Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    14. Rujan 2016. 12:52

Ma joj nervira me to kaj imaš osjećaj da nesto krivo radim 😔 Isto kao baby handling, sad gledam priručnik kaj mi je Ivona poslala jbt pa ja sve krivo radim, krivo ga podižem, krivo ga presvlačim, krivo ga nosim, sve krivo. Ne znam ali mene nitko učio nije te stvari kak bi ja to trebala znati, a i živcira me sta su sva mišljenja podijeljena, netko kaze daj netko ne daj, netko ovo netko ono, uzas i to oko male bebe se oni ne mogu usuglasiti.
    Uglavnom zvala pedijatricu da mi propise druge kapi umjesto plivit D kaze da je njoj to prvi glas da te kapi pojačavaju grčeve te da nije bas moguce samo da mu ja nastavim davati uz obrok. A kapi su odvratne, ja ih probala, uzas, ne znam da li bi mi dali u ljekarni oleovit d3 bez recepta, Morat cu pitati.
    Sto se tiče grčeva bez obzira na prošlu noć i spavanje od 5h danas mu nije nista bolje, nastavljamo dalje... Na pola puta jesmo valjda...

mare1989
    14. Rujan 2016. 12:58

mare1989
    14. Rujan 2016. 12:59

bellaru
    14. Rujan 2016. 12:59

Marigmar daj nemoj bit luda. Tko je nasim mama govorio kako oblacit dizat itd?? Nije bilo takvih knjiga a danas imas samo hrpu debila koji misle da su najpametniji i jos napisu knjigu. Ti radi po svom instinktu i kako mislis da je najbolje za tvoju bebu. Svaka beba je drugacija tako i hendlanje . Stisni zube i izdrzi jos malo. Ako hoces promjenit kapi i ako ti nedaju bez recepta ja cu ti ih kupit kod sebe ak treba😕 i daj mu fino caja nek malac kaka. Samo radi sta ti mislis da je ispravno i to je to.

mare1989
    14. Rujan 2016. 13:04

Evo moje tri velike ljubavi 

Abies
    14. Rujan 2016. 13:05

Mare super 😀
    I ćevapi i janjetina 

Marigmar jesi probala par dana bez d vitamina? Jel bolje onda

miska
    14. Rujan 2016. 13:06

Sad kad sve znate moram pazit sto pisem haha 😂😂😂😂

Mare meni dolazi jos i sad, bila je mislim 6 puta i jos ce doc jednom prije cjepljenja i jednom prije nego krenemo na kasice i to! Takva je tu praksa, inace nisam cula kod nikog iz hr da tako rade!

bellaru
    14. Rujan 2016. 13:11

Miska ja ne kuzim😁 
    Meni patronazna dosla 2 puta i rekla bila doci jos jednom i vise nikad nije dosla. Koza

mare1989
    14. Rujan 2016. 13:12

miska meni prva dva puta kad sam rodila samo 3 puta dosla.Zato sam sad iznenadena,vec je bila 3 puta od kad sam dosla kuci,sad ce opet doci u petak,pa u ponedeljak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.