Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    15. Rujan 2016. 11:24

Ja opet pokusala u setnju i naravno nakon 15 min moja zlica od opaka se pokusava ustat i primi se za igrackice sa strane i ona ide i ide i cvili i oce van i nis ju ne interesira jer ona ide i kaj cu, osle doma

Abies
    15. Rujan 2016. 11:28

Bellaru jesi ti to pokretna kao prije?! 
    Ugolina i moja se bori da bi sjedila

TPol
    15. Rujan 2016. 12:03

Jutro hmm vec je podne, malo nam je uspavljivanje trajalo 😬😬😬 sad zaspala al danas izgleda protestira 
    Elle hahha super, al cudno da nisu gledali kad znaju da dodes na kavu barem sw trebaju pravit da rade ako nista hahhahah 
    Bellar joj vec jedan mjesec tvoj bebac, kao da smo juce citale onu temu i iscekivale kad ce koja rodit, joj to vrijeme prebzo ide

Sex hmm mi jos cekamo frisko je, al mm se vec uznervozio, alternative nece pa nek ceka hahha 

Grcici su sinoc bili malo bolje, nije tolko plakala, poceli smo s kapima pa mozda pomazu , vidit cemo ....

Abies
    15. Rujan 2016. 12:21

Sjedenje 6mj

TPol
    15. Rujan 2016. 12:50

Ejic brzo ozdravite

Sunshine1
    15. Rujan 2016. 13:05

Mi bili na plazi ujutro, Tena je rastjerala placom pse  jadnicak se zapleo za onu stolicu sklopivu i vuce po plazi hahahahha

Ja lezim,slusam radio i cekam da mm napravi bolonjez  i da se curica probudi. Nije vruce pa cu vidit sta cemo popodne. Mozda trenirat voznju u kolicima ili do ZD ili Pag. 
    Crazy uzivaj u Medimurju,jos sam tu dva tjedna sigurno ali sa mamom pa cu vidit hocemo uopce imat auto...ako nista na godinu kad djeca budu veca i manje nervozna napravimo druzenje...ti, Abies, Nessah,ja...tko nam je jos blizu?

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    15. Rujan 2016. 13:12

Liubomorna sam na zene ciji muzevi kuhaju, moj niti blizu kuhinji.. Osim kave

Sanjarka88
    15. Rujan 2016. 13:20

Ola komadi 

Malac evo zaspao ima 15min na kauču. Danas idem drugom taktikom umjesto u sobi u tisini pokusat cu u neredu i buci mozda produzi malo. 
    Jutros ga je teta čuvala spavao joj je od 9 do 10.30h tj oboje su spavali skupa hehe. Cili dan je bas dobar ni traga vise nervozi treba nam bar jedan takav dan i meni i njemu. 
    Poceo mi brljavit s hranom od onih 120ml opet ostavlja cca 40ml u boci a onda jos i bljucka posli.... jutrog ga mjerila i dobio svega cca 600g u mjesec dana. Joj! 

Ejic fige da cim prije prehlada malenog ostavi na miru 😘

Marigmar 😔 pusa tvom jadnicku malom. Doc ce to na svoje samo trebate izgurat oboje.

Abies krvaris od odnosa?? 😯😯
    Na koji nacin se cura pokusava dignit u sjedeci? 

Ellie haha pa kud bas tebe nisu vidili 😂😂😂😂

Karlafi neznam sta bi ti rekla. Ja i mm unatoc dvoje djecice smo zadrzali isti odnos i vrijeme za nas. Vise me spizdi njegov posao nego djeca i obveze. Djeca su vrhunac mog zivota al nisu jedini mm je tu i jednako je vazan tako da ja za njega uvik i vrimena i volje...

Bellaru ah poceli gosti 😆
    Ja mengu dobila nakon 6 tjedana 😑
    Tako i mene bilo zabolilo nakon mjesec dana ja mislila eto je al nije dosla tada nego 2tj posli...heh bas ovih dana ocekujem 3. po redu od poroda 

Meni kolegice dolaze posli posla i umjesto da se uhvatim sređivanja kuce ja se kravim po kaucu kao i Bellaru 😆

Cure koje imate aspirator gdje ste ga kupile i koliko novaca?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.