Sutra nebus ni dosla,kava te bude cekala za tvojim omiljenim stolom haha
Ugolina, Sanjarka... Ma nije se on pozalio, nema sanse da bi on to na glas rekao, ali sam ja zakljucila. Meni jos nije do toga, sad je dvoje djece tu i totalno smo posveceni njima. Pa mislim da sve to skupa. Nemojte me krivo shvatiti, naravno da je to neizmjerna sreca i radost, ali je i cinjenica da vise nismo samo nas dvoje i da bebeki trebaju svu nasu paznju, a za nas dvoje je ono malo vremena sto ostane, cesto nista.
Menga... Ne jos... No mislim da tu isto vrijedi ona pravilo je da pravila nema. Prije sam slusala kak nemas mengu dok god dojis a danas slusam kako su zene trudne a doje jos... Sve ovisi od zene do zene. Neke dosta rano dobiju.
Voznja u autu... Bebice kao da su isprogramirane, svi se vole vozit u autu. 🙈
Pazi da ti nisu pljunuli u kavu😂🙈😃
Pitam mene rodjak dok mi radio kavu jel i ti volis kavu ko moja zena? Kazem ja a kakvu. Kaze on pa sa pljuvackom😂
Nasa zaspe do devet navecer pa se poslije toga grlimo i ljubimo kad nam se da i gledamo telkac,ona spava do nas na kaucu..a u 11 kad ja obicno idem spat onda ju furam u njen krevetic.. A kad smo mi raspolozeni za nes vise onda odemo u nasu sobu..
Cime se bavite ovih dana? Ja sam u pranju posteljina..neki dan kad sam m
Waaa...
Neki dan kad sam mijenjala posteljinu sam posizila, pokupila miris onak po ormaru i od stajanja valjda,bas me to zivcira, povadila sam sve van i sad ih nekoliko dana tak perem jednu po jednu,peglam i pakiram u patentne vrecice,pa ajde sad nek smrdi,mater im. Super mi to tak pakirat..tak sam spremila svoju zimsku jaknu pretprosle zime i otvorila vrecicu prosle zime,vise od pol godine bila u vrecici ja vadim jaknu,a sve zamirisi po omeksivacu, milina
Da nebi bilo zabune Mm im sef, zato je zvao voditelja..
Nije meni problem cekat, al nije ni gledao jel ko dosao...
Cime se bavim? jos za laptopom i razmisljam o tome hocu li danas oprat prozore... i mislim da necu :). Popodne sam mislila do firme ih pogledat malo.
Ena spava jos od jutarnje setnje
Jutro curke
Bebicama sretni minici😍
Sex majko mila jedva cekam zeleno svijetlo od doktora da zaskocim mm,vec sam luda od zelje 😈
Jutros sam malenu narucila kod pedijatra idemo tek 6.10,super jer mi je rekla da im je bas guzva.
Mi smo imali super noc,ali je jutros nesto kenkava,izgleda da je muci trbuscic 😩
Ugolina tako sam i ja neki dan svu svoju robu oprala,imala mi cudan miris i ja sve izbacim i operem,ispeglam i slozim. Sad uzivam u mirisu 😊
Ja se kravim po kaucu. Beba u njihaljki pored kauca. Malo dam caja malo nahranim, malo pomazim. Gosti dolaze u 5 pa do tad ljencarim. Al mislim da cu morat prosetat do ljekarne a nekako mi se neda nis danas🙈 mislim da cu roknut jos jednu kavu.
Sortiraj odgovore
Najstariji