Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    13. Rujan 2016. 22:24

😂😂😂😂😂 smjesne ste! Ne smijem se razotkrit tako javno hahahaha

bellaru
    13. Rujan 2016. 22:36

Eto nisam bas citala sta ste pisale al vidim da misku nagovarate na nesto pa se eto i ja pridruzujem!😁😁😁
    Ajde miska😂

Ugolina
    13. Rujan 2016. 22:48

A steta..oces mi poslat u poruci,necu nikom rec?  haha

Ugolina
    13. Rujan 2016. 22:53

Ma salim se,samo ti budi tajna,budu te paparazzi pojeli,hahaha!!!
    To me podsjetilo na fax, studirala ti ja s curom,svaki dan isle na kavu super zenska i prica kak je njen muz isto prof.sportas taj i taj sport i pricala kak ju zaprosio i o udaji i tak,sve detalje sam znala..a po imenu i prezimenu nis ne kuzim iako sam cula za njega prije.. Sve dok jednom nije i on doso na kavu u nekoj pauzi,a ja ono KAAAJ, a to je taj!!!!! Ona je mislila da znam haha

ejic
    13. Rujan 2016. 23:16

SanjarkaMarigmarTPol, proslu noc je na kraju ipak onda oko 1h zaspao i supjela sam ga prebacit u krevetic bez da je odmah pocelo vristsnje. Odspavo je do pol 5 i nakon hranjenja do pol 8. Ali je tokom dana i sad navecer nastavio istim ritmo. Pustio me opeglati robu i to na nacin da sam ga nakon svake 2 opeglane stvari morala tapsati po guzi da produzi san. Posljepodne jos gore, spavanje od pola sata i budenje. Sad navecer opet vriska. Zato je sad zaspo oko 10 na meni i sad lijepo spava. Nadam se da ce nam ova noc biti malo bolja 😉

Mi imamo problema s prehladom i mislim da je ona uzrok tog nespavanja. Nosic mu toliko pun da nemoze dosati ako mu ne pustim kapi. Pocne vristati vec kad cuje zvuk aspiratora jadnicak 😢

TPol, zao mi je za grceve 😢 Nadam se da ce ubrzo proci

Tema djece. Mi smo se slozili da necemo ostati na 1 jedino je pitanjw kad ici na drugo. Prvo sam planirala kad Marcel bude nekih 4/5god da malo razumije sta mu se prica i da bar on onda spava po noci a izvana dolaze preporuke jedno za drugim pa da je razlika sto manje jer su si onda navodno blizi u djetinjstvu. Vidjet cemo kad ce se "dogodit" 😉

Marcel spava nocu u kinderbetu a po danu u prenosnom kreveticu koji je u dnevnoj. Iznimka je jedino kad ima nekih "problema" pa spava na meni 😊 (sto je dosta cesto 😈)

Cure, ajde mi dajte jedan recept kako ga sto prije uspavati kad je budan. Uspavljivanje nam uvijek (pre)dugo traje, a kad je izmoren onda je jos samo gore. Osim toga bi taj problem htjela rijesiti vec sad a ne da ga moram rijesavati za par mjeseci kad ce ga biti teze "zeznuti"

Zelim svima laku i prospavanu noc! 😘

Marigmar
    14. Rujan 2016. 02:54

Tpol joj bas mi je zao male, sirotica. Moj je jucer drugi puta od kada ima te probleme onak bas plakao sa dernjavom i jačanjem nekih par min ja sam mislila umrijet od tuge, pa to je strašno i onda jos se i trese onak kad stane plac jer se na moze smiriti bas koma 😢😢😢 držim fige da nam se tj. Njima to ne ponovi.
    Ejic joj valjda bude brzo se to unormalilo, ja ne Pamtim kada je mali spavao duže od pola sata a da smo doma pa da mogu nesto obaviti, ako odrapi duže to smo ili vani ili kod mojih ili svekrve.
    A ja se probudila sad u 2h on se lagano budi i to od 21h navečer 👍🏻👍🏻👍🏻 Napokon lijepi komad sna 
    Pojeo je i sad sam ga ostavila kod sebe valjda bude nastavio, i vama se nadam da noć protječe dobro.

Ugolina
    14. Rujan 2016. 06:49

Moja je sad u sest pojela i od onda nikako se smirit..zmiri ona i i polusnu je al stalno se nes vrti,pa dudu mahnito trazi,a stalno joj ispada pa ceprka po deki pa si ju navuce prek nosa pa medu nateze a sve zmirecki..onak daj spavaj kokosko da mogu i ja..i stoput se vec smirila da sam pomislila da spava,al drek..

Ugolina
    14. Rujan 2016. 06:50

Ne nis od spavanja,odlucila je otvorit oci

Ugolina
    14. Rujan 2016. 06:54

A sad je pocela galamit na baby jeziku haha...

A znam ju vec,sad se moram dic a za sat,sat i pol max ce spavat ko top a ja blejit u prazno krvavih ociju..haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.