Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    14. Rujan 2016. 15:56

Baby mislis spricom ustrcat po 1ml u svaku nosnicu? Pod pritiskom znaci sta zacepit drugu dok se u jednu strca?
    Koliko cekat dok ne izvucem aspiratorom?

Littleladybug
    14. Rujan 2016. 16:35

Deeka da, spricom ustrcat ono jak mlaz fizioloske, ne polako..i ne treba zacepit drugu nosnicu..a sacekas malo, minutu mozda da omeksa..i onda aspiratorom izvuc..
    samo kazem slije im se to cesto u grlo pa moguce da ce se zagrcnit

Sanjarka88
    14. Rujan 2016. 17:38

Moj se uvijek zagrcne od fizioloske a onda se smije. Bleso mali haha 

Opet nista danas od spavanja u 3 puta sklepao niti 2h.

Odoh posli do svekica neka ga svekrva malo preuzme 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

deeka
    14. Rujan 2016. 18:48

Misija prvo sisanje noktiju obavljena na spavanju! :)

Ugolina
    14. Rujan 2016. 20:04

Di su nestale zene s ovog foruma?? Gdje je nestao covjek? Gdje se skriva on? Svi odjednom imaju zivot,kaje ovo?

TPol
    14. Rujan 2016. 20:21

Hahahha sad moram slusat bareta i placenike, gje je nestao covijek haha ugolina zakon

Tesko mi tipkat s jedim prstom 😂

Ugolina
    14. Rujan 2016. 20:42

Haha pa da, jedan dan citava hrpa,danas pustinja..pomislim ajme meni nemam zivot

Abies
    14. Rujan 2016. 20:45

Mi bez života smo tu! Uspavljuju se bebe. Meni mm stigao. Malac obukao pidjamu. Sad taticu gnjavi. Neka

Ugolina
    14. Rujan 2016. 20:59

I ja svoju uspavljujem...nosam ju i pjevam,ona nikak se smirit,jebote ispast ce mi iz ruku s tih svojih osam kg,posizim,na kauc s njom dudu medu "pospotam" ju da nebu ona meni nis tu do 11 paradirala i ona miruje,e, nije zaspala al miruje,mozda zaspe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.