Sunshine znam da ne smijem dizat u polusjedeci jos. No buni se mangup u lezecem a tocno znam da je to jer sam ga probala dignut da vidim i smirio se momentalno a cim sam ga natrag spustila odmah protestira joj!
Miska uzas koja tuzna prica 🙁🙁
Normalno je da se bebi nosic čuje i da rokcu ( rokcu i oni koji ne doje haha). Samo vise puta dnevno stavljati svetu vodicu haha
Moj isto dosta svira na nos zadnja 2 dana valjda se neće prehladit.
Mm je stariji od mene 5 godina meni taman 😎
Tpol pametna odluka da im nista ne govoris 😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sunshine a od sinoc ta ka promuklost, a inace rokce uvik haha. Onda cemo vidit sutra sta kaze pedijatrica.
Jel vase bebe halapljivo sisu kad pocnu. Ja nekad promislim da ce pojist sisu :P A kad joj maknem poludi, ko manita trazi glavom i ustima di je
Sanjarka onda smo tu s razlikom. Ja 89.-e 6.misec, a on 83.-e u 12.misec
Ugolina prezadovoljni smo maramom, nije proša dan da se nismo nosili. Evo sad bili u šetnji malo po suncu i satrala sam se jer je ulica cijela uzbrdo-nizbrdo. I još nisam dovoljno stegnila pa me leđa zabolila (žurila šta prije vani dok imam volje)
Deeka i moj navali čim je vidi, prije nego mu dam jest stanem 15ak cm ispred njega i gledam ga i smijem se par sekundi. Znam znam užasna sam bude baš preslatko i prekomično kako mlati glavom i kako stenje za njom hahahh ko da ga izgladnjujem. Prasac moj i onda kad navali uvuče je ko usisavač.
I mi rokćemo, na dane
Ugolina hahah, ne ne mlad je on jos! I od 50 si mlad za mirovinu, kako je krenulo s zakonima ici cemo od 70 hahha
Sandrich dobro si opisala, ko usisivac :) I ja njoj maknem i izazivam je, nezz jel je vec vidi ali sigurno joj mirise. Pa joj je onda smjesak na licu i ako joj ne dam u roku 5 sekundi pocne vristat!
Kako cu znat da se najela? Prije bi pljunila sisu vanka ili zaspala. A sad nekad i zaspe al je jos vuce :)
Ja ga hranim dok čujem gutanje, kad vidim da se počea zajebavat onda je vadim van i dajem dudu. Pa nek radi šta oće
Sortiraj odgovore
Najstariji