Svatko od tih doktora fura svoju pricu. Sjecam se ko mala da su bebe pile caj i to mi je bas fino mirisalo. Svako vrijeme nosi svoje. Za par god ce okrenut pricu i preporucat caj i vodu. Ako bebici pase i ako joj se olaksa, zasto ne... Dapace.
Kao i ona iscudavanja oko dohenja i bocica. Ako nekome kazes da si prije rodilista kupila dohranu i bocicu, jbt kao da si ubila mekoga. Pa od kud zena moze prije znat dal ce imat mlijeka, dal ce ic dojenje il ne. Bolje da beba bude gladna nego da joj das ad.
Knjige... Necu ni citat nista. Ne samo za djecu nego opcenito. Upisi u google da te svrbi lakat i to je jedan od sigurnih simptoma trudnoce. Nitko od nas nije programiran i ns moze zivjeti prema knjigama.
Netko je pisao za kljuceve i Hrzicu. E pa i ja bi mu vjerojatno dala kljuceve jer ga nebi prepoznala. To kao da mi dode Joza Katalenic ili DAnijel Beni. 🙈😂😂
Mm nesto nervozan zadnjih dana. Mogucs da mu fali njeznosti i neke stvari od prije...koje su vec neko vrijeme u drugom planu. Jel vi sa svojima razg o tome? Jesu razumno ili traze svoje?🙈🙉
Meni je danas patronazna rekla da se cura ubucila i samo da nastavim je hranit kako ona trazi.
Cure radite kako mislite da je najbolje,vecina njih bi samo da se doji i amen,ni ad,ni caj.Mene je glavna pedijatrica u bolnici popljuvala sto nisam uspjela dojiti prvih dvoje,na sta sam ja rekla bitno da nisu gladni bili a kako sam ih othranila nije bitno,jos da sam joj rekla da sam sinu sa 4mj vec pocela davat kravlje mlijeko stavila bi me na lomacu ko vjesticu
Malo se danas pretjeruje..naravno da je majcino mlijeko najbolja hrana za tvoje dijete,al brate mili..
Sortiraj odgovore
Najstariji