tj na pregled i cijepljenje pa cu vidit do tad kakvo je stanje pa cu trazit savjet
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mm kao sunshine rijetko, neće ni kavu inače, za svekra će gozbu, za nas slabo. No moj trpa začine, pa meni bude nejestivo. Ili stavi nešto što ne volim pa glumi. Više mi smeta što suđe ne opere, a kad kuha iskoristi skoro sav beštek.
Ne da krvarim od sexa nego rozo zasluzi taj dan. Ginić niš nije rekao, osim da zna dugo sluzit. Čeka se papa. Ah kad se sav stres pokaže jajnicima
Moj bi imao gadan problem da kuci nece nista a za druge nakuhava 😤😤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bome,meni najvaznije to da on obavlja nabavu i opcenito se bavi financijama i super mu to ide.. A ja to mrzim.. I hoce recimo potrpat sude u masinu il stavit prat ves i objesit ga na strik,al kuhat i peglat,brisat prasinu,nema sanse..eventualno ce pomest ako ja ne mogu..ma niti ne treba,ja jesam za to da ti musko pomaze,ali bas papucara nebi htjela imat..malo muskosti im treba ostat..vazno da za sobom posprema kad se necim bavi,da ne moram ja za njim kupit,kak mnoge moraju..to bi me zivciralo..
Ellie ma i treba tako jer cim macke nema misevi kolo vode. Nema mi gore kad dodjem u kafic a konobar me ne dozivljava il jos gore bude bahat i bezobrazan. Mi na moru u restoranu i frend oce platit karticom a konobarica ( meni izgleda ko da se droksa) mu kaze: a gdje da ti ja provucem karticu? Kroz drvo? EEEEEE meni doslo da ustanem i odem i ne platim.
Abies nisam jos na 100% al skoro! Billa cak u pubu na kavi jucer sa muzem i malim😄
Tpol da bas to..jucer iscekivale kad ce vise koja rodit a sad nam malci imaju mj dana😨😨😨
Ugolina a da nabavis onu kolkanicu il te marame sta cure pricaju pa u setnju?
Sanjarka a moj ti isto tako nekad svih 120 smaze nekad ostavi po 30 il vise ml. 600g je ok. I isto bljuje. Nekad slapove nekad malo nekad nista i ne mogu skuzit dal ima uzrok😕Ne moraju bebe dobivat po kilu😁 joj da gosti. Sad ispada svaki dan netko. Najgore kad mi se najavi netko koga nemam volje gledat i slusat a moram ga primit into ti dodju zderat samo i jos ih se nikako rijesit . Ko ovi sta ih sad cekam a iza njih mi dolazi vjencani kum pa ak ovi skuze da cemo kotlovinu radit nece otic doma😢😢😢😢😩😩😩😩
Mrzim nekulturne ljude.
Mengu 6 tj od poroda?? Pa jedva si onda prestala krvarit od poroda i odma menga😨😨😨
A moj muz kuha..ne stalno al zna svasta skuhat kad oce. Al ugl radi ove vanjske stvari kao kotlovina rostilj i to. Ugl mene tjera da kuham a ja se nedam😂 a sad kad nisam mogla nista mi je radio za jest, nosio kavu u krevet, drzao mi tanjur da jedem😁 al cim ja mogu sad me tjera da ja sve. A bas mi lijepo bilo kad me dvorio😁
Abies mene kad moj ljuti ja kuham sve cega on bas nije ljubitelj😁😁 pa probaj i ti nek vidi kak je to.
Joj meni jos jedni nepozeljni trebaju doc i onda smo gotovi s tim babinjanm hb vec mi svih dosta.. I kolegice s posla se najavljuju al njima se veselim
Mom muzu nije jasno zasto svi imaju potrebu doci gledat bebu😁 najgore mi sta mi neki dolaze samo da vide gdje zivimo mi to i kako to sve izgleda a nikad nisu bili tu😠 a ne mozes rec nemojte doci. Mogu se jedino nadat da nece doci.
Abies moras shvatit da je svekar sad sam. Ne znam dal muz ima brace i sestara al ako nema samo ste mi vi ostali a ako je tipican covjek sa sela siguno si ne zna ni oprat ves ni skuhat😕 nije da ga branim 😄 samo se probaj stavit u obrnutu poziciju sta da je tvoj😕
Sortiraj odgovore
Najstariji