Hahahah Ugolina poznato mi je to, oni na pol spavaju ali nesto prduckaju a mi Ko sove čekamo hoce se probuditi ili zaspati, njima super 😂
A eto pojeo je od pola 3 do 3 pa odspavali smo jos do skoro 5 i od 5h smo budni jer ga je počelo frkati. Ja super zadovoljna, mogla bi jos ali neću se zaliti 👍🏻 samo da ga ne buba i da ne stenje tak žalosno.
Skužila sam kako bi bio dobra beba da ga ne boli, sinoć kak je to vrištao par minuta onda ga je pustilo ja sam ga nosila malo i spustila u kinderbet da obavim neke stvari a on se zabavlja sam sa sobom, i tak je par puta se sam uspavao pa probudio da bi na kraju zaspao, sirocek točno ga jebu ti bolovi a sav je premoren jadan. Jedva čekam da ga to prođe.
Marigmar a vidim polako to pusta kad uspije odspavat jadnicak. Stvarno mi ga zao😔 mogu si mislit kako ti je kad ga moras tako gledat a ne mozes mu pomoc😢 ja bi plakala i vristala skupa sa njim.
Jutro. Mi vam se naspavale, papale I ispratile tatu.
Marigmar ne mogu ni zamislit kako ti/vam je. Cimerica iz rodilista imala istu situaciju- znao plakat po.6 sati. Evo prestalo mu I kaze zlatna je beba. Jos malo..
Ide mama nest papat pa u setnju
Marigmar,kad si napisala da smo ko sove me podsjetilo na nes kaj mi jucer kumica ispricala,znaci,plakala sam od smijeha!! Od njene kolegice s posla mali krenuo u prvi razred,i sad izrezuju oni doma slovaricu i mali lijepo cita a,b,c,č i dode do slova ć,ali ga procita š.. I sad njemu mama objasnjava da to nije š,nego isto kao i č,samo mekse..a na slici ispod slova nacrtan ćuk..i sad njega mama pita kaj je to na slici,a mali veli ćova, hagahahagagagagGa
A ta slova... Tak jedan malac a auto, b brod.. č (čamac) kao brod, m kao (mikser) kamion 😂😂
Miška medalja ... Gorski kotar i slovenija - odmah me asocira na biatlon
Jutro dame 😘
Mi se ipak prehladili. Slini i kaslje ko velik! Baby kako ste vi danas??
Kako si mu izvlacila slinu?
Malo smo slabije spavali tj tu i tamo bi zakasljao ili nebi mogao disati na nos pa budio sebe i mene al brzo bi opet zaspali.
Ejic imas vremena za naucit na uredno uspavljivanje. Mali su oni jos da bi to bilo za stalno... kazu tamo do 6mj kako ih naučiš tako ce bit. Moj se uspavljuje svakako kad otprilike procijenim da bi mogao a jos nije poceo cmizdrit ili u kolica pa ljuljam malo ili s njim u krevet pa zaspe kraj mene za čas. Bilo bi najbolje da ih legnes i sami zaspu al jbg kod nas to funkcionira samo navečer.
To za raziku malu/veliku moja topla preporuka ne mala razlika. Tebi ce bit duplo teze a s druge strane kao da moraju bit najbolji prijatelji imat ce oni prijatelje u vrticu/skoli. A jedan dan npr 5 godina razlike ne predstavlja zaista ništa ( tipa 20 i 25)...
No to je samo moje mišljenje. Ja ispod 3 nebi nikad a idealno 4,5,6....
Mozda ipak nesto vise o tome mogu rec Crazy, Mare, Abies.... 😉
Abies jel nam to imenjakinja postala dobra beba? 😍
Marigmar ide nabolje izdržite jos malo oboje ❤
Hahaha klinci su zakon 😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji