Tpol tako i ja sada sve nadoknađujem, ubijam se u juhama od pome, salatama od pome, žderem pomu ko jabuku. Nisam je mogla u trudnoći zbog žgaravice. I sad isto jedem mekinje, to mi je malo smetalo pa izbjegavala.. Satrala sam 3 kutije u 4 dana. Postale mi doručak i večera ja sam odradila svoj prvi pregled u gin i uopće nije neugodno kao šta kažu, skroz je nježna bila
Ugolina onda bi i mi s balkona morali gledat tv, još bolje iz vanka.. Kojih 30 ženo, imam 21 tek Ja sam dijete s djetetom
Bellaru Nama su rekli ne na trbuhu ostavljati bez nadzora, pogotovo ne po noći... Sad neznam do kada ta zapovijed vrijedi, nama to rečeno u rodilištu
Abies bulimija hahah
Crazy i mi se mučimo sa tim slinama, ne budu ni na vidiku, a on rokće i jedva diše. Onda muku mučim sa tim izvlačenjem, fiziološka+ ovi kao neki aspiratorić, kao pumpica
Ejic hvala
Marigmar mi imamo D3+K1 od babytola, nešto švicarsko i nikad nismo imali nikakve grčeve i uvik kaka i prducka jednako. Počela sa neka 2 tjedna svako 3 dana, pa svako 2 i sad smo od prekjučer počeli svaki dan i ne vidim da se buni... Tako da sve koje imate problema sa plivitom ili čim već, probajte ove, kao ampulice su i samo se istisne u mlijeko, izađe 2-3 kapi
Sanjarka vidiš ti ove kokoške? Ja sam morala šalabahter pisat, nisam ovo radila od kako nas je cila lista bila aktivna i brljala po trudnoći tamo al neka, neka smo i vamo zaživile, sad teba doći do 2000 strane ponovo hahah... I onda proslavit
Crazy,nikak da te pitam..kak peres tetre od govna? Ja stavim prat na 90 i opet ostanu flekovi,iako ih i isperem prije..
I mi koristile prva tri mjeseca babytol D3+K1 i isto je bilo super,nikakvih problema.Taj ne ide na recept,kosta oko 60 kn
Crazy imas mozda preporuku u ZD nekog privatnog pedijatra? Da ne cekam dugo. Ovaj osip joj ne prolazi pa bi da pogleda,mozda kakvu kremu....vjerojatno ju to i svrbi.
url=https://lilypie.com]
Jutro.
A jeste se natipkale 😊. Ja jos uvijek zen, Ena pomogla dugim spavanjem.lol. odradile nasu jutarnju setnju I kavu I sad pegla party, idemo za vikend u Vz pa da bude sve spremno za slj tj.
Mi pijemo oleovit I zeljezo u kapima. Od zeljeza redovno ostanu mrlje koje se ne mogu oprat. Sad sam uzela jednokratne slinceke.
Ugolina I ja kad sve ove muke citam si mislim da taj carski nije toliko los..
Pisali ste o kolicima- mi imamo abc design I jako sam zadovoljna. Jesu malo vece kad se sklope al imam ogroman auto pa je ok
Sanjarka ovo s kaskanjem. Ne mislim ništa loše. Radim s njom vježbice koje znam. Bilo bi mi drago čuti s 3 mj beba počinje ovo ono vježbe pojačati te i te.
Ilani mislim da papu može raditi odmah. Ali ako će stavljat spiralu, bolje friški nalaz. Možda zato je papa odgođen.
Spava moje zlato br 2. 1 je u vrtiću. Ja kuhinju dovela u red. Peglanje ćemo probat. Sutra u zg baki i mami. Mama je iza pregleda sinoć hitno hospitalizirana. Kažu teška upala, no izlječivo hb. Tako da smo svi iz takta izbačeni.
Mare gdje si? Jel veselo?
Još mi nekog dugo nema tu?!
Ugolina da ide dimenzije tv i m udaljenosti. Koliko ne sjećam se. Ali ja znam za to pravilo za tv s katodnom cijevi. Lcd/plazma mislim da nisu ista priča.... Ne znam kako tvoje skripte al u mojima je najnovija metoda iz 1975 bila navedena kao novo 😀
Crazy ždrijelo kažeš. Hm... Tapkaj po leđima. Aspirator bojim se da neće tako jako usisat.
Noć počele bančit. Al podnošljivo. Ne znam, pustila bih ju da se rasplače, onda će sina probudit. Začarani krug. Ideje slušam 👂
Odoh šljakat dok je tišina 😘
Meni papu nije radila, kaže da se to ne radi nego tek nakon 4 mj. od poroda, da su inače nalazi pobrkani od hormona. Al mislim da je to vezano samo za dojenje
Crazy jos jedno pitanje... Kako vi po noci? Meni zaspi u pola 8,8 i budenja u 2 i 5 pa od 7 krecemo...al ne budim ju oko 23,ne znam jel mi to greska. Prije rasporeda je spavala 9-3,4-7 ali sam kretala sa ritualima u 8. Po danu smo se ustosale. Btw dobila preporuku dr Mikecin?
url=https://lilypie.com]
Hvala na lijepim zeljama za nas veliki 1.mjesec 😘😘
Sanjarka, da bas super sto je mm mogo ostati punih mjesec dana kod kuce sa nama 😍, ali sad smo se vec toliko navikli na to da smo svi zajedno kod kuce da ce sad biti tesko opet se naviknuti na to da njega nema po cijele dane 😔 A vidjet cemo i kako ce malac reagirati jer sam primjetila da se i on vec dosta navezo na tatu 😍 Nadam se da necemo imati problema prvih dana kad skuzi da nema tate cijeli dan 😕
Evo, nas nocas opet dostigla teska noc 😢 Vec jucer posljepodne nisam mogla nista pokraj njega napraviti jer je spavo pola sata i odmah vriska. Navece je onda zaspo na meni i spavo neka 2 sata. Oko pol 10 se probudio i uspavljivanje trajalo do pola noci. Nervoza bila na najvisem stupnju 😕 Oko pola noci konacno zaspo i opet budenje oko 2, hranjenje 15min i spava dalje. Polozim ga u krevetic, ja najljepse usnem kad evo u 3h opet vriska. Hranimo se ali nema spavanja. Pokusavam sa njihanjem, mazenjem, prematanhem, ciscenjem nosica-nista ne funkcionira. Oko pola 5 nervoza opet na najvisem stupnju . Bila sam vec i sama toliko frustrirana cijelom situacijom da sam ga stavila u krevetic i ostavila tako lezati nekih 15-20min. Mislila sam da ce opet vristati kad ono on razgovaro sam sa sobom 😮. Kad se opet poceo buniti sam opet pokusala sa hranjenjem i tek oko pol 6 je zaspo i spavo do 7. Opet hranjenje i spavanje do 8. Cijelo jutro opet nervoza samo bi bio na cici ili spavao na meni (kao recimo sada).
Jel bi to mogo biti skok ili reakcija na prehladu posto mu je nosic malo puni i malo tesko dise kad spava 😔 Grcevi nisu (bar ne takvi kakve je do sad uvijek imao da bi se grcio i bio sav crveni), a nema ni temperature.
Sortiraj odgovore
Najstariji