Jutros vidim propušten poziv, zvala patronažna moja vratila se sa GO pa ju zanima kako smo, da li smo bili kod pedijatra i tak. Pita ona kako hranim malog, ja reko dojim, kaze ona da li sam mu davala dohranu kakvu, ja reko ne ali zadnja dva dana mu dajem caj za probavu. Na to je rekla ni čut, da se spojenoj dijeci ne daje nikakav caj, da ako hoću potaknuti stolicu rade Toplomjer stavim i da ni ona ni pedijatar mi ne savjetuju caj, na moje pitanje zasto samo je preskočila. E sad mali moj je jucer dva puta kakao, prekjučer jednom a prije toga nije tjedan dana, moguce da je zbog čaja vidjeti cu danas ali ono sta mene zanima kaj mu ja mogu naštetiti sa tim čajem ili sta? Zasto su protiv toga jako, mama mi kaze da smo mi pili čajeve a isto nas je dojila...
Oprostite na predivnim pravopisnim greškama i T9 glupostima, valjda se da iščitati kaj je pjesnik htio reci 😁
Babycoming 👍🙈😂
Abies ma nazalost kod nas ako se ne bavis nogometom neces bas napredovat, pogotovo kao individualac u tako "malim" sportovima, samo pusta obecanja, istina je samo da si prepusten sam sebi! Eto par godina kako je on otisao tog sporta gotovo da niti nema, zalosno ali tako je! Svatko ide tamo di mu je bolje, kad cijeli zivot posvetis tome nemas bas izbora, ili ic van ili odustat!
Marigmar neces nastetit nis s tim cajem, ako mu pomaze super, te nece popit litru, nama su davali i metvicu i kamilicu pa svi zivi. Meni patronazna rekla da mogu dat!
Zbog naslage u crijevima. No bebe na ad preporuče vodu čaj... Ne šopamo djecu čajem, nego za pomoć. Ja davala i davat ću. Ne svaki čas nego po potrebi
Marigmar,dr.su svi protiv i ad i caja,samo doji i doji brate..jebote da ih slusam moja bi stalno gladna bila.. Tak da... A patronazne,svaka vodi svoju politiku.. Sogina veli,moze malo ad, moja veli ne,zasto,zato sto je potpredsjednica udruge za potporu dojenja, mah... Ja dajem caj svaki dan,al ne forsam, kada zeli pije,a kada ne sama ga pljuje, nrkad popije skoro deci,nekada niti kapi..a probava joj se skroz popravila
Neće mu ništa bit ni od caja ni od vode jbt dobro je moje dite uopce zivo na ad-u i vodi come on
Samo ti njemu daj po potrebi 😘
Baby fiziolosku stavljam al aspirator nemam. Imam onu rucnu glupost od pumpice koja kc tebe ne povuce 😂😂 . Valja stvarno taj aspirator? I neznam kad bi svog mogla tapsat u tom polozaju jer on bljucka stalno izmedu dva obroka.
Pokusat cemo, temp mu nisam mjerila glavica mu nije topla iako ruke malo jesu...
Abies zao mi je sto ne smijes vidit mamu 😢😢
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Eto sad i ja znam tko je Miski muz 😂 svaka mu cast 😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Marigmar meni dosla jedna doktorica ( nije pedijatar nego internista) u babinje i ona mi rekla da su bebe zedne a da mlijeko jedu i da im treba voda ili caj. A znam da svi govore kao da ne davat. Al sam ja bez obzira davala i davat cu. Sta mu moze bit?? Bas to..i mi smo pili cajeve pa nam nije nista. A ako ti je kakao samo ti to daj. I mi trebamo pit vode puno tj tekucine da bi kakali😁😁
A razlika..sa starijom sekom 9 i po g razlike a sa mladjom 4 g i super sam sa obje seke al sa starijom sam puno bolje . Kad sam bila mala me cuvala a kasnije nakon sta sam presla 20-e smo isle i na more zajedno i van a danas mi je najbolja prijateljica i jedna od boljih osoba koje poznajem . Sa mladjom se jako brzo posvadjam😁 al ja nebi radila toliku razliku bas od 9 g. Mladja seka i ja smo se navodno slucajno desile😁
Cure koliko dugo su vam dugo patronazna dolazila?
Moja ce dolaziti dok god mala ne ode pedijatru
A ja se cuvam koliko god mogu.Jbg nije mi lako ali snalazim se,uvela sam raspored za igranje sa velikima,kuhanje rucka,kucanske poslove sam svela na minimum.Mn pomaze koliko god moze,cak i galami ako vidi da sam pretjerala s poslom.
Ja imam 8god starijeg brata,moj zastitnik.Uvijek je bio nitko ne smije povrijedit moju seku inace ce biti frke :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji