Aurelija Niki sretan drugi minic a Bellaru tvom Karlu prvi...rastu nam djecica 😍😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vidim da sve mucimo s istim problemom, prehladom kod bebica 😔
Mojem je nosic vec nekoliko dana toliko zastopani da u snu ne moze do zraka. Pa se onda zbog toga probudi nenaspavani, a nakon nekoliko sati tako bez kvalitetnog sna sljedi maratonsko plakanje 😢
Nadam se jedino da je najgore proslo i da ce polako poceti popustati jer ni ja ne mogu spavati kad me strah ima li zraka ili ne. Evo, sad vec vise od 1h sjedim u krevetu a on spava na meni jer mu je tako poviseno i puno lakse dise nego na ravnom.
Sanjarka, to znaci da bi moj mogo lako naviknuti na uspsvljivanje na rukama kad vec sad ne funkcionira drugacije. 😢 Stavim ga u krevetic kad je budan, tapsam po guzi da zaspi i funkcionira, stvarno zaspi ali kako se maknem i prestanem tapsati tako pocne za par min vrpoljenje. On bi najrade da ja njega tapsam cijelo vrijeme dok on spava 😁😁
Oko razlike kod djece je i moje misljenje kao tvoje. Ali sam onda pitala ljude okolo koji imaju vise djece sta preporucaju i vecina ih preporucila malu razliku. Ugolina, nitko nam nije odredio kad bi morali imati drugo djete vec sam ja pitala sta misle i preporucaju 😉, a i mm ima brata starijeg 5g i kaze da cijelo djetinstvo nisu imali zajednicke interese u isto vrijeme i da bi on malo manju razliku kod nase djece 😉
Ja imam brata 2 god mladeg od mene i povezanost je bila na nekom srednjem nivou. Radili smo zajedno gluposti, stitili jedno drugo pred roditeljima ali se i jaaako puno puta potukli 😁😈 Ne znam bi li povezanost bila na tom nivou da je 5 god mladi od mene jer bi onda ja morala uvijek paziti na njega a i interesi bi nam bili sasvim drugaciji. Mislim da cemo oko toga jos diskutirati kad cemo biti spremni za 2.nakon tolike neispavanosti 😈
Vise ne znam sta ste pisale 😔
Jutro cure, ja sam mislila da je to nemoguce da vec kuže tko ih drži ali jucer smo seka i ja isprobavale kak je bio jadan uplakan ja ga dignem na sebe i smiri se, spustim ga pa ga seka digne i u plac, i tak smo par puta i bome svaki puta isto. Ne bi htjela da se navikne samo na moje ruke ali ja mislim da kod njega je problem sad dok ga buba pa samo mamu hoce, inače se dao nositi od svih.
Nama noć koma, nakon jučerašnje koja je bila pomak noćas sve po starom, ali bar se malac naspavao jucer popodne, puno je spavao a kad bi se probudio uplakan ja ga na ruke i smiri se i zaspe opet, i tako svako malo ali bar je pajkio.
Sto se vožnje tiče tak i mi moramo stalno voziti nema stajanja, neki dan sam kružila po parkingu od mercatonea pol sata 😂😂😂 s time da je čak i počeo plakati u voznji jer mu je presporo bilo cim smo izasli na brzi cestu zaspao je, tatin sin vec vidim da bude ko tata motor vozio pa ce mama ludovati 😁😁
Ljubav moja mala od 2h je u grčevima, sad ga pustilo malo idem ga ljubiti i maziti
Jutro mica mace
Sanjarka baš si pažljiva, ništa ti ne promakne. Pridružujem se, sretni minići
Dobra noć. Nek se ponovi!!
Sex kak to ide. Par puta tek tako da obavim bračne dužnosti. Boli pa prokrvarim 😔 nemam volje za to.
Ugolina, prokužila ti Ellie, bježi od sveki 😀 ma i ja bi tako.
Super je to da se može putovati.
A majketi zaboravila sam sta ste napisale dok sve procitam😵
Moj se malac u 6 budi a muz i ja to gledamo kao nemiran je a ustvari se siroto dijete budi u 6😂😂
Imali goste jucer, imamo ih i danas i prekosutra a u subotu idemo na rodendan s tim da je muz tamo od podneva znaci sami cijeli dan ceko biti i u nedjelju opet gosti a radujem se samo danasnjim gostima😩😩😩 tj danas dvoje gostiju jednima se radujem druge bi rado izbjegla.
Malog love gricic po noci al dobro. Kad procitam post od marigmar ne zalim se😰
Ma hendlanje..da me netko vidio kad se nisam mogla micat a mali pocne plakat pa ga hocu stavit na sebe pa ga primim za robicu i premjestim na sebe ko macku za siju prijavili bi me socijalnoj sluzbi😩 svaka mama za sebe i svaka mama misli da radi najbolje tak da cure svaka po svom i ne slusat komentare.
Cure koje ne dojite jeste dobile mengu? Kad ju mogu ocekivat? Jucer me trbuh zabolio ko pred mengu , mislim si daj nije valjda vec dosla😢
Odjegla Ellie
Pridruzukem se cestitkama...prvi drugi mj....jedva cekam prve cestitke sa 4 mj!! :)
Tena negoduje u setnji,zlocestica. Prvo sam mislila da joj je vruce,danas setale ona u dugackom i kenjkala je a kako rabo setamo dizem je odmah jer ne zelim da probudi susjedstvo u pola 8...i mir odmah. Jel moguce da ju sveki kroz par dana naucila na ruke? jer tak je pocela i na kaucu/krevetu kroz dan,ali to joj ne dopustam uvijek odvucem paznju.
Ja i brat se sa 4,5 godine super slagali ali i svadali. I drago mi je da je on stariji. Ja sam picajzla i vjerojatno bi maltretirala zo malde dijete svojim nekim odgojem. Iako i burkija sam on je uvijek bio onaj 'problematican' a ja streberica sa knjigom u ruci,treninzi, dodatne nastave i sl.
Sex...mogu rec da je krenulo,ali uvijek na njegov nagovor.nemam bas zelju niti potrebu.
Marigmar jao jao,nadam se da ce bit ok uskoro.jel barem neki napredak kako se blizi 3 mj? Jer ja vidim napredak i polako prestajanje.
Spavanje...necu nista rec... sad sam ko neka baba al 100 puta mi se sve okrene kad vam je pohvalim. Ja probala sa lezanjem sa njom tapsanjem,mazenjem...ma kakvi,i dignem je i zaspi u minuti. Necu se opterecivat jer je ionako ne nosam puno,ona brzo zaspi. 3,4 min na rukama pa je naslonim na krilo 2,3 min i spustim. Gledam ovu ovcu Ewana jel ima tko ili znate koga? Jel vrijedi to sta?
url=https://lilypie.com]
Jutro, evo nas vec iz setnje i kave. Budne od 7, mm otisao na put a mi u setnju jutarnju. Sjela popit kavu a konobar dodje i ne vidi me i tako dva puta, cekala 15 min- i posaljem ja mm poruku a on odmah zove voditelja, za par min svi znali da sam cekala, ispricava mi se voditelj pa konobar pa opet konbar. Na kraju mi bilo i bed. Ugl mislim da su me sad svi konobari zapamtli i da ce trcat do mene.
Hahahhaha nasmijale ste me s bjezanjem od sveki. Lol. Mogu vam reci da niste daleko od istine.
Mi spavamo puno, nemamo grcice tako da mogu samo suosjecat. Jos malo cure pa ce (barem grcici) proci. Hug razredu
Aaaaazahahagaga, halo,ljudi moji,sram vas bilo, moja zena vam vec 15 min sjedi na terasi, izvolte joj donijet kavu!!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji