Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    14. Rujan 2016. 21:01

vecer.  evo nas. duuug dan.

Morala sam u Vz, rijesit stvari neke za stan. Tako da se Ena i ja vozile (auto je ok, nesto su na servisu sprckali). 
    Vidim da ste se raspisale danas. Ja opcenito u zivotu ne volim 'know it all people". A posebno ne volim da se mijesaju ljudi u moje stvari. Zar stvarno moram teti u kauflandu objasnjavat zasto ne dojim? Od kad je to pocela biti javna stvar? Meni nikad u zivotu nebi palo na pamet pitat neku frisku mamu jel doji- ono zasto bi to mene trebalo zanimat? 

Sto se tice baby handlinga- bez brige, mi smo se zbedirali kad smo gledali kako se to radi (a pokazali su nam osnove u rodilistu). Smirila nas je fizioterpeutkinja da se svi uspanice i da im nece biti nista ako smo i radili drugacije, samo ih ovako poticemo na pravilan razvoj sto je pogotovo vazno za vjezbace. Meni je zao sto su patronazne zakljucile da to nije bitno pa ne pokazuju... Jer kad naucis nije uopce komplicirano i ima skroz smisla...

Mm ide sutra opet na put . Jako ga malo vidjam u zadnje vrijeme.. radi svaki dan bar do 6, strgan dodje doma, pa si legne s bebo bebo onda pa ih moram budit. Spavalice moje.. Bas bi voljela da negdje odemo na par dana al ima sljedeci tjedan jos jedno otvaranje, mozda nakon toga... 

Lijepo mi spavajte, noc

Ellie00
    14. Rujan 2016. 21:39

Ugolina kako kada. Ako spava stavim ju iza, inace je naprijed. Voli se voziti I uvijek zaspi kroz 10 min. Kupila sam sjenilo u Mulleru koje se inace veze za kolica pa nekako koso zavezem da joj neide u oci (ovisi o suncu). Puno se vozimo pa smo spraksirane vec. Kolica su mi stvarno velika, srecom pa je auto velik jer inace ne znam kako bi. Imam osjecaj da cemo kupovat kisobran kolica.

Abies
    14. Rujan 2016. 21:41

Ellie pa ena već pola hrvatske obišla. 
    Baby handling je zakon. Žao mi da to ne uče nas u rodilištu, kao i patronažne.
    Bez obzira na goljak i sl., to treba svaka beba. 
    Držim fige da tm dobije malo vremena da se svi troje opustite i napunite baterije. 
    Komarci me grizu pm

Ellie00
    14. Rujan 2016. 21:59

Abies slazem se za baby handling, trebali bi malo vise to "promovirat" I pedijatri takodjer.
    Da, bila Ena svugdje vec. Rekla sveki neki dan da je prosla vise nego ona zadnjih 10 god (kad je skrta). Kao sto rekla,voli se vozit- ne voli kad stojimo. Neki dan idemo tu u selo blizu I stanemo u neku seosku trgovinu po vodu I gledam s blagajne a mm se vozi po parkingu 😊 
    Inace pocela je hvatat stvari s dvije ruke..I naravno sve u usta. Finooo

Komarci? Ima ih jos? Mi se zavalili u krevet

Sanjarka88
    14. Rujan 2016. 23:15

Tm se vozi po parkingu 😂😂😂😂😂 tako nekako bi i kod nas izgledalo haha

Mi bili kod svekica malac se toliko isplakao ( spava mu se a nervozan i ne moze vjer i prehlada cini svoje)  jadnicak mali a ja bas pustila sveki da ga pokusa umirit al ma kakvi. Nakon nekih 15min ga uzeo mm i on zaspao u roku keks. Ma jel moguce da vec kuzi u cijim je rukama i da se samo kod nas smiruje? 🤔 
    A ja bi ga tako htjela naviknut da moze bit u bake bez problema 
    Za 10 dana idemo na svadbu 😐

Ellie nadam se da ce tm past malo guzva pa da mozete vise biti skupa 😘

Ugolina koji zivot? Haha 
    Sutra mi dolaze kolegice s posla u babine jeeeej bas sam ih se zazelila

Karlafi tm ti je rekao da je nervozan jer mu fale neke stvari ili ti to prepostavljas? 
    Moj se ne zali a i nema zasto i dalje je sve kao i prije

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    15. Rujan 2016. 06:53

Karlafi,i kod mene i muza nema promjena u odnosu..i dalje smo si super..jedino seks treba tempirat dok ova kokoska cvrsto zaspe,to jedina promjena,hihihi

Ugolina
    15. Rujan 2016. 07:15

Ellie,i moja je takva svaki put se ljuti ili barem obrati paznju kad stanemo na semfor..a znas i sama semafore u zg,koma..al navikava se..sve bolje podnosi voznju..prije bi obavezno morala pristat negdje na slavonskoj i vadit ju iz sjedalice,utjesit pa nastavit voznju..uzas..sad je ok..hb

Ugolina
    15. Rujan 2016. 07:26

Abies,ellie i ena su obisle pol hrv zbog svekrve,jelda,hahaha, bjeze od doma jer ova stalno im bane

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.