Ejic,pa nemojte da vam drugi dirigiraju kad cete napravit drugo,a to cete odlucit ti i muz kada vidite i budete spremni za to..
Ja osobno nebi malu razliku,primjerice,dijete od dve godine je jos uvijek bebasto i treba svu maminu paznju,i onda beba...ali opet,sve oni to prezive
Meni 4 god super razlika. On kuži i samostalan. Ja i seka 7 i je me pazila i sve al nikad da smo mogle van...
Je je upristojila se imenjakinja ☺
Produzena s mlijekom hahahaha
Asocira me na ono prvotno navlacenje bradavica u bolnici
Ja i brat 4,5 i super razlika. Najljepse je kad idete zajedno van....
Ja i mm smo 4 razlike. Ja planiram nekih 3,4 razlike. Mozda i manje ako odlucimo cvrsto imat troje
url=https://lilypie.com]
Jutro curke
Ajme sto ste se raspisali :)
Abies kako ti je mama?
Ugolina slika je top
Ja imam ok razlike izmedu djece kcer ima 5god,sin 3god i sad baby br 3
Curke moram se pohvaliti da imam super curu,imamo svega 2 nocna budenja,ja sam cak i naspavana mama.Cica kao velika,mlijeka imam cak toliko da se moram izdajati jer me bole.
Jucer smo isli Arielu prijaviti,ona je ostala kod bake na cuvanje i bila je jako dobra,malo je plakala ali baka je uspjela smiriti.Ja sam umrla jucer hodajuci,u prsima me bolilo,dole da ne pricam,kad sam dosla doma mislila sam da ce sve da mi ispadne.
Marigmar vidim ide na bolje kod vas! Jel to pomaze caj ili??
Abies dobro ti to povezujes 😂😂😂
Mi se jucer spakirale i zaprasile tati na pripreme, spavala je ko top s jednim budenjem u tri. Ubijaju je te visine 😂😂😂
Bila sam i na masazi konacno, znaci leda su mi kao kamen doslovno, pita me fizioterapeut da sto sam radila, reko bila trudna 9 mjeseci 😂😂😂
Ja i sestra 8 godina razlike bolja sam s njom nego s bratom koji je 3 godine stariji od mene...
Nema tu pravila
Ugolina 😂😂😂😂😂 vrh!
Mare bravo za tvoju malu dobricu ❤ no ti se ipak pripazi premalo je proslo od poroda 😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dan zene..kako smo?
Sanjarka ipak prehlada 😓😓
ja ti nosic njemu rjesavam tako da cca 1ml fizioloske strcnem u nosnicu al ono pod pritiskom..i onda aspiratorom izvucem sta se izvuc da..zagrcat ce se tako da se ne iznenadis..aa ono sto mu je u grlu potrbuske ga legnem na koljena tako da mu glavica visi malo preko i lagano izmedu lopatoca ga tapses ono kao za podrignut..nemoj iza jela jer ce sve izbljucat..moj je ima temp 38 al u guzi al sam isto kad ga je bas puno bolilo dala mu malo panadol baby sirupa prije spavanja jer nebi jadnicak nista spavao..nadam se da ce vam brzo proci 😘😘
Miska heh znam i ja ko jeeee 😂😂 skuzila sam odmah po tvojoj prici al mudro sutim 😂
Marigmar woohoo dobra noc je iza vas..to nesto ide na bolje..mozda mu popustaju ti grcici,kazu da je vrhunac do 6tj pa iza toga budu laksi..
Ugolina ćova hahahaha 😂😂znaci placem
jao djeca i njihov humor..😍
Mare a da stvarno probas vise odmarat? mozda se osjecas super al ipak treci porod,misici nisu kao sto su bili i treba im duze da zacijele..da se nebi sta nepotrebno zakompliciralo..
Ariela je znaci super beba, papa spava i vec moze ostat drugima na cuvanje 😍
Za drugo dijete volila bi da je razlika bar 3-4god..s obzirom da nam.tate nema kuci bili bi sami pa cisto da mi bar jedno dijete nije u pelenama i da donekle razumije neke stvari..al vidit cemo kako ce se sve odvijat, ko zna..
mali mi je bljucnuo u snu i izbacio mu je osip po vratu, dijelu prsa i ramenu..pretpostavljam da je od tog,da mu je to nadrazilo kozu..isprala sam kamilicom i namazala kremom za guzu..imate li jos koji pametni savjet?
Mare hvala na pitanju. Nije dobro. Valjda će bit. Nešto je krenulo bolje nešto nije. U karanteni je i ne smijem k njoj 😢
Miška baš lijepo. Kao sportaš mi se urezao u memo jer mi je sestrična slično napravila. Al u doba rata. Umjesto za nas otišla u austriju i na oi atlanta no bez medalje (9 judo) no ipak ponosna.
Sad navijam još žešće!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji