Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    13. Rujan 2016. 14:53

uykmyjh
    13. Rujan 2016. 15:48

Vidila sam to od neke ljetnice dok smo još na trudnoći pisale, pa ajde da i ja stavim svoju bebu hahah

Sanjarka88
    13. Rujan 2016. 15:51

mm malom makne bocu par puta za vrijeme hranjenja jer voli vidit kad se ljuti omg 😂😂😂 naravno da mali odma popizdi.

Kad je bio manji bocu sam micala kad bi mliko pocelo curit iz usta haha
    Sad je vec sam pljune iz usta kad mu je dosta a zna je i rukom izbit haha 

Muke po dnevnom spavanju i dalje tu. A i nervozan je na najace slini, trpa sake u usta, skripi na nos...u biti neznam sta mu nije hehe nadam se da su zubi u pitanju 

Spavao jutros 45min, oko 13h pola sata. I evo sad zaspao bas me zanima koliko ce ako se ja maknem.... a nije da mi se mice sad bi i ja malo ubila oko 😛

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    13. Rujan 2016. 15:54

Tko je spominjao spavanje u kreveticu? Moj voli i cilu noc odspava u njemu a preko dana ga i ne stavljam u njega spava di stigne 

Brw poceo se glasno ljutit, cili se ukoci stisne sake i vice glasno neke nendertalske uzvike 😂😂😂
    Al kako lipo prica s menom khhkhhk...dok me gleda u oci ❤

Ellie00
    13. Rujan 2016. 17:09

I Ena je pocela proizvodit cudne zvukove. tesko mi je nekad dokuciti jel sretna ili ljuta 

Mi nemamo problema s spavanjem- kad joj se spava zaspi kroz 5 minuta- bilo gdje. Po noci spava iskljucivo u kinderbetu

Sanjarka88
    13. Rujan 2016. 17:34

Ugolina tvoja bar odspava sat moj pola sata i budi se a nije se naspavao 

Ellie brzo ja njega uspavam al ne spava dugo

Ugolina
    13. Rujan 2016. 18:25

I nocu obavezno kinac..nema oce,nece-mora!! Al hoce spavat u njemu,hb

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.